Good Morning Hair

Je hebt keihard door je wekker geslapen en staat op het punt te laat te komen. Maar ow nee, je hebt een belangrijke afspraak vandaag! Wat moet je met je haar? Je kunt niet met een afgezaagde staart aankomen
 🙁 Wij hebben een aantal oplossingen voor dit probleem op een rijtje gezet!
Ook ideaal als je gewoon geen zin hebt om lang voor de spiegel te staan in de ochtend! Ze zijn niet al te moeilijk te maken en ze nemen weinig tijd in beslag!

messy-ponytail-great

1. Rommelige staart

Toupeer de bovenkant van je haar een klein beetje en spuit er wat haarlak in. Maak vervolgens een lage staart en trek het een beetje omhoog (alsof je je elastiekje strakker doet). Maak hierna met je vingers je paardenstaart nog wat losser waardoor je een lekker rommelig effect krijgt.

2. staart met vlecht combinatie

Voor nog een extra twist aan deze rommelige staart kun je ook voor de staart vlecht combi gaan. Maak een lage staart zoals bij 1, vlecht de staart nu iets van 3 slagen en doe aan het eind van het gevlochten stukje een haar elastiekje, en ready to go!

3. Rommelige LAGE KNOT

Ook bij deze look is het belangrijk de bovenkant van je haar iets te touperen voor een rommelig effect. Hierna maak je een knotje naar eigen smaak. Eventueel wat verstevigen met wat schuifspeldjes.

lage-paardenstaart-haar

4. Chique LAGE PAARDENSTAART

Maak de staart zo laag mogelijk. Pak een pluk van je eigen haar en wikkel dit om het elastiekje heen. Zo verberg je heel chique het elastiekje. Zorg dat je een schuifspeldje bij de hand hebt zodat je dit plukje kunt vastzetten in de staart :).

ponytail-ariana-grande

5. Halve staart

Deze look kan zowel bij een zakelijke afspraak of een heerlijke lunch met je vriendinnen. Om deze look te creëren hoef je alleen maar een pluk van je haar aan de bovenkant los te maken van de rest van je haar en dit vast te zetten met een elastiekje. Je kunt de staart zo hoog of zo laag doen als je zelf mooi vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons