Haar trends winter 2016/2017

Trends winter 2016/2017

Het wordt kouder buiten, eerder donker en er hangt al een lekker najaar-sfeertje. De hoogste tijd om alle trends voor deze herfst en winter eens op een rijtje te zetten zodat jij er straks weer hartstikke fashionable uit ziet!

pastelkleuren-en-rose-hair

Pastelkleuren en rosé

Ook dit najaar trekken wij de trend rond pastelkleuren door. De “standaard” kleuren als blond en bruin laten wij achter ons. Deze winter ga jij voor mintgroen of babyblauw. Wil je wat echt wat stralends, dan kun je ook voor rosé gaan. Deze kleur matcht perfect bij je sieraden en staat prachtig bij vooral basic-kleuren kleding als zwart, wit en beige.

ombre-hairextensions

Ombre

Ook een manier om je eigen kleurtje een nieuwe boost te geven is ombre. Je donkere haren geef je een extra glas met lichte uiteinden. Je lichte lokken geef je een warmere wintertint met donkere waves. Vraag je kapper maar eens naar de mogelijkheden. Er zijn zoveel mogelijkheden met je ombre-look. Wil je dit combineren met langer of voller haar dan kan dit absoluut. Wat dacht je van deze mooie dip dye extensions.

Baby lights

Wil je iets minder drastisch dan een volledige haarkleur wisseling naar rosé of iets subtieler dan het ombre. Dan kun je ook nog kiezen voor schattige baby lights en dan doe je een paar lichtere plukjes door je haar heen. Zo zorg je voor kleine kleur schakeringen en creëer je net wat meer volume. Dat is natuurlijk nooit verkeerd.

baby-lights-hair

Pony

Helemaal back-in-town is de pony. Deze kun je natuurlijk combineren met de trends hierboven. Een rechte lange pony is perfect te combineren met een stoere losse stijl maar ook met een wat zakelijkere stijl. Kortom, je pony is eigenlijk met alles te combineren en is helemaal hot bij de retro stijl van dit najaar.

ponytail

Over de gastblogger

gastblogger-lisaHi, ik ben Lisa Marijke en  ben 18 jaar. Ik ben studente in het noorden van Nederland en werk in de horeca. Lachend, schrijvend en kletsend ga ik huppelend door mijn leventje heen.Ik schrijf momenteel voor verschillende sites en media waaronder de Glamour Your Hair blog.

Leuk dat je mijn stukje hebt gelezen, wil je meer van mij volgen? Dat kan via INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS (@lisamarijkevdb) en natuurlijk mag je mij altijd mailen voor tips, verzoekjes en info (lmvdb@hotmail.nl).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons