Kan ik Hairextensions gebruiken met fijn haar?

Het antwoord ligt heel erg aan hoe fijn jouw eigen haar is. Is je eigen haar heel fijn, dan heb jij misschien meer aan de Wire hair extensions dan aan de Clip In extensions. Het kan namelijk zijn dat je de clips ziet zitten wanneer je haar erg fijn is. Dit in tegenstelling tot de Wire hair extensions, wat een dunne baan met haar is met aan weerszijde een dun vergelijkbaar visdraad.

Als je twijfelt over welke extensions je zou willen nemen, dan kun je natuurlijk altijd een afspraak maken om langs te komen voor advies.

Hoelang moet mijn eigen haar zijn om Clip in Extensions te kunnen dragen?

Wij adviseren een minimale lengte van 10 cm. Alleen dan kan je eigen haar over de extensions heen vallen. Wanneer je haar korter is zie je de Clips vaak zitten. Dit geldt ook voor het Wire hair. Wanneer je eigen haar te kort is, zie je de baan overduidelijk zitten. Let wel op dat wanneer je kort haar hebt (+/- 10 cm) je qua hoeveelheid gram wel minimaal 160-200 gram nodig hebt. Je dient het haar dan namelijk wel te laten snijden in lagen om overgang in het eigen haar mooi te maken.

Moet ik verder nog ergens op letten met fijn haar en Hairextensions?

Bij fijn haar is het niet handig om teveel extensions in te doen, dit geeft een onnatuurlijk effect. En de kans is dan groter dat je de extensions ziet zitten.

Vragen? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.