Verschil tussen Clip in en Wire Hair extensions

Kennen jullie het verschil tussen de Clip in en Wire Hair extensions? Veel mensen weten het verschil niet. De Clip in is de wel bekende methode met de clipjes en de Wire Hair extensions is de methode met het onzichtbare draadje. We gaan het heel duidelijk voor jullie uitleggen en maken een einde aan het raadsel!

Wat zijn Clip in extensions?

Geen zin meer in vaste extensions? Dan zijn de Clip in extensions de perfecte oplossing! Clip in extensions zijn extensions in stroken met clipjes. De clipjes kun je gemakkelijk bevestigen in je eigen haar, het is geheel pijnloos! Je kunt de Clip in extensions makkelijk in en uit doen wanneer jij het wilt. Geen ochtenden lang meer je haar goed doen, nee! Met de clip in extensions ben je binnen 10 minuten klaar.

De extensions kun je gemakkelijk krullen, stijlen en wassen. Let er wel op dat je de extensions niet te vaak wast, alleen wanneer het echt nodig is! De Clip in extensions zijn niet schadelijk voor je haar, tenzij je de extensions verkeerd plaatst dan kan het wel schadelijk zijn. We hebben 2 varianten clip in extensions, de 1 baan en de 7 banen.

Wat zijn Wire Hair extensions?

Wire Hair extensions zijn extensions die vast zitten aan een doorzichtig draadje. Door middel van dit draadje kun je de Wire Hair extensions makkelijk bevestigen en in en uit doen wanneer jij wilt! Het draad van de Wire Hair extensions zie je niet zitten als je het in hebt en is dus één van de snelste manieren om haarverlenging of volume te creëren. Ook is het één van de minst schadelijke manieren.

Je kunt de extensions gemakkelijk krullen, stijlen en wassen. We hebben 2 varianten van het Wire Hair, de stijle Wire Hair extensions en de Wire Hair extensions met laagjes. Laagjes zijn bij ons een favoriet! Je hoeft je extensions niet meer te krullen of bij te laten snijden bij de kapper! Het blend heel mooi met je eigen haar, vooral als je zelf al laagjes hebt.

make each hair flip fabulous