Ik heb geen ervaring met hairextensions. Waar moet ik op letten?

Voordat je extensions besteld, moet je eerst gaan bedenken of je deze dagelijks wilt gaan dragen of voor af en toe naar een leuk feestje.
Wil je de extensions dagelijks gaan dragen, dan raden we altijd 100% Human Hair aan. Wil je niet te veel geld uitgeven en wil je ze alleen af en toe gaan dragen, dan is synthetisch haar de beste keus voor jou!

Welke extensions passen nu bij mij en hoe lang gaan ze mee?

We hebben 2 soorten haar, namelijk 100% Human Hair en Synthetic Hair.

100% Real Human Hair

De levensduur van extensions ligt aan diverse factoren. Hoe vaak ga je het haar dragen? Is het haar 100% real hair? Ga je het regelmatig krullen/stijlen? Verzorg je de extensions op de juiste manier?

Er van uitgaande dat je de extensions dagelijks gaat dragen en niet te vaak krult of stijlt, dan gaan de real hair extensions gemiddeld 8 tot 12 maanden mee. Hoe minder vaak je ze krult/stijlt, hoe langer ze mee gaan. Goede verzorging is echter een must. Op onze website onder kopje product info staat precies hoe je je extensions het beste kunt verzorgen.

Haar van GYH is 100% Human Hair!

Let erop dat het 100% echt haar is van remy kwaliteit. Remy houdt in dat alle haar schubben dezelfde kant uitwijzen, zoals bij haar wat nog op je hoofd zit.
Bij “gewone” extensions word niet gekeken naar de groeirichting en hier zitten de haren dan ook vaak ondersteboven. Om het haar toch mooi te laten ogen, word de totale schubbenlaag chemisch verwijderd. Hierdoor is de kwaliteit van het haar erg slecht en gaat het snel klitten.

Het mooiste is wanneer het haar remy haar is én double drawn. Double drawn betekent dat het haar aan de bovenkant net zo vol en dik is als aan de onderkant. Dit haar pluist ook minder snel en oogt erg mooi en vol.

Synthetic Hair Extensions

Draag je je extensions niet dagelijks, dan zijn synthetic hair extensions een stuk voordeliger. Net als met 100% human hair, hangt de levensduur van de extensions af van hoe vaak je de extensions gaat dragen, stijlen en/of krullen.
Draag je de extensions alleen af en toe in het weekend en stijl/krul je ze niet te vaak, dan kunnen de extensions 3 tot 4 maanden mee gaan. Ook het synthetic hair heeft verzorging nodig.
Meer informatie over het wassen van je synthetisch haar vindt je onder kopje ‘product info’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.