Welke lengte hairextensions past het beste bij mij?

Welke lengte hairextensions het beste bij jou past is natuurlijk heel persoonlijk. Wij hebben een overzicht gemaakt voor de meest standaard lengtes zodat je makkelijk je keuze kan maken.

lengte overzicht

 

 

Welke lengte van hairextensions moet ik kiezen als ik het haar tot op mijn BH bandje wil hebben?

30 cm komt tot op je schouder, 40 cm tot op je BH bandje, 50 cm tot onder je BH bandje en 60 cm hangt op je riem. Houd er wel rekening mee dat er ook nog een model in geknipt moet worden om je eigen haar aan te laten sluiten op de lengtes. Hierdoor zul je wat lengte moeten inleveren. Hieronder hebben we de hairextensions lengte indicator weergegeven. Het geeft een globale indicatie van de lengte van hairextensions op je rug.

Ons Hairextensions Lengte Advies

Je wil natuurlijk dat andere mensen om de juiste reden omdraaien om je haar nogmaals te bewonderen. De lengte die je kiest is heel persoonlijk. Het ligt er ook aan hoe lang je eigen haar is. Wij raden over het algemeen de 22 inch (55 cm) aan. Dit is namelijk de meest natuurlijk lengte die er is. Wanneer je eigen haar in laagjes is gesneden, dient dit ook bij je extensions te gebeuren. Met de 22 inch komt dit het meest natuurlijk over. Mocht je vragen hebben of toch nog twijfelen, stuur ons dan een mailtje met een foto van je eigen haar, dan kijken wij met je mee! Glamour Your Hair, Start Today!