zilvershampoo

Zilvershampoo en Hairextensions

Let op! Het gebruik van zilvershampoo is op eigen risico en je garantie zal ook te komen vervallen. Wij zijn dus niet aansprakelijk voor als het eventueel niet goed werkt. Wij raden het dan ook aan om het eerst op een klein plukje uit te testen.

As tinten zijn helemaal HOT en er is dan ook erg veel vraag naar deze mooie as tinten. Maar hoe krijg je deze mooie as tinten nu? Het antwoord is heel simpel; ZILVERSHAMPOO!
Als je je haar wast met zilvershampoo dan haal je de warmte uit je haar, het haar wordt er niet lichter van wat vaak wordt gedacht. Zilvershampoo is een shampoo met violetkleurige pigmenten. Voor dames en heren met blond, grijs of wit haar is dit dé perfecte shampoo om van die vervelende gele gloed af te komen. Zilvershampoo heeft een blauw / paarse kleur, je vraagt je misschien af waarom. Het is eigenlijk heel simpel: tegenovergestelde kleuren neutraliseren elkaar. Zoals je ziet in de kleurencirkel, ligt geel tegenover blauw / paars. Als jij dus jouw haar wast met een zilvershampoo, neutraliseert dit de gele gloed in je haar. Daarnaast is de shampoo ook perfect om de populaire grijze gloed in je haar te krijgen.

BESTEL HIER JE ASH BLONDE HAIREXTENSIONS zilvershampoo-hairextensions

Welk merk Zilvershampoo is het beste?

Er zijn zoveel verschillende merken zilvershampoos dat we ze niet allemaal kunnen testen uiteraard. Wel kunnen we aangeven welke met onze ervaring het beste werkt met onze hairextensions. Hairextensions zijn al wat gevoeliger dan je eigen haar dus wat extra zorg kan geen kwaad. Zorg er dus altijd voor dat je shampoo van een goed merk is wat je haar zo gezond mogelijk houdt. Wij merken met het testen van onze hairextensions dat goede verzorgingsproducten de levensduur makkelijk 2-4 maal verlengen. Investeer dus in kwaliteit! Wij hebben hele goede ervaringen met Keune, vandaar dat wij ook partner zijn van dit merk.
Natuurlijk zijn er nog heel veel andere merken van zilvershampoos welke goed zijn, echter wij raden altijd de Keune Silver Reflex Shampoo aan. Hiervan weten we dat de extensions een mooie as kleur krijgen en dat het haar ook goed blijft.

Hieronder vindt je onze top 5:

  1. Keune Silver Reflex
  2. Schwarzkopf Reflex-Silver Shampoo
  3. IVY Hair Care Silver Shampoo
  4. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo
  5. L`oreal Silver Shampoo
bestel hier je zilvershampoo

Hoe gebruik je zilvershampoo?

Hoe je zilvershampoo gebruikt hangt een beetje af van hoe je eigen haar eruit ziet qua kleur en textuur. Het beste is om het eerst even op een klein stukje van je haar of je extensions te gebruiken.
Zo heb je een beetje een idee wat het met je haar doet.
Je kan het beste als volgt te werk gaan met je zilver shampoo.

1. Maak je haar of extensions nat onder de kraan of douche.
2. masseer zachtjes maar goed de Silver Reflex Shampoo door je haar.
3. Laat het 30 seconden tot een minuut intrekken.
4. Spoel het dan grondig uit, zorg ervoor dat alle shampoo eruit is.
5. Gebruik eventueel een Silver Reflex Conditioner voor optimale verzorging.

Nu kan je kijken als je haar is opgedroogd wat het heeft gedaan en of het de gewenste kleur is. Zo nodig kan je de inwerktijd verkorten of verlengen. Hoe langer je het laat zitten, hoe koeler je haar wordt.
Pas wel op dat je het niet te lang in het haar laat zitten, want dan kan het paars uitslaan.

Help, mijn haar slaat paars uit van de zilvershampoo?

Mocht je een keer te radicaal zijn geweest en je hebt een paarse gloed over je haar… Geen stress. Paars is ook de makkelijkste kleur om weer te verwijderen. Eén keer met een normale shampoo wassen en je bent er.

bestel hier je verzorgingsproducten voor je hairextensions!