I woke up like this

Hello Beauty’s,

Ik denk dat iedereen het wel kent. Droog, futloos of gewoon haar wat door de war staat als je wakker wordt. De ene dag zit het perfect en de andere dag is het écht 10x niks..
Maar hoe zorg je er dan voor dat het mooi, stijlvol en glad uitziet? En dat in slechts 10 minuten! (ja echt, 10 minuten!)
Dat ga ik jullie vandaag vertellen en zelfs laten zien!

Mijn ervaring;
‘Vorige week heb ik mijn haren zelf geverfd. In het pak verf wat ik had gehaald zat een crèmespoeling bij. De crèmespoeling die erbij zat is heel fijn voor je haren maar ondanks dat de crèmespoeling nog zo fijn is bleek mijn haar na het föhnen toch nog erg droog te zijn. Dit vond ik natuurlijk heel erg vervelend. Ik heb een paar maanden geleden mijn haren tot mijn schouders geknipt omdat ze altijd heel erg droog en kapot waren. Nu ik mijn haren dus kort heb blijkt dat ik nog steeds last heb van dat droge haar. Tót vorige week. Ik ging eigenlijk onbewust mijn haren stijlen. Normaal doe ik dat zelden omdat ik al vrij stijl haar van mezelf heb. Van te voren deed ik van het merk Guhl een ‘’haarpunten elixer’ in mijn haar. In deze haarpunten elixer zit Monoi olie wat heel erg goed is voor breekbaar en beschadigd haar. Normaal geloof ik niet zo wat er op de etiketten staat van een verpakking maar toen ik het in mijn haren deed dacht ik; ‘wauw, wat een genot.’ Zo zacht, en het ruikt ook nog eens lekker. Toen begon ik gewoon met het stijlen van me haren en toen ik daarmee klaar was deed ik de haarpunten elixer er nog eens in. En? Je gelooft het of niet. Mijn haren waren zó zacht en ze roken ook echt lekker.
Ze hadden een gezonde uitstraling en ik ben echt heel erg blij met het resultaat.’

stijl haar

Stap 1: Kam je haren eerst goed door met een borstel.

Stap 2: Dan breng je van Guhl het ‘haarpunten elixer’ aan.

Stap 3: Je maakt het bovenste deel van je haren even vast met een elastiekje zodat je de onderste haren ook kan stijlen.

Stap 4: Je begint met het stijlen van het eerste deel van je haar. Je doet je haren eigenlijk dus in 2 groepen delen. Je kan het ook in meerdere groepen verdelen maar omdat ik vrij stijl haar heb van mezelf is het niet noodzakelijk.

Stap 5: Dan pak je het vastgebonden deel ook erbij en dat stijl je met de rest van de haren mee.

Stap 6: Als alles uiteindelijk stijl is doe je nog wat van het ‘haarpunten elixer’ in je haren.

Stap 7: Kijk in de spiegel, en.. SMILE!

Producten:

‘Rijke voeding haarpunten elixer van het merk Guhl’

Rijke voeding haarpunten elixer van het merk Guhl

‘Tangle Teezer’

Tangle Teezer

 

‘Elastiekjes’

haar elastiekjes

Dit artikel is geschreven door:

Instagram: mmakeupbymandy
Facebook: Makeupcreationsbymandy

Wil jij ook een gastblogger zijn? Kijk dan op hier voor meer info.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp App ons