clip in 8 banen set

Clip in 1 baan

Flip in

Ponytail

weave extensions

tape extensions

KOM LANGS

Twijfel je aan de kleur of weet je nog niet goed wat je zoekt?
Kom dan langs in onze salon in Rotterdam, en wij voorzien je van duidelijk advies!

Je kan ons ook online meerdere foto`s sturen van je haarkleur (genomen in het buitenlicht) en wij kijken dan met je mee!

Plan een afspraak

Ik ben heel erg blij met mijn hairextensions! Ik hebe de volste set van 240 gram in 45 cm genomen in de kleur Viking Blond.De kleur is echt zo perfect. Voor mij niets anders meer.”

Maya

Viking Blonde, 50 cm/180 gram

Super mooi haar van een hele mooie kwaliteit en makkelijk in gebruik. Ook een hele mooi kleur! Echt een aanrader om je haar te verlengen. Met een hele snelle levering.”

Mandy

Silver Ombre, 7 banen set 55 cm in bodywave

ik heb zelf heel kort haar dus besloten clip in extensions te kopen. ik heb het haar binnen gekregen en gelijk gedragen. 1 woord: WAUW! het haar is echt prachtig en zo makkelijk in te brengen. zeker aan te raden ben er super blij mee !! 🙂”

Suus

Viking Blond, 40 cm/180 gram 

Over ons

Wat Kan Je Verwachten

CLIP IN EXTENSIONS 7 BANEN

Niet iedereen is gezegend met een mooie en volle bos haren, maar we willen het wel allemaal heel graag hebben. Met de clip in extensions van GYH komt die droom uit. Niemand ziet dat je extensions draagt, maar wel dat jij prachtig vol haar hebt. De clip in extensions 7 banen van Glamour your hair zijn zowel verkrijgbaar in 100% human hair als in synthetic hair. Het grote verschil ligt hem niet zo zeer in de kwaliteit, maar meer in hoe vaak je het haar wil gaan dragen. Wanneer je de clip in extensions dagelijks wil gaan dragen, dan adviseren wij om ons human hair aan te schaffen. Is het haar meer bedoelt voor feestjes en voor in de weekenden, dan kun je het best kiezen voor het synthetic hair van Glamour your hair. De perfecte extensions kopen doe je hier!

Wire HAIR EXTENSIONS

Als jij dacht dat alle vrouwelijke BN’rs van zichzelf zo’n volle bos met haren hebben, dan heb je het goed mis! 9 van de 10 dames draagt namelijk de welbekende Wire Hair extensions. Dankzij een doorzichtig vergelijkbaar visdraadje, zal niemand door hebben dat dit niet jou eigen haar is. Wij hebben een soortgelijk product namelijk de “Wire Hair Extensions” Deze is verkrijgbaar in 100% human hair & synthetic hair. Wanneer je de “Wire Hair Extensions” dagelijks gaat dragen, dan kun je beter kiezen voor het human hair van Glamour your Hair. Ben je van plan om het bijvoorbeeld alleen in de weekenden te gaan dragen, dan is ons synthetic hair meer geschikt. Beide extensions hebben verzorging nodig. Kijk op de product info pagina voor meer informatie over de verzorging van je haar. Bestel hier je “Wire Hair Extensions”

CLIP IN PONYTAILS

Jaloers op dat buurmeisje met die mooie, lange en volle staart? Niet meer nodig! De clip in ponytail van GYH zorgt er niet alleen voor dat anderen nu jaloers op jou zijn, maar ook dat je zelf trots bent op je mooie paardenstaart. Door middel van een extra haarstrook die aan de clip in ponytail vast zit, ziet niemand dat jouw paardenstaart niet echt van jou is. Nadat je van je eigen haar een staart hebt gemaakt, draai je de extra haarstrook om je eigen staart heen en zo lijkt het net of de staart van jou zelf is. De Clip In Ponytail is verkrijgbaar in 100% human hair en in synthetic hair. Beide exemplaren kun je zelf krullen en stijlen. Bestel hier je Clip In Ponytail.

CLIP IN EXTENSIONS ENKELE BAAN

Ben je zelf niet zo handig met het plaatsen van de clip in 7 banen, flip your hair in of clip in ponytail, dan is onze enkele baan echt iets voor jou! De hoeveelheid gram is gelijk aan die van de bovengenoemde extensions, alleen zit deze aan 1 strook met maar 5 clips! De enkele baan is een stuk makkelijker om te plaatsen, dankzij 1 brede strook met hier aan vast 120 gram synthetic hair.
Wij adviseren deze baan echter wel wanneer je van jezelf al wat langer haar hebt en meer volume wenst te creëren. Wens je met je korte haar toch deze extensions te willen dragen, dan heb je wel 2 pakken nodig. Op deze manier is de overgang van je eigen haar naar de extensions toe het minst zichtbaar. Je nieuwe clip in extensions koop je hier!

TAG ONS OM HIER TE STAAN

#GLAMOURYOURHAIR

KLARNA, betaal binnen 30 dagen of in 3 termijnen

Gratis verzending op alle extensions!

Bestel voor 15:00 en we versturen het dezelfde dag*