Bruine Hairextensions

Welke Bruine Extensions passen het beste bij mij?

Draag je je extensions niet dagelijks, dan zijn synthetische extensions een stuk voordeliger.
Als je het bruine synthetische haar elke dag wilt dragen en het goed verzorgd gaat het 2 tot 3 maanden mee. We hebben verschillende synthetische producten in de bruine kleuren zoals : Wire hair , clip in , ponytail en de flip on bun. Draag je de extensions alleen af en toe in het weekend en stijl/krul je ze niet te vaak, dan kunnen de extensions 3 tot 4 maanden mee gaan. Ook het synthetic hair heeft verzorging nodig.
Glamour Your hair heeft veel verschillende kleuren bruin in hun assortiment. Het synthetische haar telt 6 kleuren bruin.
De synthetische bruine kleuren zijn :
– Deep dark brown
– Dark brown
– Chocolade bruin
– Light brown
– Dark auburn
– Light Auburn

Bruine Human Hair Extensions

Wil je de extensions dagelijks gaan dragen, dan raden we altijd 100% Human Hair aan. Het human hair telt veel meer kleuren dan het synthetische haar. De vasten kleuren , de gemixte kleuren en dip dye. Ook het human hair heeft verschillende extensions in een bruine kleur : Wire hair , 7/8 banen clip in , ponytails , weave hair en dip dye extensions. Er van uitgaande dat je de extensions dagelijks gaat dragen en niet te vaak krult of stijlt, dan gaan de real hair extensions gemiddeld 8 tot 12 maanden mee. Hoe minder vaak je ze krult/stijlt, hoe langer ze mee gaan. Goede verzorging is echter een must.

Pro Line

Ook verkoopt glamour your hair de zogeheten pro line. De pro line is van het beste kwaliteit en heeft de langste levensduur van 12 tot 18 maanden ( Mits je het goed verzorgd!). De pro line heeft : Weave hair , clip in extensions en wire hair.
Verzorging
Via deze link vind je meer informatie over het verzorgen van je extensions zodat je langer van het haar kunt genieten : https://glamouryourhair.nl/hairextensions-product-informatie/hoe-kan-je-human-hair-extensions-het-beste-verzorgen/