Hair Weave Haarlemmermeer

Mooi, vol en dik haar? Met de hair weaves kan het allemaal! Je krijgt een super mooi resultaat en het valt niet eens op dat je een haarverlenging hebt. Glamour Your Hair verkoopt de weaves in verschillende aantal grammen, dus voor iedereen zit er wat tussen.

GRATIS HAIR WEAVE ADVIES

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meerĀ Before & After foto`s.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Wist je dat je met onze weaves makkelijk een jaar mee doet? We gebruiken alleen de aller beste kwaliteit in tegendeel van veel concurrenten. De extensions zijn niet voor iedereen geschikt, daarom is het van belang om ons eerst om advies te vragen. Dit kan via de e-mail of Facebook. Het advies vragen is geheel gratis en geven wij aan de hand van foto’s.

Het plaatsen van je Hair weave in Haarlemmermeer

Graag je weaves laten plaatsen, maar geen idee bij welke salon je dat moet doen? Geen probleem! Wij hebben een paar salons in Haarlemmermeer waar we mee samen werken en waar je met een gerust hart je haar kan laten doen. De salons plaatsen niet alleen de weaves, maar kunnen ze ook snijden en verven. Je wilt natuurlijk een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Samen gaan we voor een glimlach!

Beste kwaliteit weave hair

Bij Glamour Your Hair gebruiken we alleen de aller beste kwaliteit weaves. Dit is dus 100% Human Hair en Remy Hair. Het houdt in dat het van 100% echt mensenhaar is en dat alle haarschubben dezelfde kant op staan, waardoor er dus minder snel klitten onstaan en het haar veel langer mee gaat. Met de goede verzorging gaat ons haar minimaal 12 maanden mee!

Voor alle vragen neem je contact met ons op via de mail of Facebook.