Hair Weave Schiedam

Voor alle weave extensions kun je bij ons terecht. Je krijgt een super mooi resultaat! Niet alleen de lengte maar ook de volume wordt heel mooi, andere zullen niet door hebben dat jij extensions draagt. We gebruiken alleen de beste kwaliteit weaves. Je kunt de weaves makkelijk een jaar dragen.

GRATIS HAIR WEAVE ADVIES

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meer Before & After foto`s.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Wij werken met de beste kwaliteit weaves en biedt je de goede verzorging, dan gaan de extensions al snel 12 maanden mee. Voordat je aan weaves begint is het belangrijk om eerst contact met ons op te nemen, omdat niet alle haartypes geschikt zijn voor weave extensions. Wij geven je gratis advies over de kleur, lengte en dikte via de e-mail of Facebook. Maar als je langs wilt komen dan mag dat natuurlijk ook! Samen komen we tot een mooi resultaat.

Het plaatsen van je Hair weave in Schiedam

Wij werken samen met kapsalons in Schiedam die gespecialiseerd zijn in het zetten, snijden en verven van weaves. Zo kun je optimaal genieten van je haarverlenging. Na het plaatsen van de extensions valt het in sommige gevallen op dat je weaves draagt. Dit kun je zien aan dat de kleur net iets anders is of dat de weaves en je eigen haar niet mooi in één vallen. Daarom is het van belang om de extensions precies in jou kleur te laten verven en de extensions mooi in één te laten snijden.

Beste kwaliteit weave hair

Wij werken alleen met de beste kwaliteit weaves. Al onze weaves zijn van 100% Human Hair en van Remy kwaliteit. Dit betekend dat alle haarschubben dezelfde kant op staan en dat het haar minder snel klit. Je kunt er dus veel langer mee doen en het haar blijft ook langer mooi! Al ons haar komt uit de hett tempelcomplex Tirumala Tirupatil In India.

Wil jij vrijblijvend advies over onze hair weaves? Neem dan contact met ons op!

GRATIS HAIR WEAVE ADVIES