Helaas plaatsen wij even geen weaves meer, wel kan je ze bij ons aanschaffen.

HAIREXTENSIONS SPECIALIST IN ROTTERDAM

We maken al je haar dromen waar!

hair-weaves-dordrecht

All-in prijs

Onze prijzen zijn incl. het haar, knippen en stylen. Heb je wat voller haar of wil je gewoon extra volume dan betaal je wel iets meer. Dit gaat altijd in overleg na een advies gesprek.

de weaves

Onze weaves extensions zijn van de allerbeste kwaliteit Remy Virgin Human Hair. Het haar is daardoor soepel en langduriger mooi.

Eigen leverancier

Wij zijn onze eigen leverancier van hairextensions. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit en laagste prijs! ook hebben wij de mooiste matte as tinten.

NEEM CONTACT OP

Wil je een afspraak maken of gewoon meer informatie over het laten plaatsen van weave extensions?

Laat je gegevens dan achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[contact-form-7 id=”51405″]

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meer Before & After foto`s.

Specialist in het plaatsen van Hair Weave Extensions

Met onze jarenlange ervaring en unieke aanpak kan je altijd terecht bij onze hair extensions specialist. Maak een afspraak en/of kom langs in onze salon in Bergschenhoek

 

Hair Weave Rotterdam

Hair Weave kan je op verschillende manieren laten zetten. Het zorgt voor een schitterend resultaat waar iedereen jaloers van is. Als je weaves laat zetten dan heb je nier alleen voller haar maar ook meer lengte. Wil je echt een WOW effect, dan kan dat natuurlijk ook. Glamour Your Hair werkt uitsluitend met de beste kwaliteit Hair Weaves.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Bij Glamour Your hair kan je terecht voor professioneel advies over welk soort haarverlenging het beste bij je past. Hairweave is niet geschikt voor elk haartype en daarom is het goed om eerst te bespraken wat de beste verlenging voor je is. Ga je netjes en goed  met je weave om, dan gaat het haar wel een jaar mee. Bij veel andere aanbieders is dit vaak 2-3 maanden. Wij zullen je ook adviseren hoe je het haar het beste kan verzorgen. Samen komen we dan tot het mooiste resultaat!

Het plaatsen van je Hair weave in Rotterdam

Wij werken samen met professionele salons in Rotterdam welke de weaves kunnen plaatsen voor je. Zo ben je verzekerd van een mooie verlenging. Deze salons zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van weave hair extensions, maar je kan er ook terecht voor het kleuren en knippen van extensions. Als je weaves zijn geplaatst, dan wil je het meestal nog wel in model laten knippen met je eigen haar. Zo ziet de weave verlenging er het meest natuurlijk uit. Niemand zal het verschil dan nog gaan zien. Neem contact met ons op om te kijken of we ook hair weave extensions kunnen plaatsen in Rotterdam.

Beste kwaliteit weave hair

Wij gebruiken uitsluitend 100% Human Hair van Remy kwaliteit. Dit betekend dat alle haarschubben dezelfde kant op staan en dus minder snel zal gaan klitten en dus langer mee gaat. Tevens is al het Remy weave haar van premium kwaliteit, dit zijn de mooiste en beste haren. Ons haar kan makkelijk 12 maanden meegaan als het goed wordt verzorgd. Al ons haar komt uit de hett tempelcomplex Tirumala Tirupatil In India.
Woon je in Rotterdam en wil je weave extensions laten zetten? Neem dan contact met ons op.

Wil jij vrijblijvend advies over onze hair weaves? Neem dan contact met ons op!

Gratis Hair weave advies Gratis Hair weave advies

Hair weave Rotterdam voor de mooiste hairextensions!