Hairextensions DordrechtHairextensions Dordrecht

Woon jij in de buurt van Dordrecht? Dat komt dan goed uit, want wij bij glamour your hair kunnen je voorzien van de prachtigste extensions. Wij kunnen ons één van de voordeligste leveranciers in Hairextensions noemen in Nederland en België. Goedkoop en kwaliteit dat is waar wij bekend om staan.

Bestel hier je hairextensions

Neem gauw een kijkje

Neem vandaag nog een kijkje op de site, voor meer informatie. Zo kan je er namelijk How-To filmpjes zien en alles wat bij ons in het assortiment ligt. We hebben extensions in verschillende vormen. Weave, flip in, Clip in en nog veel meer zodat het goed aansluit aan je haar.

Is het toch niet jou smaak. Of is de kleur het toch net niet. Dit is geen probleem. Retourneer het haar dan simpelweg terug en wij versturen meteen kosteloos het goede haar naar je op. Het haar is van het beste kwaliteit en de laagste prijs. Kortom zal je maanden bij goede verzorging zelfs jaren van het haar kunnen genieten. Bekijk de site voor tips en tricks bij het verzorgen van de extensions. Je kunt het gemakkelijk bestellen vanaf de bank. Neem vandaag nog een kijkje op de site voor meer informatie.

Verlang jij al een tijdje naar prachtig haar neem vandaag dan contact met ons op of bestel direct. Zo zal je er morgen al plezier van kunnen hebben. Vragen naar de haarkleur, kan altijd! Stuur ons een foto gemaakt in daglicht zodat wij een kijkje kunnen nemen. Zo zouden wij je kunnen adviseren om te gaan voor een bepaalde kleur.

Hairextensions Dordrecht | Extensions in Dordrecht