Hairextensions SpijkenisseHairextensions Spijkernisse

Je het er vast wel van gehoord. Hair extensions in verschillende kleuren en maten. Ben je opzoek naar haar extensions in de buurt van Spijkenisse of omstreken. Dan ben jij bij ons aan het goede adres! Wij zijn 1 van de grootste leveranciers in Hair extensions van de Benelux. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende Hairextensions, voor iedereen een scala aan extensions. Zo zal je gemakkelijk de juiste extensions vinden.

Bestel hier je hairextensions

Schakel onze hulp in
Is het nog allemaal nieuw voor jou en weet je niet waar je beginnen moet? Aarzel dan niet om ons te contacten! Je kunt ons bereiken via de mail, facebook of je kan natuurlijk ook gewoon bellen. Weet je niet wat voor kleur het dichtst bij jouw natuurlijke haarkleur ligt, dan zou je ons een duidelijke foto genomen in het daglicht via de mail kunnen sturen. Zo kunnen wij jou verder adviseren.

Tip: Bestel een kleurenring zo weet je natuurlijk zeker of de kleur goed is. Stuur die weer retour en zodra wij het binnen hebben gekregen zal je het geld terug krijgen.

Bij Glamour your hair garanderen wij je dat het haar van goede kwaliteit is en zeker een tijdje meegaat. Hoe beter je het haar verzorgd, hoe langer het meegaat. De haarverzorging die wij adviseren van Keune is ook beschikbaar op de webshop.

Vandaag besteld, morgen je hairextensions bezorgd in Spijkenisse (mits op voorraad).

Hairextensions Spijkenisse | Extensions in Spijkenisse