Zwarte Hairextensions bestellen

Ben je op zoek naar zwarte hairextensions? Dan ben je bij Glamour Your Hair op het juiste adres! Glamour Your Hair heeft veel verschillende soorten kleuren zwart in zowel synthetisch hair als in human hair.

Zwarte Human Hairextensions

Van het human hair hebben we veel verschillende soorten extensions. Clip in, wire hair, wire hair in laagjes, ponytails, weave hair en dip-dye. Daarbij heeft het human hair een nóg groter aanbod van de kleur zwart. Wij hebben de kleur nummer 1 die echt heel zwart is. Wil je toch niet zo’n zwarte kleur? Dan kun je dus ook kiezen voor de kleur 2. Hier zit een minder zwarte gloed is zodat het wat natuurlijker lijkt.  Ook hebben we gemêleerde kleuren. Dit betekent dat het niet één kleur is maar dat het een klein beetje gemengd is. Zo krijg je een mooie overloop met je eigen haar. Het human hair gaat ongeveer 8-12 maanden mee. Zolang het haar goed verzorgd wordt. Extensions moet je eigenlijk nog beter verzorgen dan je eigen haar. Wij verkopen verzorgingsproducten van het merk Keune. De Keune Care-productlijn bevat hoogwaardige haarverzorgingsproducten verrijkt met essentiële mineralen die de hoofdhuid en het haar voeden. Wat bereik je er uiteindelijk mee? Prachtig, stralend haar dat gezond is van binnenuit!

Zwarte Synthetische Hairextensions

Van het synthetische haar hebben wij ook veel verschillende soorten extensions. Clip in, wire hair, wire hair in laagjes, ponytails en buns. Een groot aanbod dus! Er zijn ongeveer twee verschillende kleuren die wij verkopen. Vooral de kleur ‘Deep Dark Brown’ wordt erg veel verkocht deze kleur is net wat lichter dan het hele zwarte met een beetje een bruine gloed. Het synthetische haar gaat ongeveer twee tot drie maanden mee. Wij adviseren dan ook om het human hair te kopen als je van plan bent om het haar vaker te gaan dragen.

Pro Line

Ook hebben wij een zogeheten ‘Pro Line’ waar wij rond 4 verschillende zwarte kleuren van hebben. De Pro Line houd in dat het haar van een nóg betere kwaliteit gemaakt is. Hierdoor is de levensduur van het haar ook langer, 12 tot 18 maanden! Als je dus van plan bent om het haar echt dagelijks te gaan dragen voor een lange tijd, dan raden wij zeker de Pro Line aan. Let er wel op dat je het haar met goede verzorgingsproducten behandeld. Zo heb je er het langste plezier van!