KOM LANGS

Twijfel je aan de kleur of weet je nog niet goed wat je zoekt?
Kom dan langs in onze salon in Rotterdam, Schiebroek en wij voorzien je van duidelijk advies!

Je kan ons ook online een duidelijke foto sturen van je haarkleur (genomen in het buitenlicht) en wij kijken dan met je mee!

Maak altijd eerst een afspraak!

Je bent natuurlijk van harte welkom, maar maak wel altijd een afspraak voordat je langskomt, zo voorkom je dat je voor een dichte deur staat.

Van maandag t/m vrijdag ben je welkom om ons haar te komen bekijken. Bel of email ons om een afspraak te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 16:30 uur.

Wellicht staat het antwoord op je vraag wel op onze product info pagina. Hier kun je een hoop informatie vinden met betrekking tot het wassen en stijlen van je extensions. Ook staat hier een duidelijke uitleg over hoe je je extensions het beste kunt bevestigen.

Kleuradvies nodig? Klik hier

STUUR ONS EEN E-MAIL
  Stel hier je vraag en laat ons weten of je 100% Human hair of Keratine haar zou willen.  MEEST GESTELDE VRAGEN

  Helaas komt het een enkele keer voor dat de postbode niet netjes zijn/haar ronde loopt. Je pakketje moet dan een dag later in je brievenbus liggen. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op via:
  E-mail info@glamouryourhair.nl
  Tel: 06 477 394 16

  Je hebt je extensions meestal de volgende dag in huis. Wij kunnen helaas niets doen aan eventuele vertragingen bij PostNL.

  • Maandag t/m vrijdag
   Bestel voor 22:00, morgen in huis.

  • Zondag besteld voor 20:00 uur, maandag in huis

   

  Het kan natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent over één van onze producten. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Stuur ons een mail info@glamouryourhair.nl of bel met 06 477 394 16 en leg ons jou klacht uit. Zie onze voorwaarden m.b.t. de verzorging van ons haar. Lees hier onze reviews eens:)

  Absoluut, wanneer je in het buitenland woont, dan kun je gewoon bij ons bestellen. Het enige wat je extra dient te betalen zijn de verzendkosten. Deze zijn zichtbaar wanneer je het product in het winkelmandje hebt geplaatst.

  Het kan natuurlijk gebeuren dat het draad van je Wire Hair knapt. Dat is balen, want dan kun je hem even niet dragen. Je kunt bij ons een nieuw draad bestellen. Wat je ook kunt doen is bij de viswinkel (wel een winkel die hengelsport artikelen verkoopt en geen rauwe haring :)) een stuk visdraad halen. Dit is een stuk goedkoper en werkt op dezelfde manier.

  Ons real human hair kan geverfd worden. Let wel op dat de garantie vervalt wanneer je onze extensions verft. Ons synthetisch haar kun je niet verven. Klik op onderstaande link voor meer informatie m.b.t. het verven van je real hairextensions.
  Verven van onze hairextensions

  Wij adviseren om ons haar (zowel synthetisch als real human hair) te snijden i.p.v. te knippen. Op deze manier valt het haar mooier en blend het beter met je eigen haren.
  Snijden van je hairextensions

  Het is heel persoonlijk hoe strak het draad van je Wire Hair moet zitten. Als leidraad adviseren wij om de draad 2 cm vanaf je voorhoofd te plaatsen. Klik voor meer informatie op onderstaande link
  Bevestigen van het Wire Hair

  Wij hebben een winkel op de Dotterbloemstraat 25-7, 3053 JV in Rotterdam. Je kunt bij ons pinnen en wij vragen altijd om met schoon haar te komen en een eigen borstel mee te brengen.

  Je mag ons altijd een foto sturen van je huidige haarkleur. Het liefst een foto genomen in het buitenlicht. Wij proberen dan met je mee te kijken. Indien de kleur alsnog niet juist is, dan mag je het haar ongedragen en in de originele verpakking altijd retour sturen. Zie voor meer informatie onze retourvoorwaarden.

  Klik op onderstaande link om naar een heel handig filmpje te gaan. Hier wordt precies in uitgelegd hoe je ons Synthetisch haar heel makkelijk kunt krullen.
  Krullen van je hairextensions

  Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag
  van 10:00-15:00. In het weekend zijn wij gesloten.

  OPENINGSTIJDEN KLANTENSERVICE

  • Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 16:30.
  • Email en social media proberen we altijd dezelfde dag nog te beantwoorden.
  • Reactietijd binnen 24 uur
  • Mail: info@glamouryourhair.nl

  SOCIAL MEDIA

  • Tijdens openingstijden 09:30-16:30
  • Reactietijd binnen 24 uur

  Contact Informatie

  Bezoek/Postadres:
  Dotterbloemstraat 25-7 (1e etage)
  3053 JV Rotterdam
  Nederland

  Email info@glamouryourhair.nl
  Telefoon 010 223 4792
  website www.glamouryourhair.nl
  KvK-nummer: KVK 67362001
  Btwnummer: NL856949103B01
  Bank: ING
  Iban: NL73INGB0006829252

  Hier kun je ons vinden!