Klantenservice

Voor al je vragen kan je hier terecht.

Wil je kleuradvies? Stuur ons dan meerdere duidelijke foto`s, hoe meer foto`s des te beter we je goed advies kunnen geven.

WhatsApp chatWhatsApp ons

MEEST GESTELDE VRAGEN

Helaas komt het een enkele keer voor dat de postbode niet netjes zijn/haar ronde loopt. Je pakketje moet dan een dag later in je brievenbus liggen. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op via:
E-mail info@glamouryourhair.nl

Je hebt je extensions meestal de volgende dag in huis. Wij kunnen helaas niets doen aan eventuele vertragingen bij PostNL.

  • Maandag t/m vrijdag
    Bestel voor 22:00, morgen in huis.
  • Zondag besteld voor 20:00 uur, maandag in huis

 

Het kan natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent over één van onze producten. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Stuur ons een mail info@glamouryourhair.nl of bel met 06 477 394 16 en leg ons jou klacht uit. Zie onze voorwaarden m.b.t. de verzorging van ons haar. Lees hier onze reviews eens:)

Absoluut, wanneer je in het buitenland woont, dan kun je gewoon bij ons bestellen. Het enige wat je extra dient te betalen zijn de verzendkosten. Deze zijn zichtbaar wanneer je het product in het winkelmandje hebt geplaatst.

Het kan natuurlijk gebeuren dat het draad van je Wire Hair knapt. Dat is balen, want dan kun je hem even niet dragen. Je kunt bij ons een nieuw draad bestellen. Wat je ook kunt doen is bij de viswinkel (wel een winkel die hengelsport artikelen verkoopt en geen rauwe haring :)) een stuk visdraad halen. Dit is een stuk goedkoper en werkt op dezelfde manier.

Ons real human hair kan geverfd worden. Let wel op dat de garantie vervalt wanneer je onze extensions verft. Ons synthetisch haar kun je niet verven. Klik op onderstaande link voor meer informatie m.b.t. het verven van je real hairextensions.
Verven van onze hairextensions

Wij adviseren om ons haar (zowel synthetisch als real human hair) te snijden i.p.v. te knippen. Op deze manier valt het haar mooier en blend het beter met je eigen haren.
Snijden van je hairextensions

Het is heel persoonlijk hoe strak het draad van je Wire Hair moet zitten. Als leidraad adviseren wij om de draad 2 cm vanaf je voorhoofd te plaatsen. Klik voor meer informatie op onderstaande link
Bevestigen van het Wire Hair

Je mag ons altijd een foto sturen van je huidige haarkleur. Het liefst een foto genomen in het buitenlicht. Wij proberen dan met je mee te kijken. Indien de kleur alsnog niet juist is, dan mag je het haar ongedragen en in de originele verpakking altijd retour sturen. Zie voor meer informatie onze retourvoorwaarden.

Klik op onderstaande link om naar een heel handig filmpje te gaan. Hier wordt precies in uitgelegd hoe je ons Synthetisch haar heel makkelijk kunt krullen.
Krullen van je hairextensions

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag
van 10:00-15:00. In het weekend zijn wij gesloten.

OPENINGSTIJDEN KLANTENSERVICE

  • Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 16:30.
  • Email en social media proberen we altijd dezelfde dag nog te beantwoorden.
  • Reactietijd binnen 24 uur
  • Mail: info@glamouryourhair.nl

SOCIAL MEDIA

  • Tijdens openingstijden 09:30-16:30
  • Reactietijd binnen 24 uur

Contact Informatie

Postadres, GEEN BEZOEKADRES:
Veldkersweg 18 A
3053 JR Rotterdam
Nederland

Email info@glamouryourhair.nl
Telefoon  
website www.glamouryourhair.nl
KvK-nummer: KVK 67362001
Btwnummer: NL856949103B01
Bank: ING
Iban: NL73INGB0006829252

Hier kun je ons vinden!