FLIP IN | VOLUMIZER

Wil je op een gemakkelijke manier extra dikte en volume creëren in je haar?
Dan is de Flip In Halo precies wat je zoekt! Dankzij een dun doorzichtig draadje ziet niemand dat jij extensions draagt. Meer stevigheid nodig? Geen probleem. Door de 5 clips op de baan zet je de extensions gemakkelijk vast in je eigen haar. Je kunt de volumizer krullen, stijlen, (laten) snijden en eventueel verven.

Ben je opzoek naar extensions om je haar te verlengen? Klik dan hier voor onze complete clip in 7 banen sets.

139.95159.95
139.95159.95
139.95159.95
139.95159.95
139.95159.95
139.95159.95
139.95159.95
139.95159.95
139.95159.95
139.95159.95
139.95159.95

 

Flip-In Hair, Wire Hair / Halo extensions, welke past het beste bij mij?
Kies hieronder de extensions die bij je passen!

Flip-In Hair , Halo Extensions of de nieuwste “Wire Hair “Extensions?

We snappen dat je niet meer weet welke extensions nu het beste bij je passen, daarom hebben we alles hieronder op een rij gezet.

De snelste manier voor het verlengen van je haar. Binnen een paar seconden heb je de flip in bevestigd.

Je kan bij ons kiezen uit de beste 100% Human Remy Extensions van Glamour Your Hair of van het merk Flip-In Hair.

Wire hair met laagjes!

Flip-In Hair extensions, wat is het nu precies?

Flip-in Extensions zijn extensions met het bekende draadje. In plaats van clips, weaving of andere verlenging methodes gebruik je hierbij een draadje.
Dit draad ligt op je hoofd en is 1 van de meest veilig en minst schadelijk manieren van haarverlenging.

Wire Hair, zijn deze hetzelfde?

De Wire Hair Extensions zijn van het merk Glamour Your Hair en is een alternatief voor de Flip Extensions.

De Wire Extensions hebben we voller gemaakt zodat je aan 1 extensions voldoende hebt. Bij de originele heb je als je wat voller haar hebt niet voldoende aan 1 flip in en zou je er dus 2 moeten bestellen om niet her verschil in volume met je eigen haar te kunnen zien.

Halo Extensions zijn eigenlijk hetzelfde als de Flip-In en Wire Extensions. Het is alleen een andere naam:)

Voor dunner haar kan je in principe alle modellen gebruiken. De wire hair in laagjes raden we wel af omdat deze wel erg vol zijn. Het is niet mooi als de extensions voller zijn dan je eigen haar.

Heb je voller en dikker haar dan raden we altijd aan om voor ons eigen merk te gaan. Onze hairextensions zijn voller en hebben veel meer volume. Heb je echt vol en veel haar dan kan je het beste voor de 200 gram gaan.

Als je hairextensions te dun zijn ziet het erg erg gek uit aan de onderkant. Je ziet dan een paar plukjes onder je haar uit komen en dat wil je niet. Je wilt dat de extensions minstens net zo vol vol of voller zijn dan je eigen haar. zodat de overgang niet te zien is.

Alle hairextensions op onze website vanaf €69.95 zijn 100% Human Remy Hair. Dit geld ook voor onze Wire Hair en Flip In Extensions.

Onze synthetische Wire Hair extensions zijn het meest voordelig. Deze extensions zijn ideaal voor feestjes en af en toe gebruik.

Wil je de Flip In Extensions dagelijks gaan dragen dan raden we altijd de Originele Flip-In Hairextensions aan of de Wire Hair Van Glamour Your Hair. deze zijn gemaakt van de beste Human Hair Extensions en kunnen tot wel 2 jaar meegaan bij de juiste verzoring.