Ruilen & Retourneren

Voor bestellingen van Glamour your Hair bestellingen geldt een zichttermijn van maar liefst 30 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen.
Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het gewoon retourneren.

 • Hairextensions ruilen? Na ontvangst verzenden we dezelfde dag je nieuwe extensions
 • Wil je je geld terug? Binnen 5 werkdagen dagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt
 • Je hebt maar liefst 60 dagen de tijd om de extensions om te ruilen of retourneren
Lees 1500+ reviews van onze klanten

Retour gegevens

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

 • Vul de retourbon zo volledig mogelijk in (deze is te vinden op onze website onder kopje retourneren)
 • Het postadres is de Dotterbloemstraat 25-7, 3053 JV Rotterdam, Nederland

Ruilen

Indien je het artikel wenst te ruilen voor een andere kleur, dien je dit aan te geven op het retour formulier.
Is het meer dan twee weken geleden dat je iets retour hebt gestuurd en is je retour nog steeds niet verwerkt bij je saldo (of in geval van een iDEAL betaling teruggestort op je bankrekening), dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Retourvoorwaarden

Omdat het logisch is dat niemand een door een ander gedragen product wilt kopen/dragen hanteren wij zéér strenge/strikte retour voorwaarden met betrekking tot het retourneren van onze extensions.
Wij bekijken dan ook individueel of wij extensions wel of niet retour accepteren.
Wij verzoeken al onze klanten daarom met klem om de onderstaande retour voorwaarden goed door te nemen alvorens bestellingen retour te sturen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.
Duidelijke voorwaarden:

 • Het binnen de zichttermijn van maar liefst 60 dagen is
 • Alles in de originele verpakking zit
 • Geretourneerde extensions of pruiken dienen ongedragen te zijn, dat wil zeggen, de gouden elastiekjes bij de extensions mogen absoluut niet losgemaakt zijn.
 • Het haar mag wel uit het plastic gehaald worden om de kleur en de lengte te bepalen, maar niet van het karton los gehaald worden.
 • Het artikel dient in originele staat en goed verpakt teruggezonden te worden. Het is de verantwoording van de klant dat de retourzending in goede orde bij ons wordt aangeboden.De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.
 • Zodra de sealing van de Glamm Stick of de Argan Olie spray open is zullen wij deze niet meer retour kunnen nemen
 • De extensions zijn niet behandeld met verf of zilvershampoo. Dit is op eigen riscio en je garantie komt dus ten alle tijden te vervallen.

Als wij extensions/accessoires retour ontvangen die op een van de bovengenoemde punten niet voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden, zullen wij jou hier per e-mail van op de hoogte stellen. De extensions zullen indien gewenst retour gestuurd worden naar de klant. De verzendkosten zijn dan wederom voor de klant. 

Komt de kleur van de extensions toch niet overeen met je eigen haarkleur, dan kan je jouw pakketje retour sturen en omruilen voor een andere kleur. Gebruik hiervoor wel het retourformulier. Deze is te vinden op onze website onder kopje retourneren. Let wel op dat je retour aan de retourvoorwaarden voldoet.

LET OP: Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat wij jouw retourzending in goede orde ontvangen.
Bewaar daarom altijd het verzendbewijs + track & trace, totdat wij jouw retourzending bevestigd hebben.
Vraag hier duidelijk naar bij POSTNL of jouw lokale postagentschap, dit is namelijk jouw verzendbewijs.
Bij een eventuele vermissing van het door jou geretourneerde pakket zullen wij altijd naar je track en trace code vragen.
Pakketten/items die zonder track & trace worden verzonden en niet bij ons aankomen zullen wij logischerwijs niet vergoeden of omruilen.

Download Het Retourformulier