Reviews van Glamour Your Hair kun je hier lezen!

Hier vindt je eerlijke reviews over onze producten van onze klanten.
Via jouw aangekochte product kun ook jij je mening geven! Je kunt alle reviews terug vinden bij de producten onder het kopje reviews.
Je kan hieronder ook op de titel van de review klikken, je wordt dan automatisch door gelinkt naar het product waar een review over is geschreven.

Reviews Glamour Your Hair

Average rating: 4.87 based on 1810 reviews

clips-hairextensions-180613

Human Halo / Wire Hair Biscuit Blondey (#18/613)

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben al jarenlang een trouwe extension-drager. Alleen werd het te kostelijk om keer op keer mijn haar te laten innaaien. Ik besloot om over te stappen op clips.. na verschillende webshops te zoeken, meerdere pogingen tot ze erin te plaatsen.. vaak was het te 'fake', nu ik deze binnenheb, heb ik er terug vertrouwen in. de kleur is een perfecte match en door de slag in het haar, komt het natuurlijker over. Ik ben blij!

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Erg tevreden! Exact mijn haar kleur en mooie volle extensions. Heb de 40cm, 120gram genomen. Haar is makkelijk te stijlen en krullen. Helaas 1 clipje los van 1 van de extensions, maar deze was eenvoudig weer vast te naaien. Ik raad de extensions zeker aan en denk er zelfs over na om de gekrulde variant erbij aan te schaffen 😜

mixed-mat-brown-clip-in-extensions

Clip In 7 Banen, Mixed Mat Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super mooie haren, 7 banen ook zeker genoeg en mooi volume dus zeker het geld waar!

Clip In 7 Banen, Honey Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Snelle levering en erg blij mee! Niet van het echte te onderscheiden. Het duurt wel even voordat je door hebt hoe je ze het snelst en gemakkelijkst kan inklikken. Wel handig die knipjes!

real-ash-blond

Clip In 7 Banen, Real Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben er super blij mee 🥰

viking blond 1 baan 120 gram

Clip In 1 Baan, Viking Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Prachtige extensions! Ik wilde heel graag vol haar en heb zelf erg dun haar, wauw! Ik was helemaal perplex van de transformatie! Mooie volle punten en een weelderige bos haar! Ik heb zelf een korte bob, dus ik heb direct ook de set gekocht met meerdere banen om mijn lokken goed te verdoezelen. In een woord, gorgeous! 💕

Teddy-hairextensions-front

Clip In 7 Banen, Teddy

(geverifieerde eigenaar)

Vorige bericht klopt email niet.

Echt top haar! Mooie overloop qua kleuren. Lisa van de klantenservice heeft me erg goed geholpen met de kleur uitkiezen. Echt super!

Teddy-hairextensions-front

Clip In 7 Banen, Teddy

Ben echt super blij met de kleur teddy! Mooie overloop en de haren voelen heel zacht aan. Ook complimenten aan de klantenservice. Lisa heeft me erg goed geholpen

clips-hairextensions-3

Dark Brown (#3)

(geverifieerde eigenaar)

Voor de 2e keer extensions besteld en super tevreden! Ik krijg veel complimenten en velen zien niet dat ik extensions in heb zitten!

Lightest-blonde-Mix-clips-in-extensions

Clip In Ponytail Lightest Blonde Mix

(geverifieerde eigenaar)

Super mooi kleur mengt perfect met mijn eigen haarkleur door de verschillende tinten!

Medium Golden Brown en Golden Blonde Mix (#10/16)

(geverifieerde eigenaar)

Al vele clip in gekocht , maar nooit echt tevreden over de kwaliteit.Tot ik Glamour your hair ontdekte. In een woord fantastisch🥰Voor mij nooit meer wat anders. Dankjewel 😘

mat-blonde-clip-in-extensions-wavy-1

Clip In 7 Banen, Mat Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben helemaal gelukkig met de extensions. Ze zijn geweldig door de hoeveelheid extensions maakt het het ook makkelijker. Ik zou ze iedereen aanraden en als je twijfelt omdat je moeilijk haar hebt, zeg ik meteen doe en bestellen door de hoeveelheid en dikte valt je eigen haar weg. Ze zijn Geweldig Bedankt,
Ik ben helemaal gelukkig 😍😍

mixed-mat-brown-clip-in-extensions

1 baan WireClip Mixed mat Brown

(geverifieerde eigenaar)

Deze haarstukken zijn van een hele goede kwaliteit, ik gebruik ze al 6 jaar, 1x in het jaar koop ik een nieuwe, heb nu extra besteld, bang dat ze straks niet meer te krijgen zijn.
Je kunt ze wassen laten knippen, je ziet niet dat je het haarstuk in hebt.Als je er goed mee omgaat, behandeld heb je er lang plezier van, Zelfs mijn kapper vind ze geweldig , top

Human Halo / Wire Hair Natural Sandy Blonde (#12/16/613)

(geverifieerde eigenaar)

Heel fijn en mooi haar. De kleur past perfect bij mijn eigen haar. Helaas vind ik het een beetje een teleurstelling. Ik kan doordat de breedte te lang en te dik is (wat dus vlakbij je oren komt) mijn haar niet met de voorste plukken naar achter doen. Daarbij kan je je haar ook niet even achter je oren doen. Het is dus leuk voor alleen een avondje stappen. Had dit niet gekocht als ik dit van te voren wist. Erg jammer want de kwaliteit is goed.

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Hele mooie en goede kwaliteit extentions! Ondanks dat het geen echt haar is, lijkt het wel heel echt. De extentions voelen heel licht aan, wanneer je ze draagt. Ik zou ze zeker aanbevelen om te kopen 🙂

clips-hairextensions-4

Medium Brown (#4)

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb zelf erg dun haar aan de onderkant, met dit haar zie je daar niks van! En super zacht. Echt een aanrader en mega snel binnen.

clips-hairextensions-3

Dark Brown (#3)

(geverifieerde eigenaar)

Extensions zijn van mooie kwaliteit en werden snel geleverd. Prijs is het zeker waard. Zit ook een boekje bij met instructies over het wassen en verzorgen, waardoor je het op de juiste manier doet en ze lang mee gaan! Bij twijfel, doen!

Silver-Ombre-clip-in-extensions-CLOSE

Clip In Ponytail Silver Ombre

Prachtig mooi 👍

Espresso Melt Balayage (#2/4/6)

(geverifieerde eigenaar)

Perfect kwaliteit

ash-blonde

1 baan WireClip Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Echt heel blij mee perfect van kleur en blijft mooi . In tussen kan mijn eigen haar mooi groeien.

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Ik zocht al een tijdje mooie extensions en wat ben ik blij dat ik ze hier heb besteld!! Ik heb advies gevraagd betreft de kleur en kreeg heel snel antwoord, ze zijn super aardig achter de chat, je kan foto’s insturen van je haarkleur en je krijgt een passend advies. Gelijk besteld en volgende dag in huis ontvangen, super snel. Ze zijn super mooi en lang! De kleur is perfect, de service is perfect, mij kan je niet vrolijker krijgen voor dit weekend.

clips-hairextensions-2

Darkest Brown (#2)

(geverifieerde eigenaar)

dus ik dagen twijfelen; wel doen niet doen, straks is het niet zo mooi als het lijkt etc.. dames jullie kennen de stress van online bestellen, maar wat een waste of energy!! haren zijn mega zacht en met de vingers doorkambaar, kleur 2b (op advies van de meiden van glamour your hair) is echt perfect voor een diepe donkerbruine haarkleur die natuurlijk oogt.. TE pretty! Verzending geen kritiek op, volgende dag in huis geen gedoe niks en je hebt je mooie haren dus altijd optijd in huis voor jou gelegenheid 😉 ik kan voorlopig even voort met mijn extensions maar kan nu al niet wachten om een nieuwe bestelling te mogen plaatsen!

Clip In Ponytail Dirty Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super blij met de ponytail, ik heb van mezelf best kort haar, dus ben heel blij met deze aankoop! Elk gewenste dag kun je er gebruik van maken, bad hair day? Keep it simple take a pony tail! Dagje weg of juist avondje stappen… fast ready to go ! Aanrader. 💕

Clip In Ponytail Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben super blij dat ik deze extensions heb besteld, ze zijn super makkelijk om in te doen en het haar is zo mooi vol en lijkt helemaal niet nep, de lengte vind ik ook echt heel mooi

Human Halo / Wire Hair Lightest Blonde (#60)

(geverifieerde eigenaar)

De kleur matchte precies, het is ook mooi stijl en vol ook bij de punten dus ik ben dik tevreden met mijn bestelling!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Mooie, kwaliteitsvolle extensions. De kleur past perfect bij mijn asblond haar. De clips zijn stevig en blijven in dun, weinig haar toch stevig zitten. Er zit een duidelijke handleiding bij, hoe je ze het beste in klipt in jouw haar. Ze zijn netjes verpakt in een gaasje en plastic 'mapje'.

Clip In Ponytail Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb de clip in en de ponytail krul en stijl. Super blij mee en de kleur blend goed met je eigen haarkleur. Krijg vaak complimentjes erover!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In Ponytail Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Echt SUPER! Je ziet bijna niet dat het vals is, matcht zo goed met mijn eigen kleur! Komt deze ook in een nog langer model? Dan bestel ik meteen opnieuw.

clips-hairextensions-2

Darkest Brown (#2)

(geverifieerde eigenaar)

Eerder human hair extensions van een ander merk gekocht, deze waren erg frizzy. Deze extensions zijn een wereld van verschil! Goede kwaliteit en erg mooi 🙂

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super mooi , zacht haar makkelijk te bevestigen en voelt fijn aan .
Had helaas een mat met een kapot clipje contact opgenomen en de volgende dag had ik gewoon een hele nieuwe set gekregen super snelle en goede service bedankt daarvoor !!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In Ponytail Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Zeer mooi voor synthetisch haar! Ja kan het verschil bijna niet zien.
Heel mooi kleur, precies zoals beschreven!

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Eerst had ik blond haar en had ik blonde extensions besteld, maar toen ik besliste bruin te gaan mocht ik ze (nog verpakt) retourneren voor een bruine set! Echt een super klantenservice en het synthetische haar blend heel mooi met mijn eigen haat. Als je twijfelt over of het niet mooi is; niet doen. Get your extensions 🤩

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Eerst twijfelde ik over deze extensions maar sinds ik ze aanheb ben ik verliefd! Ze matchen perfect met mijn eigen haarkleur (lichtbruin met koper tinten). Gisteren had ik ze voor het eerst aan en ging op een etentje met m'n ouders en m’n pa zei : wat heb jij plots lang haar gisteren had jij nog super korte haren hoe kan dat? Dus dit is een bewijs dat je de extensions niet merkt! Ze vallen ook niet af, dus je kunt ze de hele dag aanhebben. Wel als je licht krullend haar hebt zoals ik en bestelt stijl haar moet je je eigen haar even stijlen voor betere effect. Maar ik ben echt tevreden. Het haar valt ook niet uit na een lange dag! Positief verbaasd! Ik ben er zelfs mee gaan slapen om ze de volgende dag niet hoeven aan te doen en toen ik wakker werd zaten ze nog perfect op m’n haar!

clips-hairextensions-1b

Off Black / Natural Black (#1b)

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb clip in extensions besteld van 100% human haar Natural black. Deze kleur matcht perfect bij mijn eigen haarkleur. Omdat je verschillende stukken hebt kan je kiezen hoeveel je gebruikt. Ik heb fijn haar, dus ik gebruik niet alle banen, maar het is wel mogelijk. De clip ins zijn gemakkelijk te zetten. Het haar is zacht en voelt natuurlijk aan. Niet twijfelen en zeker doen, mocht je graag extensions willen. Ik ben erg blij met mijn bestelling!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Het haar past precies bij mijn eigen haar kleur😍ik ben oprecht verliefd ik had nooit verwacht dat het van zulke goede kwaliteit zou zijn.

mat-blonde-clip-in-extensions-wavy-1

Clip In 7 Banen, Mat Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Superblij met dit bedrijf! Ik heb de matblonde besteld en het matchte niet met mijn haae. Na het product op de post te hebben gedaan krijg ik nieteens minder dan 2 uur gelijk een reactie over de vervolgstappen en dat ik mijn ashblonde z.s.m binnenkrijg. Blij met de klantenservice en de kwaliteit van de extensions zagen er goed uit!

Light Ash Blonde (#22)

(geverifieerde eigenaar)

Erg blij met de clip in 100% human hair. Zijn van goede kwaliteit. De kleur sloot vrij goed aan bij mijn eigen haar kleur. Ik heb een paar high Lights erbij gezet en toen was het perfect.

mixed-mat-brown-clip-in-extensions

1 baan WireClip Mixed mat Brown

(geverifieerde eigenaar)

Ik gebruik nu al jaren de clip in sets
Het haar is echt super mooi heel zacht , glanst mooi
Ik heb zeker 15 sets aangeschaft elke keer aanpassend aan mijn haar kleuren en allen zijn serieus perfect
Nu heb ik de clip in 1 baan voor het eerst aangeschaft
Ook weer prachtig i’m in love 👌🏾❤️

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Heel mooi natuurlijk uitziend haar, de kleur matcht ook goed.
Gewoon top dus 😁

Clip In Ponytail Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Heel erg blij mee, ziet er heel natuurlijk en mooi uit, makkelijk te stijlen ook en volgende dag al in huis.
Would recommend! 😁

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Top haar tweede keer dat ik bestel.
Heb me haren geverfd je ziet totaal geen verschil!

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Mooie kleur en haar voelt goed aan. Alleen bij sommige uiteinde lijkt het haar verbrand. Zitten klein harde korrels aan het haar geplakt.

clips-hairextensions-1

Jet Black (#1)

(geverifieerde eigenaar)

Super mooi en makkelijk in te doen!!!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Echt top qua kwaliteit, en ook de service was ondanks de vakantie super en snel.

Ik dacht dat extensions met nephaar redelijk nep zouden zijn maar dat is echt niet. Ze zijn ietsjes donkerder dan op de foto maar dat was prima voor mij. Ze blijven heel goed zitten. Na het eruit halen met een klem ergens aan vast gemaakt, geborsteld, en ze zien er weer uit als nieuw en ook de krul zit er nog in. Super gewoon, en veel verschillende stukken er in (breder en smaller). Prima, zeker aan te raden en helemaal voor deze prijs in vergelijking met extensions van echt haar.

clips-hairextensions-613

Bleach Blonde (#613)

Mooie site snelle bezorging

ash-blonde

Clip In Ponytail Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Kleur matcht precies met mijn haarkleur. Staart oogt super natuurlijk! Makkelijk om in te doen voor een feestje.

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Na echt weken al te zijn gaan zoeken naar clip in extensions, en zelfs in winkels geweest, kwam ik bij glamour your hair terecht. Ik was niet zeker over mijn kleur, maar door samen te kijken met behulp van foto’s kwamen wij op deze kleur uit. Super lieve mensen die hebben geholpen. De levering was ontzettend snel en alles ziet er netjes uit. En dan doe je ze in…..zoooo mooi!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb de clip ins snel ontvangen en puur op de gok qua kleur aangeschaft. Maar wat ontzettend mooi, mooie kleur, kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.

Clip In 1 Baan, Lightest Brown / Bleach Blond mix #18/613

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben happy!!!

Zat eral een tijdje aan te denken om weer hairexstensions te nemen, maar nu dat ik mama bent van 3 kids heb ik eigelijk weinig tijd om dat allemaal in de ochtend te gaan doen en te onderhouden.
Dus ik ben op zoek gegaan naar iets makkelijker en jahoor ik kwam terecht op Glamour you hair wat een top site ik was verkocht. S ochtend Max 3 min en ben weer helemaal top om de dag te beginnen. Echt goeie service en snel contact.

clips-hairextensions-1

Jet Black (#1)

(geverifieerde eigenaar)

super mooi en makkelijk!