Reviews van Glamour Your Hair kun je hier lezen!

Hier vindt je eerlijke reviews over onze producten van onze klanten.
Via jouw aangekochte product kun ook jij je mening geven! Je kunt alle reviews terug vinden bij de producten onder het kopje reviews.
Je kan hieronder ook op de titel van de review klikken, je wordt dan automatisch door gelinkt naar het product waar een review over is geschreven.

Reviews Glamour Your Hair

Average rating: 4.88 based on 1578 reviews

ash-blonde

1 baan WireClip Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Prachtig haar! Helaas voor mij de verkeerde kleur🥲, kan het haar ook niet meer terug sturen omdat ik de verpakking uit enthousiasme meteen had weggegooid, ik heb de extensions opnieuw besteld in de juiste kleur ! Heel erg blij mee

1 baan WireClip Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Best extensions ever! Heel fijn in gebruik en gaan zeker lang mee.
De kwaliteit is ook erg goed. Top kwaliteit !! en het haar is mooi vol tot aan de punten
Ik had de extensions op korte termijn nodig maar werd gelukkig op tijd bezorgd.

Clip In 7 Banen, Caramel Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Zeer mooie, kwaliteitsvolle extensions, heel blij met de aankoop!

Clip In Ponytail Caramel Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Prachtige staart, haar is echt kwaliteitsvol en valt mooi. Kleur valt wel iets donker uit en vlechtje komt snel los (maar makkelijk zelf te verstevigen, dus geen groot issue). Levering was wat traag maar komt door postNL, niet door Glamouryourhair 🙂

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In 7 Banen, Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super, had ingecalculeerd dat het tegen zou vallen maar erg blij mee en matcht erg mooi met mijn eigen kleur

hairextensions-1b

Clip In 7 Banen, Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Top service! En de kwaliteit 100% is het echt waard. Dit is mijn 1ste keer dat ik hiervan gebruik maak en echt een aanrader je ziet amper verschil en blijft geheel de dag goed zitten!😍😍😍

Lightest Blonde (#60)

(geverifieerde eigenaar)

Onwijs mooie extensions. Vallen mooi in het eigen haar, zelfs terwijl ze net een tint donkerder zijn dan mij eigen haar. Ik vind ze heel fijn zitten en ze zijn super zacht. Super snelle levering ook. Absoluut een aanrader!

Clip In Ponytail Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Fijne staart!! Nog even oefenen met in doen maar erg mooi!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In 7 Banen, Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Extensions ziet er super goed uit! Helaas is het niet de juiste kleur maar ook het retouneren zal vast goed komen!

Human Halo / Wire Hair kleur #18/613

(geverifieerde eigenaar)

Glamour your hair is top! Inmiddels is dit mijn 2e Halo Wire Hair wave en heb ik daarnaast de clip ins ook regelmatig gekocht. Ik hou van afwisseling, maar recentelijk ben ik veel haren verloren doordat ik erg ziek geweest ben. In de zaak ben ik toen erg goed geholpen en niks was teveel! Daarnaast is de kwaliteit van het haar fantastisch! Ik doe al 15 jaar human hair in mijn haren en dit is toch de beste kwaliteit tot nu toe! Bedankt voor alles!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In 7 Banen, Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Snelle service, super mooi haar zowel qua kleur als kwaliteit. Klantenservice aangeschreven over gebruik. Snelle reactie en vriendelijk! Ik ga zeker vaker bestellen! 🙂

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super blij mee, makkelijk mee te werken en ook nog top kwaliteit! Kleur paste perfect bij mijn haar. Im happy 🙂

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In 7 Banen, Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

De kwaliteit van deze extensions zijn gewoon echt top. Ondanks het geen human hair is heeft het wel een hele mooie glanzend gloed waardoor het net echt lijkt en mooi in blend met mijn eigen haar. Ik heb nu voor de tweede keer extensions van glamouryourhair besteld en ben echt zeer tevreden en dat allemaal ook nog eens voor zoon mooie prijs😍

Clip In Ponytail Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

De ponytail snel ontvangen! Leuk verpakt en makkelijk in te doen. Kleuren komen ook overeen met de foto’s! Perfect voor iemand die dun haar heeft!

Clip In 7 Banen, Honey Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik werd heel goed geholpen met de kleur en mijn andere vragen, uiteindelijk een kleur uitgekozen betaald en het kwam de volgende dag al binnen!! Het is van hele goeie kwaliteit en de kleur lijkt precies op mijn eigen haar kleur. Dit vindt ik 1000% een aanrader

Bleach Blonde (#613)

(geverifieerde eigenaar)

Supersnelle verzending, ik had ze na bestelling de volgende dag al in huis! Hele goede kwaliteit, ik zie geen verschil tussen de kleur van de verlenging die iemand van glamour your Hair mij heeft aangeraden en mijn eigen haar! Ik zou iedereen die langer en voller haar wilt ze zeker aanraden!

1 baan WireClip Off Black

(geverifieerde eigenaar)

SUPER!! Al sinds 2018 een trouwe klant, super super haar verkopen ze!! Mijn haar groeit niet langer als me schouders helaas maar dat valt gelukkig op deze manier op te lossen met ook nog is betaalbare prijzen! Altijd snelle service gewend en nooit iets mis gegaan.. ❤️ Ik heb al mijn vriendinnen vertelt over glamouryourhair🥳

human-hair-kleur-9a

Ash Brown (#8)

(geverifieerde eigenaar)

Goede kwaliteit en mooie extensions, heb alleen de verkeerde kleur geleverd gekregen, (plaats van as bruin, as blond) maar gezien ik ze al uitgepakt had, toch maar gehouden. Eenmaal ingedaan, en het blende mooi in elkaar en gaf een soort ombre effect. Toch erg blij mee!

mat-blonde-clip-in-extensions-wavy-1

1 baan WireClip Mat Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Echt jammer dat dit haar niet vanzelf op mijn hoofd groeit (hihi), het is zacht en heel erg natuurlijk, de kleur komt precies overeen met mijn eigen kleur.. super blij mee.... volgende keer weer

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Mijn moeder en ik hebben voor de eerste keer bij jullie wat besteld
Kwaliteit van het product is meer dan perfect!! We zijn er zo blij mee
Mijn moeder woont in Cuba en neem natuurlijk haar bestelling mee
Ik zal zeker bij jullie blijven bestellen dit is een super aanrader
Niet twijfelen , gewoon doen

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In 7 Banen, Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

super goede kwaliteit de kleur past ook perfect bij mijn eigen haarkleur , het haar is super mooi en valt ook goed door je eigen haar heen ik kan er alles mee , ik gebruik soms hitte apparaten maar let daar wel mee op dat het niet te heet word .

hairextensions-1b

Clip In Ponytail Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Wat een mooi haar en lekker lang. Dochter is helemaal trots als een pauw. We zijn er erg blij mee. En ook zo fijn dat het zo snel binnen was.

mixed-mat-brown-clip-in-extensions

Clip In 7 Banen, Mixed Mat Brown

(geverifieerde eigenaar)

Mooie kleur. Valt goed te mengen in eigen haar en het ziet er natuurlijk uit!

Clip In Ponytail Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super goede kwaliteit en kleur. Je ziet niet dat het nep haar is. Ook de lengte en dikte is heel natuurlijk. blij mee 🙂

mat-blonde-clip-in-extensions-wavy-1

Clip In 7 Banen, Mat Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super tevreden ! Ik heb hier voor het eerst de synthetische extensions besteld in de kleur mat blonde. Het is zo mooi en zacht lijkt net echt ik zie ook 0 kleur verschil met mijn eigen haren. Ik ga hier zeker vaker mijn extensions bestellen.

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Mooie extensions! Mooie kleur, precies zoals op de foto. Een mooie oplossing voor als je eigen haar niet zo lang is als je wilt.

Clip In Ponytail Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

De ponytail heel snel ontvangen (de volgende dag) en hij is makkelijk in te doen en blijft goed zitten. Het haar ziet er echt uit, het is prachtig synthetisch haar. Ik heb bruin haar van mezelf en deze kleur matcht enorm goed!

Clip In Ponytail Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

De ponytail is erg zacht en veerkrachtig, wat ik erg belangrijk vind. De lengte en dikte is perfect! Daarnaast ook heel makkelijk om in te doen. Zeker een aanrader.

mixed-mat-brown-clip-in-extensions

Clip In 7 Banen, Mixed Mat Brown

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb extreem dik haar, stug en golvend. Het is voor mij altijd erg moeilijk om het juiste haar te vinden dat niet nep oogt. De wavy variant was echt de oplossing want bij steil haar zie je verschil in structuur en zo steil is het eigen haar niet, wavy was dus de oplossing. Ik had wel 2 pakken nodig om de dikte goed te dekken door mijn eigen haar. Ook heb ik highlights door mijn haar heen en door de verschillende lok kleuren viel het heel natuurlijk. Een aanrader! Eindelijk kan ik lang haar hebben ipv alleen veel en dik haar, top!

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

SUPER! SUPER! SUPER blij mee.
Heel mooi haar, goeie kleuren, snelle levering en niet eens duur. 👍👍👍

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super mooie haar exstentions! De kleur is echt perfect en blijft de hele dag goed zitten. Je kan ze makkelijk inklikken en makkelijk er weer uit halen. Was al zo lang op zoek naar de perfecte haar exstentions en heb ze eindelijk gevonden!

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Meiden, twijfel niet!!!
Ben er zo blij mee!👌
Het haar valt prachtig en mooie kleur.
Het is super makkelijk om in te doen en ik draag t elke dag.
Snelle levering, top👍

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Zo tevreden! Top lengte top kwaliteit. Ben er weer helemaal blij mee! Krullen gaan lang mee.

Clip In 7 Banen, Dirty Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Hele mooie extensions. Vrienden zagen niet eens dat ik de clips in had. Je kan de synthetische clips zelfs ook stylen op een lage temperatuur. Ik ben verliefd😍

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Ook deze lengte is waanzinnig mooi.

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Mooie kleur, mooie kwaliteit en niet zichtbaar dat je ze draagt. Makkelijk te stijlen. Heel blij mee

glammstick-wit-3

Glamm Stick

(geverifieerde eigenaar)

Geen baby haartjes die alle kanten op springen. Geweldig product.. kan het iedereen aan rade

Haarklem Yvonne

(geverifieerde eigenaar)

Fijne haarklem. Stevig en grijpt alle haren. Heel blij mee

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In Ponytail Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik voel me zo mooi hiermee! Mijn zelfvertrouwen krijgt telkens een enorme boost met deze prachtige staartje! Zijn van super kwaliteit, niemand ziet dat het geen echt haar is! Levering was ook super snel! Ben er super blij mee!

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super snelle en goede levering in de brievenbus en precies dezelfde kleur als mijn haar. Top!

hairextensions-1b

Clip In Ponytail Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb al van verschillende websites verschillende soorten ponytail extensions geprobeerd en elke keer was ik niet echt tevreden. Maar van dit merk? Van deze website? WAUWW. Net echt haar, zo fijn. Geen klitten. Kan het zelf verzorgen, wassen, stijlen na keuze( krul of stijl). Ben echt mega gigantisch tevreden!! Daarnaast is het een flinke volle bos. En heeel erg eenvoudig om in te doen! Daarnaast heeft deze website ook producten om het mooi te onderhouden. Dikke 10 plus voor mij dit. En om het nog even af te maken, top service met heeele snelle levering en nogmaals, ik ben helemaal weg van de goede kwaliteit! Voor mij geen ander meer!!! :))))

mat-blonde-clip-in-extensions-wavy-1

Clip In 7 Banen, Mat Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Mooi haar, goede kleur.
Voelt natuurlijk aan

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Enorm verrast, echt hele mooie en fijne extensions ondanks ze synthetisch zijn niet van echt te onderscheiden. Ook echt hele mooie kleur asblond exact zoals op de foto! 🥰

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Mijn exctentions gingen op avontuur!🤣🙈
Gelukkig zijn ze goed aangekomen.Daar er een stuk van mijn haar is weggesneden door een hersenoperatie,werd mijn haar dunner,also ok de vele ontkleuringen.Natuurlijk geen raad gevraagd welke kleur bij mijn haar paste.
Het is zeer asblond, maar geen probleem,goed voor een haartransformatie, kan ook best leuk zijn.
De haren zijn best goed en vol om synthetisch te zijn. Prijs, kwaliteit TOP! Ik zie dat je ze ook kunt krullen.Geweldig.
De klantendienst prima .ze zijn profecioneel.Dikke duim glamouryourhair team ik ben fan en vaste klant!!

Lightest Brown en Bleached Blonde Mix (#18/613)

(geverifieerde eigenaar)

Eerst de non human hair gehad deze waren al de perfect kleur en hier heb ik veel complimenten mee gehad! Nu heb ik de ash blond van echt mensen haar en het staat echt geweldig de kleur is perfect en de haren zijn de perfecte dikte

Clip In 7 Banen, Dirty Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super mooie extensions, ik twijfelde om ze te kopen maar heb er zeker geen spijt van. Ze geven je haar super veel lengte en volume maar het blijft er mooi natuurlijk uitzien. Als je twijfelt over de kleur kun je gewoon een berichtje sturen en helpen ze je heel goed verder!

1 baan WireClip Caramel Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Prachtig haar! Mn zusje is er heel erg blij mee🥺

ice-blonde-hairextensions

Ice Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Beste die ik ooit gehad heb deze clip-ins zijn veel mooier dan wax of tape extensions van me zelf heb ik totaal geen stijl haar en een moeilijke blond kleur maar het blend zo mooi als je twijfelt gewoon doen !

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super kwaliteit, mooi steil zoals mijn eigen haar en de kleur was perfect.
Super blij mee en zeker een aanrader!!!!

Clip In 7 Banen, Dirty Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Er zitten hele mooie kleuren in de extensions verwerkt en ziet er mooi glanzend uit altijd. Prijs en kwaliteit verhouding is ook super!