Reviews van Glamour Your Hair kun je hier lezen!

Hier vindt je eerlijke reviews over onze producten van onze klanten.
Via jouw aangekochte product kun ook jij je mening geven! Je kunt alle reviews terug vinden bij de producten onder het kopje reviews.
Je kan hieronder ook op de titel van de review klikken, je wordt dan automatisch door gelinkt naar het product waar een review over is geschreven.

Reviews Glamour Your Hair

Average rating: 4.89 based on 1527 reviews

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Wauw!
Als eerst, de levering was super snel, al na 1 dag werdt het bezorgd!
Het was mooi en hygiënisch ingepakt en toen ik de extensions zag dacht ik meteen; Wauww!! Er zag een boekje bij met hoe je de extensions verzorgd en styled etc. Super mooie clip ins in een hele mooie kleur. Het in doen ging makkelijk, dankzij de instructie filmpjes op de site. De extensions blenden heel mooi met mijn haar, wat ik eigenlijk niet zo verwacht had. Maar dit is echt top! Als ik ze in heb voel ik ze niet & je ziet niet dat het clip ins zijn. Onwijs blij mee en ik kan het zeker iedereen aanraden!

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Mooie extensions, heel zacht. Echt een aanrader, niet te dik en zeker niet te zwaar op je hoofd.

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super goede kwaliteit en staan perfect bij je eigen haar!

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Mooie kleur. Haar valt wel snel uit.

ash-blond-hair-2020

Clip In Extensions Ash Blonde

Superblij met deze extensions. Ze blenden erg goed in mijn haar, zien er heel verzorgd en natuurlijk uit.
Krullen gaat zoveel makkelijker dan met artificial extensions. Dit was elke cent waard!

ash-blond-hair-2020

Clip In Extensions Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Prachtige kleur die mooi blend met mijn highlights. De kwaliteit van het haar bevalt me erg goed. Het lijkt heel natuurlijk en verzorgd.
Het krullen is zoveel makkelijker dan met artificial haar.
Snelle levering.
Ik raad het aan!

1 baan WireClip Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super fijn advies gekregen omdat ik echt niet wist welke kleur ik moest bestellen! Snel ontvangen en super kwaliteit. Voelt heel fijn!!
Ik heb de chocolate Brown.

Clip In Ponytail Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Wauw ! Wat een goede kwaliteit ik ben er super blij mee . Super snelle levering en fijne webshop.

De kleur is precies goed en wat een fijn haar met een mooie slag erin helemaal toppie. Het is dan wel synthetisch maar dat merk je zeker niet het is bijna niet te onderscheiden met echt haar.

Als je twijfelt gewoon doen 😁!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In 7 Banen, Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

altijd gekozen voor human hair maar deze keer niet dus ik was erg benieuwd. Kreeg meteen complimenten over de kleur en niemand zag dat het nephaar is. Super tevreden, zeker een aanrader

Clip In Ponytail Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super verliefd op de clip in staart 😍 hij is super mooi, is makkelijk in je haar te zetten en blijft mooi zitten! Niemand zag dat het niet mijn eigen haar was 😊 heb super veel complimenten gekregen!

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super mooie extensions! Precies de goede kleur, ben er echt super blij mee!

hairextensions-1b

Clip In 7 Banen, Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben zo blij dat ik dit gekocht heb. Al heel mijn leven droom ik ervan lang haar te hebben en vandaag is die droom uitgekomen! Echt super tof en exact de zelfde kleur als mijn haar 🙂

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Heb 2 kleuren besteld. Super mooi haar. Echt een aanrader. Ga zeker vaker bestellen. Top!

Medium Brown / Chocolate Brown (#4)

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben zeer tevreden met het haar van GlamourYourHair
Snelle levering , super goede kwaliteit! Glanzend en zacht haar
Zeker een aanrader.

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Heel blij met mijn clip ins. Matcht precies met mijn eigen haar. Binnen een paar minuten heb ik voller en langer haar. Heel makkelijk om te doen.
Echt super blij

ash-blonde

Clip In Ponytail Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super mooie staart, goede kwaliteit, mooie glans erop.

Mooi afgewerkt! Snel binnen en goede service

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Heel tevreden met mijn extensions! De kleur is super mooi en past zo goed bij mijn eigen haarkleur. Clips blijven super goed zitten en de extensions zien er super mooi uit! Zeker je geld waard!!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In 7 Banen, Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

WOOOWW!!! wat een super mooie kleur en wat een super communicatie. Ik zat erg te twijfel over de kleur maar door met jullie contact op te nemen komt mijn kleur super over een met de extensions. Ze zijn van super kwaliteit en wat een fijne clips om de extensions mee te bevestigen aan je eigen haar.

1 baan WireClip Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Fantastisch!! Ik mis mijn lange lokken zo erg en wat een uitkomst is dit! Enorm veel complimentjes al gekregen ☺️

1 baan WireClip Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

wauw gewoon in 1 woord wauw!! Ik heb me altijd heel erg onzeker gevoeld over mijn haar. Ik heb al een paar keer clip ins gehad van andere shop maar deze zaten nooit lekker en gaven mijn altijd pijn. Maar deze flip in heeft serieus mijn leven veranderd!! De haren zijn zo mooi en zitten ontzettend lekker nog beter ik voel ze niet eens zitten! Ik ben zo dankbaar dat ik deze gevonden heb want mijn Zelfvertrouwen is echt 10 punten omhoog gegaan!!💗💗💗💗 Just Love It

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Prachtig haar, makkelijk in te brengen en blijft goed zitten, zelfs met sporten! Ook makkelijk te stijlen en in te blenden met je eigen haar. Perfect

Lightest-bLonde-613L-6

Clip In 7 Banen, Lightest Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Kleur is heel natuurlijk en zit super in je haar, niet te zwaar, niet te licht. Voelt erg goed en heeft een super lange maar perfecte lengte. Love it! Ik zou ze zeker aanraden!

Lightest Brown en Bleached Blonde Mix (#18/613)

(geverifieerde eigenaar)

Super blij. Goede service, enorm goeie kwaliteit haar. Heb al veel extensions gehad maar deze passen perfect bij m’n haar

hairextensions-1b

Clip In 7 Banen, Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Geweldig! Ziet er mooi en natuurlijk uit. Zeker een aanrader!

Lightest-bLonde-613L-6

Clip In 7 Banen, Lightest Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik dacht eerst of dit wel de goede kleur zou zijn en of het niet te nep zou aanvoelen. Maar dat was beide niet. Echt goede kwaliteit. Zit zo mooi! Past perfect bij mijn eigen haarkleur! Inbrengen is ook niet moeilijk door de clips!😍😍

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Mooi haar! Past heel goed bij mijn kleur. En voelt heel zacht aan. Clips werken goed. Ik ben blij!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In Ponytail Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

SUPER! deze extensions zijn zo mooi, en ontzettend makkelijk in te doen, in 1 á 2 minuten ben je al klaar! Een super mooie lange volle staart met veel volume. Echt een aanrader!

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Wauw de kwaliteit is echt top! Ik ben er echt superblij ermee. Kan niet wachten tot dat ik het ga gebruiken😍

mixed-mat-brown-clip-in-extensions

Clip In 7 Banen, Mixed Mat Brown

(geverifieerde eigenaar)

Really amazing quality for the price. I am really happy. Recommend to anyone who is doubtful. Go for it!

Clip In 7 Banen, Caramel Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb mijn eerste sets hairextensions van de week ontvangen en de kleur is perfect. Ik ben heel blij want de kleur was moeilijk te vinden. Ik heb ze nog niet in gehad of gestyled maar ben nu al enthousiast! Mooie lengte en structuur. Hopelijk gaan ze mij het perfecte bruidskapsel geven! 🥰

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Hi Girlzzz, ik heb van mezelf heel dun haar gekregen. En dat is niet altijd zo geweest. Met de clip ins is het zo gedaan....huphuphup en klaar. Heb je twijfels,...Niet doen veel vrouwen zijn onzeker geworden door bijvoorbeeld haaruitval. Ik zou zeggen probeer GYH 😉

ash-blonde

Clip In Ponytail Ash Blonde

Ik heb altijd weave haar gehad dus dacht probeer keer wat nieuws
dus heb nu de ponytrail geprobeerd ik dacht eerst het te zwaar zou zijn maar het zit top en is
Makkelijk erin te klippen
Veel mensen vroegen of ik me haar geverfd had omdat het zo natuurlijk uit ziet en de kleur mooi is ik draag het nu zelfs in de sportschool ik heb het elke dag nu in kan nu niet meer zonder zoveel
heb veel leuke reacties gehad

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben zooooo tevreden met mijn extensions. Inmiddels al 4 stuks aangeschaft, elke keer weer raak met de kleur! Top kwaliteit synthetische extensions, bijna geen verschil met human hair. Ik gebruik ze al bijna 2 jaar en nog steeds zien ze er geweldig uit! Voorheen heb ik ook geprobeerd om via andere sites te bestellen, elke keer weer spijt gehad. Mijn favoriet blijft glamouryourhair! Service en levering perfect. Super vriendelijke personeel, ook aan de lijn. Blijf zo doorgaan<3
Raad het iedereen aan!

1 baan WireClip Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Erg mooi haar. Prijs kwaliteit is erg goed! Het draadje bleef niet goed zitten, door er een extra knoopje in te maken, hoop ik dat hij nu beter blijft zitten! Veder erg tevreden en ik zal nog vaker mijn haar bij jullie bestellen!

hairextensions-1b

Clip In 7 Banen, Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben altijd heel sceptisch geweest als het ging om extensions. Had altijd het idee dat dit er nep kon uitzien. Maar vanwege de vele positieve reviews hier, toch maar besteld. Wat een goede beslissing is dit geweest. Ik heb ze na ontvangst meteen uitgeprobeerd, ze zitten echt geweldig en zijn makkelijk in te brengen. Je ziet niet, dat het nep is. Ik ben er zo tevreden over, dat ik de human hair ga bestellen.

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In Ponytail Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super mooi en super dik prachtige kwaliteit past perfect bij mij haar kleur ik bestel hier zeker nog een keer. Ik raad het iedereen aan

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Supertevreden van mijn bestelling, het haar is van een heel goede kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. Blend ook in met mijn eigen haar waardoor het niet opvalt dat ik extensions inheb. Het haar is voor mij iets dunner dan verwacht maar verwerkt in een mooi kapsel kan ik er zeker wat mee!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb de clip in 7 banen genomen en ik hen uitgevonden dat je er ook hele mooie invlechten mee kan maken. Een tip voor een ieder. Erg leuk voor gewoon of een feestje. 🙂

Lightest Brown en Bleached Blonde Mix (#18/613)

(geverifieerde eigenaar)

Wauw!! Wat een ontzettend mooie extensions!😍 Ik heb al veel geprobeerd maar deze springen er echt uit! Heel mooi zacht, de kleur is echt heel mooi:) Superblij mee en makkelijk in te zetten. Prijs is top en snelle verzending👍

Clip In 7 Banen, Caramel Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super vriendelijk personeel, snelle levering en super goede kwaliteit

Clip In 7 Banen, Honey Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb zelf heel dun en kort haar, en dit is echt een game changer! Het is super mooi en zacht haar en super snel bezorgd! Het mengt heel mooi met het eigen haar en is niet duur! Ik zou het zeker aanraden!!!!

Clip In 7 Banen, Honey Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super mooi en heerlijke kwaliteit, super snel geleverd en hele duidelijke website! Zou het zeker weten aanraden ! Super mooi en zacht haar. Het past perfect!

ash-blonde

Clip In Ponytail Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Top kwaliteit voor synthetisch haar! Het voelt als hurman haar. De kleur is precies zoals je ziet op de afbeelding. Het haar is mooi vol en lang en ook nog super makkelijk in te doen. Ik raad het iedereen aan!😃

Human Weave, 120 gram en supervolle punten #2

(geverifieerde eigenaar)

Mooi haar, volle punten.
Erg tevreden over de kwaliteit.
1 ster minder omdat het lang duurde voordat ik m'n bestelling binnen kreeg.

mixed-mat-brown-clip-in-extensions

Clip In Ponytail Mixed Mat Brown

(geverifieerde eigenaar)

Snel geleverd en is de exacte kleur die ik ook zocht tis een mooie kwaliteit en ga er zeker nog meer bestellen echt superblij met deze aankoop!!!! Een aanrader

hairextensions-1b

Clip In Ponytail Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Dit haar is niet van echt te onderscheiden. Ik heb al veel complimenten gehad van meiden die dachten dat het mijn echte haar was. Het valt en beweegt als echt haar. Ik ben er ontzettend tevreden mee en dit zal niet de laatste keer zijn dat ik bij jullie bestel😍🥰❤

Clip In Ponytail Light Brown

Ja echt fantastisch!! Je zou totaal niet zeggen dat het haar zo weinig gekost heeft en het lijkt niet eens nep. Voelt zacht aan en hij is makkelijk in gebruik. Ik ben er super blij mee en dit is al mijn 3e aankoop van extensions op deze site! Niet voor niets dat ik hier blijf bestellen

Lightest Brown en Bleached Blonde Mix (#18/613)

(geverifieerde eigenaar)

Deze clip-ins zijn echt geweldig. Ik draag al 12 jaar clip in extensions. Eerst maakte ik ze altijd zelf. Toen ben ik verschillende merken gaan proberen. Altijd problemen dat er veel haar uitviel of dat de lengte van de banen niet logisch was. Sinds ik bij Glamouryourhair uit ben gekomen wil ik niks anders meer! Blijven super lang mooi, zogoed als geen haaruitval en de kwaliteit is echt geweldig! Qua prijs en kwaliteit echt de beste die ik tot nu toe heb gezien!

ash-blonde

Clip In Ponytail Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Past perfect bij mijn haarkleur en je ziet niet dat het nep is! is super makkelijk in te doen en totaal niet zwaar op het hoofd!
mijn beste aankoop ooit😍

human-hair-kleur-10-16

Vivi Blonde ( New Color)

(geverifieerde eigenaar)

Super mooi haar en hele goede service! Kwam er niet helemaal uit kwa haarkleur. Advies gevraagd via fb kreeg snel een eerlijk advies. Haar is super mooi zeker een aanrader! Precies wat ik zocht.