Reviews van Glamour Your Hair kun je hier lezen!

Hier vindt je eerlijke reviews over onze producten van onze klanten.
Via jouw aangekochte product kun ook jij je mening geven! Je kunt alle reviews terug vinden bij de producten onder het kopje reviews.
Je kan hieronder ook op de titel van de review klikken, je wordt dan automatisch door gelinkt naar het product waar een review over is geschreven.

Reviews Glamour Your Hair

Average rating: 4.88 based on 1754 reviews

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Het haar past precies bij mijn eigen haar kleur😍ik ben oprecht verliefd ik had nooit verwacht dat het van zulke goede kwaliteit zou zijn.

mat-blonde-clip-in-extensions-wavy-1

Clip In 7 Banen, Mat Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Superblij met dit bedrijf! Ik heb de matblonde besteld en het matchte niet met mijn haae. Na het product op de post te hebben gedaan krijg ik nieteens minder dan 2 uur gelijk een reactie over de vervolgstappen en dat ik mijn ashblonde z.s.m binnenkrijg. Blij met de klantenservice en de kwaliteit van de extensions zagen er goed uit!

clips-hairextensions-22

Light Ash Blonde (#22)

(geverifieerde eigenaar)

Erg blij met de clip in 100% human hair. Zijn van goede kwaliteit. De kleur sloot vrij goed aan bij mijn eigen haar kleur. Ik heb een paar high Lights erbij gezet en toen was het perfect.

mixed-mat-brown-clip-in-extensions

1 baan WireClip Mixed mat Brown

(geverifieerde eigenaar)

Ik gebruik nu al jaren de clip in sets
Het haar is echt super mooi heel zacht , glanst mooi
Ik heb zeker 15 sets aangeschaft elke keer aanpassend aan mijn haar kleuren en allen zijn serieus perfect
Nu heb ik de clip in 1 baan voor het eerst aangeschaft
Ook weer prachtig i’m in love 👌🏾❤️

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Heel mooi natuurlijk uitziend haar, de kleur matcht ook goed.
Gewoon top dus 😁

Clip In Ponytail Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Heel erg blij mee, ziet er heel natuurlijk en mooi uit, makkelijk te stijlen ook en volgende dag al in huis.
Would recommend! 😁

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Top haar tweede keer dat ik bestel.
Heb me haren geverfd je ziet totaal geen verschil!

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Mooie kleur en haar voelt goed aan. Alleen bij sommige uiteinde lijkt het haar verbrand. Zitten klein harde korrels aan het haar geplakt.

clips-hairextensions-1

Jet Black (#1)

(geverifieerde eigenaar)

Super mooi en makkelijk in te doen!!!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Echt top qua kwaliteit, en ook de service was ondanks de vakantie super en snel.

Ik dacht dat extensions met nephaar redelijk nep zouden zijn maar dat is echt niet. Ze zijn ietsjes donkerder dan op de foto maar dat was prima voor mij. Ze blijven heel goed zitten. Na het eruit halen met een klem ergens aan vast gemaakt, geborsteld, en ze zien er weer uit als nieuw en ook de krul zit er nog in. Super gewoon, en veel verschillende stukken er in (breder en smaller). Prima, zeker aan te raden en helemaal voor deze prijs in vergelijking met extensions van echt haar.

clips-hairextensions-613

Bleach Blonde (#613)

Mooie site snelle bezorging

ash-blonde

Clip In Ponytail Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Kleur matcht precies met mijn haarkleur. Staart oogt super natuurlijk! Makkelijk om in te doen voor een feestje.

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Na echt weken al te zijn gaan zoeken naar clip in extensions, en zelfs in winkels geweest, kwam ik bij glamour your hair terecht. Ik was niet zeker over mijn kleur, maar door samen te kijken met behulp van foto’s kwamen wij op deze kleur uit. Super lieve mensen die hebben geholpen. De levering was ontzettend snel en alles ziet er netjes uit. En dan doe je ze in…..zoooo mooi!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb de clip ins snel ontvangen en puur op de gok qua kleur aangeschaft. Maar wat ontzettend mooi, mooie kleur, kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.

Clip In 1 Baan, Lightest Brown / Bleach Blond mix #18/613

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben happy!!!

Zat eral een tijdje aan te denken om weer hairexstensions te nemen, maar nu dat ik mama bent van 3 kids heb ik eigelijk weinig tijd om dat allemaal in de ochtend te gaan doen en te onderhouden.
Dus ik ben op zoek gegaan naar iets makkelijker en jahoor ik kwam terecht op Glamour you hair wat een top site ik was verkocht. S ochtend Max 3 min en ben weer helemaal top om de dag te beginnen. Echt goeie service en snel contact.

clips-hairextensions-1

Jet Black (#1)

(geverifieerde eigenaar)

super mooi en makkelijk!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Ze zijn zo mooi en lijken super natuurlijk ook de kleur was precies goed ook makkelijk in te doen. Erg blij mee

hairextensions 8 medium ash brown

Light / Medium Ash Brown (#8)

(geverifieerde eigenaar)

WAUW wat zijn deze haar extensions geweldig ik was al een tijdje opzoek naar extensions die echt lijken en mijn haar voller maakt en bijdeze ik heb ze gevonden!!! Met een goed advies van Glamour your hair ook nog eens de perfecte kleur. Mijn haren lijken veel voller en dikker nu en ze zijn ook nog eens makkelijk in te brengen. SUPER blij mee

clips-hairextensions-3

Dark Brown (#3)

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb de extensions gisteren ontvangen en heb al meerdere soorten extensions geprobeerd maar dit is by far de allerbeste tot nu toe! Het haar is extreem zacht, het glanst, de clips zijn sterk en je kunt er van alles mee doen. Je kunt ze bij knippen tot je gewenste lengte, je kan ze föhnen, stijlen en krullen. Ik heb ze nog maar 1 dag gedragen en heb al zo veel complimenten gekregen. Ze zien er verder heel erg natuurlijk uit, het lijkt gewoon je eigen haar! Dus als je twijfelt over deze extensions zal ik ze zeker aanraden want je zult er totaal geen spijt van krijgen xx 10/10

Lightest-bLonde-613L-6

Clip In Ponytail Lightest Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Mooi kwaliteit voor deze prijs. De kleur is precies zoals op de foto. Haren zijn zacht en glans. Clip zit goed op zijn plek. Ik ben helemaal tevreden.

Lightest-bLonde-613L-6

Clip In 7 Banen, Lightest Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Mooi kwaliteit voor deze prijs, ben ik positief versast. De kleur precies als op de foto. Haren zijn zacht en glad. Clip zit goed op zijn plek.
Ben ik zeker heel tevreden!

Clip In Ponytail Caramel Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super snelle levering. Makkelijk in te brengen en niet van echt te onderscheiden. Ik heb in een handomdraai een mooie lange volle bos haar ❤️ kan niet meer zonder

Clip In 1 Baan, Lightest Brown / Bleach Blond mix #18/613

(geverifieerde eigenaar)

Jaaaaaaa!! Daar zijn ze dan mijn clip in 1 baan helemaal happy en voel me weer sexy met dat lange haar.

Vroeger altijd vaste extensions gehad, alleen het kosten mijn zoveel tijd met wassen, drogen,stylen, dat ik ze niet meer wilden. En mijn haar groeit ook niet tot die lengte wat ik graag zou willen.

Toch maar opzoek gegaan naar een snelle en makkelijke oplossing, en ja hoor daar waren ze eerste keer verkeerde kleur en te dun voor mijn haar, nieuwe besteld met de juiste kleur en dikte en het is top hup hup s ochtend en binnen een paar min ben je weer helemaal up to date.

Ben er heel blij mee!!!

clips-hairextensions-1

Jet Black (#1)

(geverifieerde eigenaar)

De kwaliteit van de human hair extensions jet black is top, voelt erg zacht aan en het geeft net de shine die elke vrouw nodig heeft. Ik heb ook de synthetisch haar daar is niets aan op te merken maar je kan beter iets meer uitgeven voor echt 100% remy hair. De mooie glans die erin zit word mooi gemix met je eigen haar waardoor het niet opvalt dat je clips in heb.

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

WAUW! Wat een prachtige extensions zijn dit! Ik heb vrij kort haar tot boven mijn schouders en wou het zo graag weer lang hebben. Met deze 40 centimeter extensions komt mijn droom uit. 😍 Prachtige kleur en super volle punten! De kleur matched perfect met mijn geverfde bruine haar. En het haar is zo zacht! Ik verbaas me over hoe mooi het is. En dat voor deze prijs! Super tevreden klant van Glamour Your Hair. Ik wil niet meer anders.

Warm-Blond-Ombre-clip-in-extensions

1 baan WireClip Lightest Warm Blonde Ombre

(geverifieerde eigenaar)

Pohh als ik jullie zeg hoe prachtig deze clip in zijn 😍😍. Ik ben zo tevreden met deze haren, ik vind het zo jammer dat ik hier niet eerder ben geweest. Dit is echt een aanrader dames 😍

clip-in-ponytails-human-hair-ice-blond

Ponytail Ice Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Echt een top kwaliteit, ik ben er super blij mee!

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Zelf had ik iets verkeerds besteld, ik kreeg een Geweldige, wonton aardige, zeer geduldige service
En mooi product

Strawberry Blonde en Bleached Blonde Mix (#27/613)

(geverifieerde eigenaar)

Erg blij mee! Haar voelt super zacht aan!

Teddy-hairextensions-front

Clip In 7 Banen, Teddy

(geverifieerde eigenaar)

Met enige twijfel besteld, wilde echt dat het er natuurlijk uit zou zien. Maar ben erg tevreden! Het ziet ernatuurlijk uit en het bevestigen valt me alles mee! Ook fijn dat je ze kunt straighten en wassen. Ik ga ze zeker dragen op speciale gelegenheden!

Lightest Blonde (#60)

(geverifieerde eigenaar)

Hoe mooi, vrouwelijk, sexy maar chique wil je je voelen? Dit prachtige haar maakt het plaatje en het gevoel compleet! Go for it, women!!!!

Clip In 7 Banen, Dark Brown

Mooie extensions! ☺️

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Heel mooi haar echt zacht en omg je kan het gwn krullen en heel makkelijk kamen het lijkt net echt en is echt mega zacht echt iets tops voor 39 euro je kan ook ruilen en krijgt paar dagen daarna gelijk de goede binenn

Clip In 7 Banen, Caramel Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super fijn bedrijf altijd de afspraken na komen vriendelijk aan de telefoon haar stukken perfect zo blij mee al vaker besteld blijft geweldig voor iedereen een aanrader

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

Mooie kleur en kwaliteit , heel tevreden

Clip In Ponytail Honey Blonde

(geverifieerde eigenaar)

De kleur past perfect in mijn eigen haar. Ik heb zelf steil haar maar koos voor de wavy. Mooie kwaliteit, volle staart. Jammer dat mijn eigen haar zo dun is geworden dat je de bovenkant van het haarstuk nog een beetje ziet zitten. Hopelijk lukt het me om de staart in te doen zonder dat het opvalt.

Warm-Blond-Ombre-clip-in-extensions

Clip In 7 Banen, Warm Blonde Ombre

(geverifieerde eigenaar)

Omg dit haar is super mooi. Net echt haar en de kleur is ook perfect! Ik twijfelde heel erg om te bestellen totdat ik de reviews zag. Ik dacht laat ik het gewoon proberen! De levering was super snel en echt goede kwaliteit! Ik ben heel blij en raad het zeker aan.

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Prachtig vol/ dik haar!
En het werkt ook nog eens makkelijk mee. Ik word hier blij van! 😊

Teddy-hairextensions-front

Clip In 7 Banen, Teddy

(geverifieerde eigenaar)

Heel mooie uitbreiding! ! Mooi lang haar binnen 5 minuten...makkelijk te gebruiken en de kleur is perfect voor je haar! Je kunt ze in vijf minuten in je haar aanbrengen zonder ze zelfs maar te zien. Je kunt ook Gemakkelijk een staartje maken en zelfs je haren vlechten. Zeer goede betaalbare prijs en ziet er helemaal niet nep uit! ! Daarnaast kan je het haar ook nog krullen en wassen zonder dat het haar beschadigd.

clips-hairextensions-180613

Lightest Brown en Bleached Blonde Mix (#18/613)

(geverifieerde eigenaar)

Zo blij met mijn mooie, lange lokken! Haar is van topkwaliteit en je voelt het niet zitten. Mengt ook heel mooi met mijn eigen haren. De kleur is ook perfect!

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben erg blij met mijn aankoop. De kleur matcht ook fantastisch met mijn eigen haar. Ik heb de extensions al in golvend en nu voor de tweede keer de steil gekocht. Zeker een aanrader

clips-hairextensions-627

Light Chestnut Brown en Strawberry Blonde Mix (#6/27)

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb verschillende merken geprobeerd maar de extensions van glamour your hair zijn mijn favorite, ik koop al jaren hier mijn clip in extensions🫶🏻

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Zeer tevreden met de extensions en snelle levering, dankjewel!

Silver-Ombre-clip-in-extensions-CLOSE

Clip In 7 Banen, Silver Ombre

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb gekozen voor de ombre set synergetisch haar. Het haar lijkt heel erg op human hair de glans is ook niet zo overdreven als normaal gesproken bij synthetische extansions ik ben er erg blij mee de kleur is prachtig ! De punten zijn lekker vol . Super makkelijk in te brengen ik gebruik al jaren human hair extansions maar ben ook super tevreden over deze clip ins ik zou zeggen doen !

Teddy-hairextensions-front

Clip In 7 Banen, Teddy

(geverifieerde eigenaar)

Prachtige extensions!
Ik ben zeer tevreden met de clips in die ik heb besteld, het haar is super zacht en glanzend. 100% top kwaliteit! Men naasten dachten dat het human haar was omdat ze er super uitzien!
Bij het inbrengen van de extensions kon je geen verschil merken met mijn haar en de extensions, de extensions zijn zeer mooi dik waardoor je mijn eigen haar totaal niet kon opmerken.
Ik raad iedereen aan om er zeker niet over te twijfelen want je zal er absoluut geen spijt van hebben!

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Blij met de haren! Super goede kwaliteit, kleur natuurlijk en matched precies!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In Ponytail Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Al jaren hier mijn extensions besteld. De ponytails vind ik prachtig! Makkelijk te bevestigen en een volle bos haar in een staart. Goede service en zeer goede kwaliteit haar voor een mooie en betaalbare prijs! Het kleuradvies is ook top, zo weet je zeker dat je de juiste kleur uit zoekt wat bij jouw haarkleur past!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In Ponytail Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Al jaren hier mijn extensions besteld. De ponytails vind ik prachtig! Makkelijk te bevestigen en een volle bos haar in een staart. Goede service en zeer goede kwaliteit haar voor een mooie en betaalbare prijs! Het kleuradvies is ook top, zo weet je zeker dat je de juiste kleur uit zoekt wat bij jouw haarkleur past!

Clip In 7 Banen, Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super blij met mijn nieuwe extensions. Ik was al een tijdje opzoek naar hair extensions maar ik vond ze overal vrij prijzig dus elke x was het weer net niet. Totdat ik de extensions van GlamYourHair tegen kwam. Ik ben super tevreden. Het is van goede kwaliteit, makkelijk in te klippen en niet zwaar aan je hoofd. Kortom GEWELDIG!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Wauw, ik had niet verwacht dat de clip ins zo natuurlijk zouden zijn! Ze zijn SUPER stevig en de kleur was precies goed. Ik ben zeer tevreden en ga zeker nog eens hier bestellen!