Reviews van Glamour Your Hair kun je hier lezen!

Hier vindt je eerlijke reviews over onze producten van onze klanten.
Via jouw aangekochte product kun ook jij je mening geven! Je kunt alle reviews terug vinden bij de producten onder het kopje reviews.
Je kan hieronder ook op de titel van de review klikken, je wordt dan automatisch door gelinkt naar het product waar een review over is geschreven.

1-5 of 1844 reviews
 1. Het is super fijn en mooi haar. Het past precies bij mijn eigen haarkleur en het zit niet in de klit. Ik ben er super tevreden mee!!

 2. Super blij ermee!
  Mooi glanzend, zacht haar! Op aanraden van een ander hier besteld.
  Ik ben blij verrast en zal zeker ook glamour your hair weer aan anderen aanraden!! Complimenten voor de service en het snelle leveren

 3. Deze extensions zijn prachtig. Zacht, glanzend en goed te stylen. Ik had voorheen altijd extensions van LFP maar deze zijn echt vele malen mooier. Blijven langer goed.
  Tot nu toe erg tevreden en dus ook voor de 2e keer besteld.
  De kleur Viking Blond is echt schitterend, hopelijk gaat deze nooit uit de collectie. ♡ Kwaliteit van dit haar: chefs kiss!!! ♡

 4. Ik ben een druk werkende moeder en heb geen tijd en zin om elk weekend mijn haar te krullen terwijl het toch niet blijft zitten. Als buikdanseres moet mijn haar en make-up wel top zitten, dit leek me de ideale oplossing. Gisteravond de eerste test-run gedaan en de staart bleef ondanks het vele draaien perfect zitten! Super blij!

 5. Ik had in eerste instantie extensions besteld die de juiste kleur bleken te zijn. Ik heb toen een retour aangevraagd, met twijfels of ik wel de juiste kleur heb gekozen. Ik heb toen een whatsapp bericht gestuurd met de vraag of ik langs nog komen om toch even te kijken of ik de juiste kleur had uitgekozen en dat kon. Ik ben toen dezelfde middag langs geweest en heel lief geholpen en samen zijn we tot de juiste kleur gekomen. De extensions had ik vrij snel in huis en de kwaliteit is top! De kleur is mooi en de lengte en dikte is ook mooi. Zeker een aanrader om hier je extensions te bestellen.