Reviews van Glamour Your Hair kun je hier lezen!

Hier vindt je eerlijke reviews over onze producten van onze klanten.
Via jouw aangekochte product kun ook jij je mening geven! Je kunt alle reviews terug vinden bij de producten onder het kopje reviews.
Je kan hieronder ook op de titel van de review klikken, je wordt dan automatisch door gelinkt naar het product waar een review over is geschreven.

Reviews Glamour Your Hair

Average rating: 4.88 based on 1702 reviews

clips-hairextensions-2

Darkest Brown (#2)

(geverifieerde eigenaar)

Super goede service per mail contact gehad over de levering gelijk antwoord.
Zelf heb ik clip in human hair 2 besteld 50 CM 130gram mooie volle punten ook! Ben er heel blij mee

Clip In 1 Baan, Jet Black #1

(geverifieerde eigenaar)

Ik bestel hier altijd mijn extensions, wel de human hair. Echt aan te raden het haar is zo mooi en blijf lang mooi! Klit ook niet snel en zijn zacht. Nog nooit een klacht gehad ☺️

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Al maanden opzoek naar nieuwe extensions. Ik dacht laat ik deze eens bestellen en kijken of het iets is. En wow!! Deze zijn nog beter dan mijn echte human hair extensions die ik hiervoor had. Het blend perfect met mijn eigen lange dikke haar en het werkt echt mega makkelijk! Echt een super dikke aanrader! Ze waren ook mega snel binnen dus je hebt er snel plezier van!

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Super blij met het haar! Het ziet er echt super natuurlijk uit. Het is lekker vol waardoor het goed blend met m'n eigen haar. Ik ga zeker vaker bestellen!

Clip In 7 Banen, Honey Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Doordat ik een half jaar geleden een operatie heb ondergaan ervaar ik nu extreem haarverlies. Met deze matjes lijkt mijn haar weer een stuk voller en langer, eigenlijk zoals het hiervoor was. De kleur past perfect bij mijn eigen haar. Erg blij mee! En de volgende dag door de brievenbus geleverd.

Lightest-blonde-Mix-clips-in-extensions

Clip In 7 Banen, Lightest Blonde Mix

(geverifieerde eigenaar)

Mega tevreden!
Ik heb sinds kort de clip in extensions van glamour your hair, en ze heb ze nu denk ik 4x gedragen. Ik voel me zó veel zelfverzekerder! Ik ben best wel onzeker over m’n haar, na een slechte ervaring met “echte extensions” is mijn haar zo dun geworden, en is uitgaan of zelfs ergens een hapje eten een dingetje geworden. Met m’n nieuwe extensions voel ik me zo fijn! Ze zijn echt super makkelijk te bevestigen en niemand die het ziet dat ik ze in heb, het lijkt gewoon echt. Eindelijk weer lang en dik haar! Ben echt super tevreden en kan iedereen deze clip in extensions aanbevelen. Love it 🙂

1 baan WireClip Honey Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Echt een enorme aanrader om hier je extensions te bestellen. Kleur komt helemaal overeen met me eigen haarkleur zodat de extension bijna niet opvalt, maar je hebt wel mooi dik haar.

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super 🙏 blij mee x

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Super makkelijk in te doen en het lijkt net echt haar!

clips-hairextensions-627

Light Chestnut Brown en Strawberry Blonde Mix (#6/27)

(geverifieerde eigenaar)

Al een aantal jaren gebruik ik deze extensions en ze zijn super. Blijven erg lang in goede conditie en mooi! Wassen, stylen, zelfs kleuren , het is allemaal geen probleem. Ik krijg veel complimenten over mijn haar en als ik dan vertel dat ik clips draag is men verbaasd. Ik kan zeggen dat ze mij een stuk meer zelfvertrouwen geven omdat mijn haar nu eigenlijk altijd goed zit. Los , in een staart of opgestoken ( het laatste gaat ook goed het haar is niet te zwaar, of je haalt er 1 of 2 rijtjes uit met dat kapsel)
Glamour your hair medewerkers zijn daarnaast ook nog eens erg heel klantvriendelijk en informeren je goed over alles. Deze extensions zijn hun geld meer dan waard!

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In 7 Banen, Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Perfect! Deze extensions zijn kwalitatief super! Je kan er alles mee. Wassen, steilen en (laten snijden). Zelf heb ik ze gewassen en gekrult en ze zijn nog net zo mooi als hoe ik ze ontvangen heb. Ik zal dit aan iedereen aanraden. Geweldig! Zo veel complimenten gekregen.

1 baan WireClip Honey Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Bestel zo vaak van hier. Zelfs synthetische haar kan langer mee als dat men adviseert. Super snelle levering ook, de volgende dag al in huis. Ga zo door

hairextensions-1b

Clip In 7 Banen, Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Ik heb het geld niet voor human hair extensions en daarom deze gekocht en WAUW wat zijn ze mooi! Voelt super echt aan en staat prachtig.
Voor de 2e keer nu besteld en zal niet de laatste bestelling zijn.

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

Clip In 7 Banen, Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Mijn tweede bestelling en weer super blij en tevreden, als ik win koop ik weer zo'n setje

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Geweldige product. Perfecte haarkleur. Ziet er net echt uit. Echt een aanrader

losse-clips-voor-hairextensions

10 x losse clipjes voor extensions

(geverifieerde eigenaar)

Supersnelle levering van de clips! Ook nog eens heel luxe verpakt. Ik heb de clipa meteen op mijn wefts die ik al had vastgezet en ,e uitgeprobeerd. De clips zijn niet stroef wat ik in eerdere revieuws lees. Ze sluiten perfect en zelfs in mijn fijne haren bleven ze goed zitten. Ik geen microringen of vastgenaaide weft op haarvlecht meer. Voordeel was dat ik er mee kon slapen en zwemmen maar nadeel dat mijn haar steeds meer afbrak. Dan maar elke dag de clips in en uit en mijn eigen haar gezond laten! 2 wefts inzetten met clips EN stylen deed ik slechts 15 minuten over. Ik ben een tevreden mens!

clips-hairextensions-4

Medium Brown / Chocolate Brown (#4)

(geverifieerde eigenaar)

prachtig haar! enorm goed kwaliteit en erg comfortable. Levering was enorm snel, was volgende dag al thuis! Ik ben erg blij dat ik glamouryourhair heb gekozen. Top merk! Top bedrijf!

mat-blonde-clip-in-extensions-wavy-1

Clip In 7 Banen, Mat Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Top service!

Clip In 7 Banen, Chocolate Brown

(geverifieerde eigenaar)

Tof, gekocht voor mijn bruiloft en kan niet wachten om het te dragen!

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Mooi, super zacht, mengt mooi met je echte haarkleur

clips-hairextensions-627

Light Chestnut Brown en Strawberry Blonde Mix (#6/27)

(geverifieerde eigenaar)

Ben ontzettend tevreden met deze mooie donkere en toch blonde tint .
Het haar is prachtig en valt erg mooi ben zeer tevreden en zal ook de juiste producten gaan bestellen om het haar in de beste conditie te behouden .

clips-hairextensions-4

Human Weave Hair, 110 gram Chocolate Brown #4

(geverifieerde eigenaar)

Perfecte extensions, ik heb verschillende extensions gehad en kan daardoor als ervaren spreken welke extensions wel en niet goed zijn. Deze extensions blijven glad en gaan niet snel klitten. De reden dat ik voor deze extensions heb gekozen is omdat mijn vorige extensions na wasbeurten gingen krullen en dof werden, bij deze is dat niet het geval (mits de juiste shampo en conditioner wordt gebruikt). Met slapen werden minn vorige extensions erg stijf en was het niet meer soepel, deze extensions die ik hier heb besteld zijn zoals ik net al zij altijd glad en ze blijven gewoon soepel waardoor het altijd natuurlijk blijft! Echte aanrader, ik heb de waeve extensions!

Silver-Ombre-clip-in-extensions-CLOSE

Clip In 7 Banen, Silver Ombre

(geverifieerde eigenaar)

Binnen 1 werkdag deze prachtige ombre zilvere extenions ontvangen, ik ben oprecht heel blij! De kwaliteit is van zeer goede kwaliteit, ze zijn echt beautiful en ik raad ze ieder een aan die graag extensions wil! Ze hebben verschillende kleuren, je kunt ze zelf nog steilen, krullen en gelijk inbrengen, top top top! Ik ben echt tevreden en weet jullie gelijk te vinden als ik een andere kleur nodig heb! Thank youuuu Glamour Your Hair! 💜💜💜

clips-hairextensions-3

Dark Brown (#3)

(geverifieerde eigenaar)

Geweldig! Beste kwaliteit die ik heb gezien. Een aanrader.

clips-hairextensions-9

Ash Brown (#9)

(geverifieerde eigenaar)

I love it! Heeft mijn leven als Transgender vrouw totaal positief veranderd!

Clip In Ponytail Caramel Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Hele snelle levering, en een goedkoop prijs voor sommige mooi haar!

Ik ben niet zo zeker op de kleur voor mij haar, maar de kwaliteit van de extension is hoog.

clips-hairextensions-6

Light / Chestnut Brown (#6)

(geverifieerde eigenaar)

Voor onze bruiloft heb ik human hair extensions besteld, dit was een vakgebied waar ik helemaal niets vanaf wist. Na een prettig mail contact met Tom heb ik een fantastisch advies gekregen en daadwerkelijk de extensions besteld. Tom dank voor je geduldigheid en je snelle reacties. Glamour your hair bied de mogelijkheid om je haarkleur te mailen zodat ze je een passend advies kunnen geven. Ideaal voor onzekere dames zoals ik. De bestelling was makkelijk via de website uit te voeren en binnen enkele dagen ligt de bestelling al op de mat. Nogmaals dank Tom en ik ga glamour your hair aanbevelen aan iedereen die het wil horen.

clips-hairextensions-ash-blond

Clip In Extensions Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Wauw wauw wauw, wat een goede service!
Ik had een afspraak gemaakt voor de kleur bepaling en krijg uitgebreid uitleg waar door ik mijn perfecte kleur heb kunnen vinden!
Toen in ze eenmaal in huis had, heb ik ze gelijk in gedaan en wat zijn ze prachtig en vallen mooi met me eigen haar samen !

ash-blond-hair-2020

Tape Extensions #Ash Blond

(geverifieerde eigenaar)

Super blij met de mooie tape extensions! Het haar is van goede kwaliteit. Kleur blijft mooi!
Zeker een aanrader om deze mooie Extentions te kopen!
Hele goeie service!

clips-hairextensions-180613

Lightest Brown en Bleached Blonde Mix (#18/613)

(geverifieerde eigenaar)

Ik bestel al een paar jaar bij hun de extensions. Ik begon met synthetische en die waren al goed. Maar uit eindelijk overgstapt op de human hair. Met mijn vorige set 7 maanden gedaan en elke dag ingehad. Af en toe dacht mijn vriend dat ze mijn echte lengte waren. Zelfs als ze slijten blijven ze nog mooi. Mijn nieuwe set is dunner waar het haar is vast genaaid waardoor het nog natuurlijker op mijn hoofd zit. Ik heb al een paar vriendinnen die nu ook hier bestellen. Prijs is niks vergeleken met de kwaliteit. Levering ook een dag eerder dan het zou zijn. Twijfel je over de kleur, maak gewoon een afspraak ze helpen je goed.

clips-hairextensions-9

Human Weave Hair, 110 gram Ash Brown #9

(geverifieerde eigenaar)

Mooie kleur en het haar is super zacht en mooi vol in de punten.
Ben erg tevreden

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Het enige wat ik kan zeggen is dat ik er echt heel blij mee ben. Het wordt heel netjes verstuurd. Ook de kwaliteit is erg goed. Het voelt net echt! De kleur is mooi natuurlijk en de lengte is ook erg mooi. Het is ook erg makkelijk om aan te brengen in je haar. Mijn complimenten!

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Ik kan nooit mijn haar kleur vinden omdat het altijd zo plastic nep lijkt en in de zon 2 kleuren ziet, maar Waauwwww ik heb ze 3 dagen geleden van Glouryourhair gehaald,Verliefddd!! Zomer is comming im readdyyyy

viking-blonde-hair-clips

Clip In Extensions Viking Blond

(geverifieerde eigenaar)

Meidennnn , twijfel niet! ik heb hier m’n extensions in de kleur Viking blond besteld. T was de perfecte match met m’n haar kleur, super blij mee! Als je vragen hebt je krijgt snel antwoord en je hebt ze snel in huis. Kwaliteit is goed. Dus al met al super!

Ketting A Heart Full Of Love Zilver

(geverifieerde eigenaar)

Mooie schattige vrouwelijke ketting.

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Super mooie clip in extensions. Kleur komt precies overeen met mijn pas geverfde zwarte haren. Mijn haren waren beschadigd door een verkeerd gezette weave bij een kapsalon en dus moest ik het kort knippen. Nu met deze clip in extensions heb ik weer de lengte en volume die ik had, zonder mijn eigen haren te beschadigen happy me!

Clip In Ponytail Deep Dark Brown

Super snelle levering en de ponytail zit perfect bij me!
Ook de haarkleur is goed,
Bestel heel graag nogmaals bij jullie

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Geweldig! Ik bestelde het eigenlijk alleen omdat ik nieuwsgierig was of ze echt zo mooi zouden zitten en ik ben zo positief verrast!! Echt heel mooi en zo makkelijk in en af te doen. Haar lijkt net echt en kleur matcht perfect. Kreeg gelijk de eerste dag al een compliment over het haar. Het is t echt waard!!

clips-hairextensions-ice-blonde

Ice Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Mega mooie extensions, heel goeie kwaliteit

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Ben heel blij met het haar niemand heeft wat door 🤭 twijfel niet neem hem gewoon ik meen het ❤️

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben er al jaren blij mee! Ik heb ze in verschillende kleuren omdat ik mijn haar regelmatig verf. Het blend goed mee met je eigen haren en je ziet ze niet zitten ! 😊

Clip In 7 Banen, Real Black

(geverifieerde eigenaar)

Heb al 3x besteld ivm ik mijn haar regelmatig verf. Ik dacht eerst dat de kwaliteit snel zou veranderen maar dit valt heel erg mee . Ben er nu al een jaar blij mee ! 😊 en het blend heel goed met je haren mee

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Super mooi haar! De kleur matchde perfect, Hele snelle levering. Zeker aan te raden, TOPPERS!!

Clip In 7 Banen, Deep Dark Brown

(geverifieerde eigenaar)

Prachtig!! Ik ben echt 100% tevreden van mijn bestelling. Het haar is van goede kwaliteit, mooi dik haar, de juiste natuurlijke kleur. De levering was ook super snel. Ik draag ze nu elke dag en niemand weet dat het extensions zijn want ze lijken zo natuurlijk en echt!! Een raad dat ik jullie zou geven uit ervaring is zeker kopen!! Niet twijfelen en niet twijfelen aan de prijs ze zijn het zeker waard. Gewoon doen girlssssss❤️❤️

creamy-ash-blond-clip-in-extensions-full

1 baan WireClip Creamy Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Heel erg blij met mijn wireclip creamy ash blonde! Wat een mooie bos haar 🤩 Zit vol smart te wachten dat ik de hele set kan kopen met 7 banen!

ash-blonde

Clip In 7 Banen, Ash Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Super mooie extensions! Heel mooi van kwaliteit, het haar blijft lang mooi, zacht en stijl. Ik had normaal altijd 100% human hair maar je merkt echt geen verschil, alleen in prijs! Ben echt super tevreden en dit is zeker een aanrader! Snelle verzending met een goed product!

hairextensions-1b

Clip In 7 Banen, Off Black

(geverifieerde eigenaar)

Snelle bezorging,
Goeie kwaliteit

clips-hairextensions-9

Ash Brown (#9)

(geverifieerde eigenaar)

Ik ben haarstyliste en mijn werk bestaat uit bruidstyling.
Deze clipextensions zijn echt perfect als toevoeging voor een bruidskapsels.
De extensions blijven super mooie , als je ze op de juiste manier behandeld.

Clip In 7 Banen, Light Brown

(geverifieerde eigenaar)

Lieve lezer, al langere tijd klant bij Glamour Your Hair en tot op heden nogsteeds super tevreden! Fijne kwaliteit van het haar, goede foto en realiteitsverhouding waardoor elke keer de extensions prachtig blenden met mijn eigen haar. Ik raad hun producten zeker aan!

mat-blonde-clip-in-extensions-wavy-1

Clip In Ponytail Mat Blonde

(geverifieerde eigenaar)

Top kwaliteit, snelle levering en fijn persoonlijk geholpen. Zeker een volgende aankoop waard