Mijn Wire hair extensions zijn te breed, wat kan ik hier aan doen?

 Heb jij onze prachtige Wire hair extensions besteld, maar is de band net iets te breed? Geen zorgen, de Wire hair extensions zijn makkelijk te versmallen!

flip-in-hair-nieuw-draad

Wij hebben een aantal tips voor je! Lees snel verder
Waarschijnlijk heb je een nieuw draadje nodig. De Wire hair draad is ook los bij ons te bestellen. Als de band te breed is voor jouw hoofd, dan zou je er een stukje van af kunnen knippen. Aan de zijkant zit er een klein lusje, waar het draadje door heen gaat. Het is belangrijk dat dit lusje opnieuw vastgenaaid wordt op de band, op het deel waar jij het wilt hebben, nadat je er een deel van afgeknipt hebt.

Laten we beginnen!

  • Als eerst ga je kijken hoeveel er van de band afgeknipt moet worden, zodat de band wel mooi aansluit op je hoofd.

flip-in-hair-te-breed

  • Daarna ga je met het lusje aan de slag! Aan de zijkanten van de band zit er een lusje, waar het draadje doorheen gaat. Dit moet opnieuw bevestigd worden nadat je er een deel vanaf geknipt hebt, anders kan je jouw Wire hair extensions niet meer dragen. Het lusje moet voorzichtig, aan één kant, afgeknipt worden.

flip-in-hair-band-knippen

  • Probeer zo voorzichtig mogelijk het lusje eraf te knippen, zodat het lusje nog lang genoeg is.

flip-in-hair-maken

  • Het lusje is nu los en het draad ook. Nu ga je een deel van de band eraf knippen. Doe dit voorzichtig, want er zullen aantal haren uitvallen maar geen paniek, dit is niet erg!

flip-in-hair-maken-zelf

flip-in-korter-maken

  • Wanneer je er een deel vanaf geknipt hebt, is aan één kant de band open, ga er even goed met jouw hand doorheen zodat de overtollige losse haartjes weg zijn bij de band.
  • Wanneer de band op de juiste maat is, moet het lusje opnieuw aan de band genaaid worden.

flip-in-hair-maken

  • Naai de onder- en bovenkant van het lusje met het draadje eronder vast aan de zijkant van de band. Let op: doe dit helemaal aan de zijkant, zoals bij de andere kant van de band waar je niks gedaan hebt.
  • Zit het lusje weer vast, dan zal jouw oude draadje waarschijnlijk niet meer passen.. Bestel dan bij ons een nieuw draadje, die haal je zelf door de lusjes heen, vervolgens zet je de klemmetjes vast met een tang. En jouw Wire extensions zijn weer helemaal op maat en klaar voor gebruik!

flip-in-maken

  • Het kost even tijd maar dan heb je ook wat!
Bestel hier jouw Wire hair draad

flip-in-hair-nieuw-draad

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!