Verdubbel de levensduur van je Human hairextensions!

Jij bent uniek – net als je haar.. Of het nu om dof, pluizig, beschadigd of gekleurd haar gaat, je pakt het altijd aan bij de wortel; letterlijk. Gezond haar begint namelijk altijd bij een gezonde hoofdhuid! De Collection productlijn bevat hoogwaardige haarverzorgingsproducten verrijkt met essentiële mineralen die de hoofdhuid en het haar voeden. Wat bereik je er uiteindelijk mee? Prachtig, stralend haar dat gezond is van binnenuit!

Hairextensions Verzorging van Collection

De Collection verzorgingslijn doet wonderen met je beschadigde, droge of normale haar. Na herhaald gebruik is je haar zijdezacht, sterker, gezonder en beter behandelbaar. Dit allemaal door de Keratine dat in de producten zit. Deze vezelachtige proteïne is de bouwsteen van je haar. Als haar wordt beschadigd, verliest het keratine en een tekort aan dat stofje maakt het haar extra kwetsbaar. De Collection producten herstellen het haar en vullen het keratineniveau aan, zowel aan de buitenkant als diep in de kern van de haren.

Het verzorgen van je hairextensions is dan ook héél erg belangrijk en met gebruik van deze Collection producten kan de levensduur verdubbelen.. Én je extensions zien er ook nog eens mooier uit.