microring-extensions-schadelijk-voor-je-haar

Bestel hier je Microring Extensions

Microring Extensions zijn binnenkort online te bestellen bij ons. Voor meer informatie kun je ons altijd mailen: info@glamouryourhair.nl

De microring extensies zijn verkrijgbaar in 40 en 50 cm. Voor de kleuren kan je gewoon kijken tussen de Human Hair clip in extensions.

Bestel hier je Microringen met Siliconen

SALE
12.95
SALE
12.95
SALE
12.95
TIP: Bekijk ons Youtube kanaal voor video`s van onze kleuren: Youtube Glamour Your Hair

Onze Microring extensions zijn per 50 stuks verpakt en heb je al voor €84.94 euro. Voor meer informatie kan je ons een email sturen of bellen.

Microring Extensions, zijn ze nu wel of niet schadelijk?

Ja dat is een goede vraag.. De 1 zweert erbij, de ander heeft spijt als haar op het hoofd dat ze er ooit aan begonnen is. Wij willen met deze pagina dan ook niets af of aanraden.
Wel willen we je laten weten wat onze ervaring ermee is (en de ervaringen die met ons gedeeld zijn).

Wat zijn microring extensions?

Laten we beginnen met uitleggen wat de microring extensions precies zijn.
Microring extensions zijn extensions met een i-gevormde tip in plaats van een u-gevormde tip. Er wordt een plukje van het eigen haar gepakt, waar een ringetje omheen gaat door middel van een speciaal tangetje. Hier wordt een i-tip plukje bij ingestopt en het ringetje wordt dichtgeknepen. Het micro ringetje kan dichtgeknepen worden met een tang. Hiervoor is er geen hitte nodig en worden de extensions niet in het haar gesmolten. Verder is er geen verschil met wax extensions, de hoeveelheden haar en de tijd om te zetten blijven ongeveer gelijk.

Dit klinkt natuurlijk ideaal! En nogmaals, voor veel meiden zal het ook echt DÉ uitkomst zijn. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met heel sterk haar.

microring-extensions-alle-kleuren-hair

Ervaringen microring extensions ?

Zelf ben ik alleen bekend met de clip in en de flip in extensions en niet met de microring extensions of wax extensions. Ik ben niet gezegend met sterk haar en als het ook maar in de buurt van verf komt, dan breekt het al af en zou het ook niet aandurven deze extensions te laten zetten.. Wel hebben wij vaak meiden in onze winkel die wanhopig op zoek zijn naar een niet schadelijk alternatief nadat ze microring extensions in hebben gehad. Zelfs een dame die kale plekken op haar hoofd had en veel hele korte afgebroken plukjes. Een andere dame die nog maar een kwart van haar eigen dikte over had na het dragen van de microring extensions.
Deze meiden kunnen wij dan ook alleen maar de Flip In aanraden omdat ook de clip in dan niet goed is voor je haar (het is tenslotte nergens aan vast te clippen of je ziet het door je eigen haar heen).

Breekt je haar van microring extensions af?

Ook hier is niet helemaal goed antwoord op te geven. Het komt toch weer neer op het feit dat je eigen haar ertegen moet kunnen. Zoals eerder genoemd heb ik dus gevallen gezien waarbij het haar volledig beschadigd was erdoor. Ik zou het risico nooit durven nemen om te beseffen dat het WEL afbreekt erdoor, als je het er ooit uit laat halen. Want dan is het al te laat…

beschadigd-haar-micro-ring

Het beste alternatief voor microring extensions.

Als je van jezelf weet dat je niet zo sterk haar hebt en je wil toch haarverlenging. Dan zijn de Clip In Extensions en de Flip In Extensions hele fijne alternatieven voor de microring extensions.
Deze doe je ’s ochtends in je haar en ’s avonds weer uit. Op deze manier kan jouw haar ’s nachts lekker uitrusten en ademen wat met wax extensions, i-tip extensions en microring extensions anders is.
De clip in en flip your hair in van human hair gaan net zo lang mee als de microring extensions (mits je het goed verzorgd natuurlijk).

Voordelen-nadelen microring extension.

Het heeft natuurlijk ook voordelen om microring extensions te (KUNNEN) dragen.

Een groot voordeel is dat ze dat niet vastgemaakt worden met een vorm van hitte, en ze ook niet samensmelten met het eigen haar. Dit is ook de reden dat ze ontwikkeld zijn, de kans op schade aan het eigen haar is een stuk kleiner. Ze zijn gemakkelijk te zetten. Een ander groot voordeel ten opzichte van waxextensions is dat ze veel makkelijker te herplaatsen zijn. Wanneer de waxextensions verwijderd worden, moeten hier weer nieuwe waxjes op gezet worden. Microring extensions kunnen zo weer herplaatst worden. Het is ook mogelijk om oude waxextensions om te zetten in i-tip extensions.

Maar helaas ook nadelen..

Een van de grote nadelen is de kans dat de extensions uitglijden. Wanneer er te weinig haar in een ringetje zit of het ringetje niet goed dichtgeknepen is, kan de extension uit het haar glijden. Er zijn twee soorten ringetjes: schroef ringetjes en siliconen ringetjes. Met oog op de kans dat ze uit kunnen glijden is het raadzaam om siliconen ringetjes te nemen, deze gaan het uitglijden tegen. Verder zijn microring extensions beter zichtbaar in het haar dan waxextensions. Wanneer een extension bloot komt te liggen valt een enkel waxje minder op ten opzichte van een ringetje. Echter, de kans hierop is niet zo heel groot, aangezien ze onder de eerste laag haar geplaatst worden.
Doordat het haar niet volledig kan ademen kan het haar dunner en breekbaarder worden en dit is dan toch ook het grootste nadeel.

Conclusie microring extensions

Mocht je nou alsnog overstag gaan en microring extensions willen, zorg er dan alsjeblieft voor dat je een goede salon kiest waar ze gespecialiseerd zijn in het zetten van de microring extensions.Of ben je slim en doe je het niet? 😉
En gaat het nou toch echt helemaal mis met je haar na het gebruik van de microring extensions of de wax extensions?

Het team van Glamour your hair staat met liefde voor je klaar om je de alternatieven te laten zien.