Wat zijn de beste hairextensions in 2023?

We hebben een opsomming gemaakt voor je van de 10 grootste merken welke hairextensions aanbieden. Wat nu de beste hairextensions zijn hangt natuurlijk van meerdere factoren af. Je hebt allereerst 100% human hair en Synthetisch haar. Ook hierin heb je per soort weer verschillende soorten kwaliteit. Hoeveel haar krijg je en hoe vol zijn je punten? En ook de prijs speelt dan weer een belangrijke rol. Er zijn dus beste veel factoren die balngrijk zijn om zomaar te zeggen wat de beste hairextensions zijn.

 1. Glamour Your Hair
  Natuurlijk kunnen wij ons als bedrijf niet vergelijken met de grote merken die al 20 jaar of veel langer hairetensions aanbieden. Wel zijn we erg trots dat onze kwaliteit vaak een stuk beter is als de grote merken. Ook qua prijs zitten we een heel stuk lager. Een volledige clip-in set van keratine haar heb je bij ons al voor €39.95 en hier kan je vaak al maanden van genieten. Van ons 100% human hair kan je 1-2 jaar genieten.
 2. Balmain Hair
  Als hoogwaardige hairextensions op je verlanglijstje staan, dan is Balmain Hair een uitstekende keuze. Dit merk heeft een uitgebreide collectie van extensions, waaronder clip-ins, tape-ins en microringen. Deze extensions zijn vervaardigd van 100% echt haar en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en kleuren. Dankzij de innovatieve bevestigingssystemen en uitstekende kwaliteit zijn de extensions van Balmain Hair bij professionals in de haarsalonindustrie zeer populair.

 3. Great Lengths
  Great Lengths is een ander hoogwaardig hairextension merk dat een breed scala aan extensions biedt, waaronder tape-ins, keratinebonding en microringen. Hun extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende kleuren. Great Lengths is een van de meest gerenommeerde merken in de branche vanwege hun toewijding aan duurzaamheid en ethische productiepraktijken.

 4. Bellami Hair
  Bellami Hair is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare hairextensions van goede kwaliteit. Ze bieden een breed scala aan extensions, waaronder clip-ins, tape-ins en keratinebonding. Hun extensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren en worden geleverd in een prachtige verpakking. Bellami Hair is ook bekend vanwege hun samenwerkingen met influencers en beroemdheden.

 5. Hairdreams
  Hairdreams is een toonaangevend merk in de wereld van hairextensions dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit. Hun extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Hairdreams biedt verschillende soorten extensions, waaronder tape-ins, microringen en keratinebonding. Het merk staat bekend om zijn innovatieve technologie en natuurlijke uitstraling.

 6. Babe Hair
  Babe Hair is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar hairextensions van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ze bieden verschillende soorten extensions, waaronder tape-ins, microringen en keratinebonding. Babe Hair extensions zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes en zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en gemakkelijke oplossing.

 7. Halo Hair Extensions
  Als je op zoek bent naar een unieke hairextension ervaring, dan is Halo Hair Extensions iets voor jou. Hun extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Wat deze extensions uniek maakt, is dat ze geen clips, lijm of tape nodig hebben om te bevestigen, maar simpelweg om je hoofd worden geplaatst. Halo Hair Extensions zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en gemakkelijke oplossing.

 8. Luxy Hair
  Luxy Hair is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar hairextensions van goede kwaliteit. Ze bieden verschillende soorten extensions, waaronder clip-ins, tape-ins en keratinebonding. Hun extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Wat Luxy Hair uniek maakt, is hun focus op educatie en klantenservice. Ze bieden uitgebreide tutorials en instructies om klanten te helpen bij het installeren en verzorgen van hun extensions.

 1. Zala Hair
  Zala Hair is een Australisch hairextension merk dat in korte tijd populair is geworden vanwege hun hoogwaardige extensions en betaalbare prijzen. Hun extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Zala Hair biedt verschillende soorten extensions, waaronder clip-ins, tape-ins en ponytail extensions. Het merk heeft ook een speciale collectie voor mensen met dun haar.

 2. Easihair Pro
  Easihair Pro is een populaire keuze voor stylisten en salons die op zoek zijn naar hairextensions van hoge kwaliteit. Hun extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Easihair Pro biedt verschillende soorten extensions, waaronder tape-ins, wefts en clip-ins. Het merk is ook bekend vanwege hun innovatieve producten, zoals de Easiweft en de Easilengths.

 3. Cinderella Hair
  Cinderella Hair is een bekend merk voor hairextensions dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Hun extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Cinderella Hair biedt verschillende soorten extensions, waaronder tape-ins, microringen en keratinebonding. Het merk is ook betrokken bij verschillende liefdadigheidsinitiatieven en ondersteunt organisaties die zich inzetten voor kinderen en gezinnen in nood.

Of je nu op zoek bent naar tape-ins, clip-ins, microringen of keratinebonding, er is een hairextension merk dat aan jouw behoeften voldoet. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken op basis van de kwaliteit van de extensions, jouw budget en jouw persoonlijke voorkeur. Hopelijk heeft deze SEO tekst geholpen bij het vinden van het beste hairextension merk voor jouw behoeften!

Voordelen van human hair extensions:

Ze zien er natuurlijk uit, omdat het haar afkomstig is van echte mensen en daarom dezelfde textuur en glans heeft als echt haar.
Ze kunnen gestyled worden met dezelfde stylingtools als echt haar, zoals een stijltang of krultang.
Ze kunnen worden gekleurd en gebleekt, waardoor ze veelzijdiger zijn dan synthetische hairextensions.
Ze gaan langer mee dan synthetische hairextensions, meestal tot wel een jaar of langer, afhankelijk van hoe goed je ze verzorgt.

Nadelen van human hair extensions:

Ze zijn duurder dan synthetische hairextensions vanwege de hoge kwaliteit van het haar.
Ze vereisen meer onderhoud en zorg dan synthetische hairextensions, omdat ze kwetsbaarder zijn voor beschadiging.
Ze kunnen niet tegen hitte zoals synthetische hairextensions, dus je moet voorzichtig zijn met stylingtools zoals stijltangen of krultangen.
De kwaliteit van de extensions kan variëren, afhankelijk van waar het haar vandaan komt.

Voordelen van synthetische hairextensions:

Ze zijn over het algemeen goedkoper dan human hair extensions.
Ze zijn makkelijker te verzorgen en hebben minder onderhoud nodig dan human hair extensions.
Ze kunnen tegen hitte, dus ze zijn veelzijdiger in het stylen van het haar.
Ze hebben geen natuurlijke oliën, waardoor ze minder snel vettig worden.

Nadelen van synthetische hairextensions:

Ze zien er minder natuurlijk uit dan human hair extensions, omdat ze gemaakt zijn van kunstvezels.
Ze kunnen niet worden gekleurd of gebleekt, dus je zit vast aan de kleur die je koopt.
Ze gaan minder lang mee dan human hair extensions, vaak maar enkele maanden.
Ze kunnen niet goed tegen warmte van stylingtools, omdat ze kunnen smelten of beschadigen.