Weaves

Na lang en zorgvuldig testen zijn de weaves eindelijk terug in ons assortiment! Onze weaves zijn vol tot in de punten, vallen soepel, hebben een natuurlijke glans en zijn uitstekend te verven, tonen en stijlen. Gemaakt van 100% Remy human hair uit Vietnam waardoor het haar zacht aanvoelt en haast niet klit.

Hoeveel gram haar heb je nodig?

Volume: 1  Pak (110 gram)
Dun haar: 1 Pakj (110 gram)      
Normaal haar: 1 – 2 pakken (110-220 gram)
Dik haar: 2 Pakken (220 gram)

Onze Weave Extensions zijn 100% Human Virgin Remy Hair en worden gemaakt van de allerbeste kwaliteit Indian hair.
Alle 120 gram sets hebben supervolle punten en 1 set is dan ook voldoende voor een mooie volle verlenging bij normaal haar.

Bekijk hieronder welke kleur het beste bij je past.

SALE
99.95
SALE
99.95
SALE
99.95
SALE
99.95
SALE
99.95
SALE
99.95
SALE
99.95

hairextensions accessoires

10 x losse clipjes voor extensions

4.95

hairextensions accessoires

Loop Naald Microringen

2.00
SALE
12.95
SALE
12.95
SALE
12.95

Weave Extensions / Weft Extensions

Onze Weave Extensions zijn 100% Human Virgin Remy Hair en worden gemaakt van de allerbeste kwaliteit Indian hair. Met de juiste verzorging gaan ze 8-12 maanden mee.
Alle 120 gram sets hebben supervolle punten en 1 set is dan ook voldoende voor een mooie volle verlenging bij normaal haar.

  • We hebben sets van 120 gram!
  • Supervolle punten.
  • Virgin Hair, 100% premium virgin human hair waarvan de haarschubben nog intact zijn.
  • Heb je nog twijfels? Lees hier onze reviews

weave-hair-extensions

Weave Hair Extensions

Weave zijn matjes die worden geweft (genaaid) aan uw eigen haar. Er worden zeer kleine vlechtjes gevlochten tegen de hoofdhuid aan. Daarna worden de matjes waar het haar aan vast zit vast genaaid door middel van garen. Een ander word voor kleine vlechtjes zijn cornrows. Deze vlechtjes worden gevlochten met je eigen haar.

Hoelang blijft een Weave haar zitten?

Hoelang de hairextensions blijven zitten heeft te maken met verschillende factoren. Welke manier van bevestiging er word gebruikt en hoe snel je eigen haar groeit. Ons haar gaat gemiddeld 8 tot 12 maanden mee en soms nog veel langer. Over het algemeen plaats je de extensions iedere 6 tot 8 weken weer omhoog. Was de extensions max 1 keer per week. Je kan je eigen haren boven op je hoofd vaker wassen door de extensions in een staart vast te maken.
Wij adviseren wel om het haar niet te lang te laten zitten. Jouw eigen haar groeit uiteraard gewoon door en wanneer je het er uit wilt laten halen kan er veel klitvorming ontstaan. Je eigen haren kunnen op ten duur ook af gaan breken. Wanneer je er op tijd bij bent, dan is er uiteraard niks aan de hand. Geef jouw haar na het uithalen van de Weave Extensions wel de tijd om even bij te komen en verwen het met een goed masker.

Wist je dat je elke dag 100 haren verliest?

Veel mensen schrikken wanneer zij het haar eruit laten halen. Er komen namelijk heel veel haren los. Schrik hier niet van. Dit zijn enkel je eigen haren die normaliter ook uitvallen of uitgekamd worden. Omdat het haar gevlochten is kunnen de haren nergens heen. Dus wanneer je de haar weave eruit laat halen gaan deze haren ook mee.Een normaal mens verliest elke dag wel ongeveer 100 haren. Meestal valt het erg mee met het eruit halen van de haar weave. Maar het is alleen om te waarschuwen dat je niet schrikt, want dit is heel erg normaal.

Weave kopen, waar op letten?

Als je weaves wilt gaan kopen dan is het belangrijk om reviews te lezen van klanten. Een webshop kan er heel vertrouwd en mooi uitzien maar dat wil niet zeggen dat de extensions van goede kwaliteit zijn.
Vaak zijn extensions gemixt met nep haar zoals synthetische vezels of haar van dieren. Bij Glamour Your Hair weet je 100% zeker dat als je weaves koopt, deze ook goed zijn en erg lang mee gaan.

Weave kopen | Weave Hair | Online weave bestellen