Hair Weave Roosendaal

Altijd al mooi haar willen hebben? Dan zijn weaves de ideale oplossing voor jou! Je kunt niet alleen voor lengte zorgen, ook voor volume. Creëer zo een WOW effect! Wij werken alleen met de beste kwaliteit Hair Weaves. Niemand zal door hebben dat jij een haarverlenging hebt!

 

GRATIS HAIR WEAVE ADVIES

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meer Before & After foto`s.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Weaves zijn niet geschikt voor ieder haartype, daarom is het van belang om eerst contact met ons op te nemen. Wij zullen je gratis advies geven over de kleur, lengte en volume. Wij luisteren naar jou wensen en je gaat gegarandeerd met een glimlach weg! Met onze weaves kun je makkelijk een jaar mee doen, dit in tegendeel van veel andere bedrijven.

Het plaatsen van je Hair weave in Roosendaal

We werken met een aantal salons samen in de buurt van Roosendaal. De salons kunnen niet alleen de extensions plaatsen, ze kunnen de extensions ook verven en snijden. Zo krijg je een super mooi en natuurlijk resultaat. Weaves zijn extensions die vast zitten aan matten. Deze matten kunnen op verschillende manieren in je haar bevestigt worden. Denk hierbij aan de vlecht methode of de methode met microringen. Er is geen vaste methode, dit ligt wat de kapsalon het meest fijne vindt om mee te werken.

Beste kwaliteit weave hair

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit weaves. Dit betekend dat al ons haar van 100% Human Hair is en van Remy kwaliteit. Wat betekend Remy kwaliteit? Dit betekend dat alle haarschubben dezelfde kant op staan en dat het haar minder snel zal klitten. Met de goede verzorging erbij doe je minimaal 12 maanden met de extensions! Al ons haar komt uit de hett tempelcomplex Tirumala Tirupatil In India.

 

Wil jij weten wat er mogelijk is voor jou? Neem dan contact met ons op!

GRATIS HAIR WEAVE ADVIES