Het bevestigen van de Clip In Ponytail!

Stap 1: Was en borstel je haar

Begin met het wassen van je haar met shampoo en conditioner. Laat je haar aan de lucht drogen of gebruik een föhn. Borstel je haar grondig door om eventuele klitten te verwijderen. Verdeel je haar in secties door het met een kam te scheiden. Dit zorgt ervoor dat de extensions gemakkelijker te bevestigen zijn.

Stap 2: Maak een strakke staart

Maak van je eigen haar een strakke staart op de gewenste hoogte. Het is belangrijk dat het elastiekje goed strak zit zodat je de ponytail gemakkelijk kunt bevestigen en je haar niet uitzakt.

Stap 3: Ponytail bevestigen

De keratine ponytail heeft een bevestiging als een kammetje. Zet het kammetje bovenin de paardenstaart. Heb je dun haar en/of blijft het niet zitten? In onze webshop verkopen we losse clips die je op de plek van het kammetje kunt naaien. Aan het human hair zit al standaard een clip. Deze clip maak je open en bevestig je aan de bovenkant van je eigen staart en clip je dicht.

Stap 4: Het losse plukje

Aan de ponytail zit een apart plukje waarmee je de bevestiging kunt verstoppen. Draai deze losse pluk een aantal keer om het elastiekje van je eigen staart heen (zet bij het human hair ook het klittenband vast) en zet vast met een haarspeldje.

Stap 5: Blend en style je haar

Borstel je haar door om de extensions te blenden met je eigen haar. Speel met de hoogte van de staart, maak verschillende vlechten en ontdek welke stijlen er allemaal mogelijk zijn!

En Onthoud… Oefening baart kunst! Net als bij alle eerste keren zal het plaatsen van de extensions om wat oefening vragen. Toch nog wat hulp nodig? Bekijk ook ons filmpje! Met deze uitgebreide uitleg kun je je clip-in hairextensions gemakkelijk en professioneel bevestigen en onderhouden, voor een volle, natuurlijke look die lang meegaat!

Styling tip!
Voor wat variatie kun je bijvoorbeeld eens een keer de losse pluk vlechten en dan om de staart heen draaien.

bestel hier je ponytail