Hoe bevestig je hair extensions?

Hairextensions zijn een geweldige manier om extra volume of lengte aan je haar toe te voegen. Maar hoe bevestig je ze? Er zijn verschillende methoden, elk met zijn eigen voor- en nadelen.

CLIP IN 7 BANEN

Met deze keratine clip in extensions creëer je automatisch laagjes en bepaal je zelf waar je de verlenging en volume inzet.

Ga naar het stappenplan

CLIP IN 8 BANEN

Lang en voller haar met de human hair 8 banen clips. Creëer een volledige verlenging en volume met deze extensions van echt haar.

Ga naar het stappenplan

CLIP & FLIP

De keratine clip in één baan voor de snelle en makkelijk ochtend! Ken jij het geheim van het draadje al?

Ga naar het stappenplan

FLIP IN/ HALO HAIR

Wil je op een gemakkelijke manier extra dikte en volume creëren in je haar of verlengen? Dan is de human hair Flip In Halo precies wat je zoekt!

Ga naar het stappenplan

PONYTAILS

Binnen één minuut een lange volle paardenstaart. Ga jij vandaag voor een staart of een vlecht?

Ga naar het stappenplan

CLIP IN ÉÉN BAAN

Dankzij 5 stevige clips bevestig je deze 100% human hair 1 baan op een snelle en simpele manier in je eigen haar.

Ga naar het stappenplan

Zo bevestig je clip-in extensions in 5 eenvoudige stappen.

Stap 1: Was en borstel je haar
Begin met het wassen van je haar met shampoo en conditioner. Laat je haar aan de lucht drogen of gebruik een föhn. Borstel je haar grondig door om eventuele klitten te verwijderen. Verdeel je haar in secties door het met een kam te scheiden. Dit zorgt ervoor dat de extensions gemakkelijker te bevestigen zijn.

Stap 2: Het maken van secties
Onderin in je nek maak je de eerste sectie door een horizontale scheiding te maken. De rest van je haar kun je even vastzetten in een klem. Heb je glad of fijn haar? Dan kun je het beste de aanzet even licht touperen of een volumepoeder zodat je haar wat stugger wordt. Zo hebben de clips meer houvast en blijven ze gegarandeerd een de hele dag mooi zitten.

Stap 3: Bevestig de baan met drie en vier clips
Begin met de baan met 3 clips. Open de clipjes van de extensions en clip hem vast in de onderste laag van je haar zo dicht mogelijk tegen je aanzet. Maak vervolgens 1 a 2 centimeter boven de eerste geplaatste baan een scheiding en bevestig de tweede baan met 3 clips. Maak hierboven een scheiding van oor tot oor en bevestig de baan met 4 clips.

Stap 4: De smalle 2 en 1 clips
Met deze banen laat je het natuurlijk overlopen en voeg je volume toe aan de zijkant van je haar. Maak aan de zijkant van je hoofd, ongeveer 2cm boven je oor een horizontale scheiding en bevestig de 2 clips banen. De banen met één clipje zet je zo dicht mogelijk zodat deze niet zichtbaar zijn.

Stap 5: blend en style je haar
Borstel je haar goed door om de extensions te blenden met je eigen haar. Gebruik een stijltang, krultang of föhn om de gewenste look te creëeren. Voeg haaraccessoires toe om je nieuwe, vollere kapsel verder te stylen.

En Onthoud… Oefening baart kunst! Net als bij alle eerste keren zal het plaatsen van de extensions om wat oefening vragen. Toch nog wat hulp nodig? Bekijk ook ons filmpje! Met deze uitgebreide uitleg kun je je clip-in hairextensions gemakkelijk en professioneel bevestigen en onderhouden, voor een volle, natuurlijke look die lang meegaat!

Welke extensions worden het meest gebruikt?

De meest populaire methode is clip-in hairextensions. Deze zijn makkelijk zelf te bevestigen en te verwijderen en zijn geschikt voor tijdelijke veranderingen in je look. Ze zijn ook betaalbaar en beschikbaar in verschillende kleuren en texturen. Maar, als je op zoek bent naar een meer permanente oplossing, zijn er andere methoden die beter geschikt kunnen zijn.

Weave hairextensions worden vastgenaaid aan het eigen haar en zijn een duurzame optie. Deze methode kan echter enkele uren duren en vereist professionele installatie.

Tape xtensions zijn semi-permanent en worden vastgekleefd aan het eigen haar met dubbelzijdige tape. Deze methode gaat enkele weken tot enkele maanden mee, afhankelijk van de kwaliteit van de tape en de verzorging van de extensions.

Keratinebonding hairextensions worden bevestigd door kleine keratinebondjes aan de uiteinden van de extensions te smelten en deze vervolgens vast te klemmen aan het eigen haar. Dit is een meer permanente oplossing die enkele maanden kan duren, maar vereist wel professionele installatie en kan duurder zijn dan andere methoden.

Wat is de beste keuze?

Het is belangrijk om te onthouden dat het bevestigen van hairextensions de gezondheid van je eigen haar kan beïnvloeden. Clip In extensions zijn altijd nog de beste manier voor een mooie verlenging. Deze extensions kan je dus zelf makkelijk in en uit doen zodat je haar ook rust kan hebben. Wil je toch echt vaste extensions, dan raden we altijd weave hairextensions aan.