Wire Hair Extensions bevestigen

Als je het Wire Hair ontvangt is het draadje meestal te groot. Er is namelijk een gemiddelde maat aangehouden. Volg onze instructies stap voor stap en dan ben je binnen No Time klaar om te gaan!
Benodigdheden:
1. Platte tang
2. Puntkam

hairextensions-bevestigen

1.  Leg het Wire Hair op je hoofd.
Het draad moet ongeveer 2 á 3 centimeter van je haargrens zitten. Dit kan natuurlijk per persoon verschillen, het ligt er maar net aan wat jij het prettigst vindt. Wanneer het draadje op de goede plek zit, moet het Wire Hair net op de bolling van je achterhoofd komen.

2.  Trek voorzichtig aan het uitstekende draadje.
Dit draadje zit aan de zijkant van je hoofd. Zorg ervoor dat het Wire Hair stevig aanvoelt. Het schuifje moet zo dicht mogelijk tegen het lusje aan zitten, waar het draad doorheen zit.

3. Haal nu voorzichtig je Wire hair van je hoofd.
Zorg dat je het draadje niet meer verschuift, hou het desnoods goed tussen je duim en vinger vast.

4. Pak nu de tang
Plaatse de tang op de “brede” kanten van het schuifje. Knijp zachtjes de tang dicht zodat het schuifje nog niet helemaal strak vast zit. Zit het draad te strak en kan je het niet verschuiven dan kan je het schuifje voorzichtig openen door op de kopse kanten te drukken. Je kan ook met iets scherps/kleins het schuifje iets open maken zodat het draadje er makkelijker doorheen gaat. trek nooit te hard aan het draad want dan kan je het draadje kapot trekken of de lus aan het haar. Houd daarom altijd het schuifje vast!

5. Test nu nogmaals de maat.
Na het testen kun je het schuifje stevig vast knijpen.

6. Plaats het draadje op de juiste plek op je hoofd.
Wanneer het draadje goed vast zit, plaats je het draadje op de juiste plek op je hoofd en trek je het voorzichtig over de bolling van je achterhoofd.

7. Haal je eigen haar over het Wire Hair heen.
Nu kun je met de puntkam voorzichtig je eigen haar over rand van het Wire Hair trekken. Let hierbij op dat je al het haar tot de rand van de Wire Hair extensions eroverheen trekt.

8. Kam het haar
Vergeet niet voorzichtig je haar waar het draadje zit ook te kammen! Dit om te voorkomen dat je het draadje ziet zitten. Je kamt dus als het ware in de richting van het draadje mee. Kam de rest van het haar voorzichtig door en je kunt de deur uit!

Mocht het onverhoopt gebeuren dat het schuifje kapot gaat, dan kun je het draadje ook door het lusje steken en met 3 knoopjes vastknopen om het vast te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.