Flip in / halo hair bevestigen

Stap 1: Het draad bevestigen aan de extensions

Haal het meegeleverde draadje en twee ringetjes uit het zakje. Haal het ringetje door het draadje heen en vervolgens door het lusje van de extension. Haal het uiteinde van het draadje weer door het ringetje en knijp dicht met een tang. Bevestig het draadje aan de andere kant van de extension op dezelfde manier.

Stap 2: Plaats bepalen van de Clip & Flip

Wanneer je het draadje op de juiste maat wilt afstellen plaats je het draad ongeveer 2 á 3 centimeter van je haargrens. Dit kan natuurlijk per persoon verschillen, het ligt er maar net aan wat jij het prettigst vindt. Het draadje is juist afgesteld wanneer de baan net op de bolling van je hoofd valt.

Stap 3: Afstellen van het draadje

Trek voorzichtig aan het uitstekende draadje zodat je het op de maat van je hoofd kunt stellen. Verstel het draadje een aantal keer zodat je weet wat prettig voelt op je hoofd. Het belangrijkste is dat het voor jou stevig aanvoelt. 

Stap 4: Vastknijpen ringetje

Nu je de maat van de extensions hebt bepaalt, haal je de extensions voorzichtig uit je haar en zorg dat je het draadje niet meer verschuift. Knijp het ringetje stevig vast met een tang. Met het draadje op de juiste plek trek je de baan voorzichtig over de bolling van je achterhoofd.

Stap 5: Je eigen haar over het draad

Met een puntkam kun je voorzichtig je eigen haar over rand van het Wire Hair trekken. Let hierbij op dat je al het haar tot de rand van de Wire Hair extensions eroverheen trekt. Eventueel kun je nu ook de clips aan de zijkanten vastzetten voor extra stevigheid.  Wil je het alleen gebruiken aan het draadje zou je de clips ook van de band af kunnen halen.

Stap 6: Kam je haar

Vergeet niet voorzichtig je haar waar het draadje zit ook te kammen. Dit om te voorkomen dat je het draadje ziet zitten. Je kamt dus als het ware in de richting van het draadje mee. Kam de rest van het haar voorzichtig door en je kunt de deur uit!

En Onthoud… Oefening baart kunst! Net als bij alle eerste keren zal het plaatsen van de extensions om wat oefening vragen. Toch nog wat hulp nodig? Bekijk ook ons filmpje! Met deze uitgebreide uitleg kun je je clip-in hairextensions gemakkelijk en professioneel bevestigen en onderhouden, voor een volle, natuurlijke look die lang meegaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.