De bloggers van Glamour Your Hair!

Ben jij de nieuwe gastblogger voor GLAMOUR YOUR HAIR?

Wil jij ook meer naamsbekendheid krijgen met jou Blog? En ligt jou passie bij het schrijven van leuke beauty, hair, fashion en/of lifestyle Blogs? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Jouw Blogs worden dan gedeeld onder onze 65.000 (still growing) bezoekers op onze Blog pagina op de website.

Niet alleen surf jij mee met onze bezoekers van de website, maar ook op onze Facebookpagina melden wij dagelijks nieuwe blogs. 1 keer in de maand worden deze blogs ook nog is genoemd in onze nieuwsbrief, waarbij we nu al bijna een bereik hebben van 29.000 vaste klanten!

Stuur jouw korte motivatiebrief naar info@glamouryourhair.nl om net als onderstaande meiden bij ons blogger te worden.

bg_image

Lonneke

Lonneke is de hoofdredactrice van Glamour Your Hair. Ze houdt van shoppen en ziet er altijd heel gestyled uit.
Lonneke is voortdurend bezig met de laatste fashion en
hair trends. Niks is haar gek genoeg!
Blogs van Lonneke

bg_image

DAPHNE

Daphne van Kerkhoff is 20 jaar en een van de Hoofd Bloggers van Glamour Your Hair. Ze is gek op bloggen, leuke artikelen, reviews en outfitspost delen met jullie op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Verder is zij werkzaam bij KLM als grondstewardess. -“Graag deel ik mijn passie met jullie en inspireer iedere lieve volger.”

bg_image

CHANTAL

Dit is Chantal! 28 jaar jong en gek op haren! Ze volgt alle fashion trends op het gebied van haar. Chantal is een hele vrolijke meid wat de hele dag door lacht! Ze houdt van feestjes, chocolade
en van haar vriendje!
Blogs van Chantal

bg_image

BRITT

Britt is 21 jaar en woont in Heeze.
Ze is gek op mode en dagjes uit met haar vriendinnen!
Zij zal na haar diploma van het Cios, verder gaan in Wellness & Beauty. Daar ligt namelijk haar passie en dat zul je ook merken in haar blogs!
Blogs van Britt

bg_image

MARIA

Maria is half Spaans en half Nederlands….Ze is 22 jaar jong en volgt de opleiding verkoopspeciallist. 3 a 4 keer per week is ze te vinden in de sportschool. Ze blogt met veel liefde over fashion, lifestyle en festivals.
Blogs van Maria

bg_image

IRIS

Iris is 20 jaar oud en komt uit Zierikzee. Ze is gek op bloggen en het liefst over beauty, fashion en lifestyle!
Ze blogt met alle liefde voor ons om anderen te inspireren en haar passies te delen.
Blogs van Iris

bg_image

ROMY

Romy Heurter is geboren in een klein dorpje vlakbij ’s-Hertogenbosch. Ze is 18 jaar en haar hobby`s zijn: fashion, fotograferen, voetbal en reizen. Haar blogs zullen vooral gaan over lifestyle, fashion, beauty and travel.
Blogs van Romy

bg_image

SOFIE

Sofie is vanaf kinds af aan al gepassioneerd bezig met make-up en alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. Daarom is zij in 2015 begonnen met haar eigen blog en youtube kanaal.
Blogs van Sofie