De perfecte kleurmatch

Het online kiezen van de juiste kleur extensions lijkt een onmogelijk opgave… No worries, wij zijn er om jou te helpen! Met behulp van deze drie opties vind jij binnen no time de perfecte kleurenmatch.

Kleursamples

Voor zowel het keratine haar als het human hair hebben wij een samples en kleurenringen zodat je rustig thuis de kleur kunt bepalen. Voor het keratine haar hebben wij samples. Dit is een baan met een clipje er aan zodat je deze in je eigen haar kunt vastzetten en de kleur kunt bepalen. Wij versturen de samples door de brievenbus zodat je hier niet voor thuis hoeft te blijven.  Benieuwd hoe je kunt zien of de kleur bij je haar past? Bekijk de video!

Voor het human hair kun je een kleurenring bestellen. Let bij het uitzoeken van de juiste kleur op dat je de haarkleur in de lengte en punten van je haar bekijkt. Hier komen de extensions uiteindelijk tussen te vallen. De haarkleur op de bovenkant van je hoofd hoeft dus niet overeen te komen met de extensions. Gaat je voorkeur uit naar een ponytail? Dan is de kleur van je kruin juist wel van belang!

KLEURSAMPLES BESTELLEN

Foto’s insturen 

Natuurlijk willen we je in één keer de juiste kleur adviseren, maar hier hebben we wel duidelijke foto’s voor nodig! Met deze tips gaat het vast lukken:

  1. Vermijd direct zonlicht

Zonlicht kan de foto overbelicht maken waardoor de kleur van je haar vertekend. Hetzelfde geldt voor foto’s met een filter, flitser of binnenverlichting in huis. Ook dit kan het beeld van je haar erg vertekenen waardoor wij helaas geen passend advies kunnen geven. Een foto van je gehele haar in daglicht zorgt voor het beste kleuradvies. Let hierbij wel op dat je de foto nooit tegen het licht in schiet.

  1. Schoon en los haar

Vettig haar kleurt donkerder, zorg er daarom voor dat je haar schoon is. Borstel je haar voordat je de foto maakt goed door en maak het los. Zo kunnen we goed zien welke set het beste bij jouw haarkleur past. Het maakt natuurlijk niet uit hoe je op de foto staat. Alleen ons team zal de foto zien, verder doen wij er helemaal niets mee.

  1. Foto’s van de zij -en achterkant

Voor een goed advies hebben wij een compleet beeld van je haar nodig. Wij vragen om foto’s van de voor -en zijkant van je haar. Hierdoor zien we het gehele verloop van je haar en kunnen we je ook goed advies geven over het gewenste aantal gram. Gaat je voorkeur uit naar een ponytail? Dan is het belangrijk dat we ook een goede indruk krijgen van de kleur van je kruin. Stuur hierbij ook het liefst een foto van je haar in een staart.

Je kunt de foto’s insturen via onze Whatsapp of naar info@glamouryourhair.nl

Kleine disclamer

Nog even een kleine disclaimer: de aangeraden kleur is een advies. Mocht de kleur niet overeenkomen met je eigen haarkleur kun je de extensions binnen 30 dagen retourneren. Meer informatie over het retourneren vind je hier: https://glamouryourhair.nl/retourneren/

Bezoek onze showroom 

Om zeker te zijn van de kleur kun je natuurlijk ook onze showroom in Rotterdam op afspraak komen bezoeken. Hier hebben wij alle kleuren in top ups hangen zodat we alle opties aan je kunnen laten zien. Het human hair hebben we niet altijd alles op voorraad, maar dit kunnen we uiteraard wel bestellen en opsturen. Wij zijn van maandag tot vrijdag tussen 10:30 en 15:30 geopend. Let wel op dat we op dit moment de extensions niet in kunnen zetten vanwege de drukte op ons kantoor.