Wat zijn Flat wefts?

Flat wefts, ook wel silk weft of seamless weft genoemd, combineren naadloze integratie en comfort van een met de hand genaaide weeft met de duurzaamheid van een machinaal gebonden weeft. Deze combinatie van twee populaire en flexibele typen weeft maakt de hybride weeft een eenvoudige oplossing die kan worden aangepast aan verschillende kapsels en behoeften. Geen enkel kapsel is onmogelijk met de flat wefts. Of je nu op zoek bent naar mooie strandgolven of gestructureerde opsteekkapsels, vlechten en paardenstaarten, de platte hybride weeft-extensies zijn de beste keuze.

Wat maakt de Flat Weft extensions anders dan andere hairextensions?

Wat de flat weft hair extensions onderscheidt van andere extensies is hun aanpasbare ontwerp. Dit betekent dat elke hybride weeft op maat kan worden geknipt om perfect bij de vorm van het hoofd te passen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitrafelen. Dit komt doordat de machinale binding de weeft intact houdt. Hierdoor is er ruimte, flexibiliteit en vrijheid om elke afzonderlijke installatie aan te passen aan persoonlijke wensen en behoeften. De flat weft hairextensions behoren tot de veiligste soorten hairextensions die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.

Ze worden op het natuurlijke haar bevestigd met behulp van siliconen-gevoerde microkralen die een spoor vormen. Het gordijn van haar wordt vervolgens op maat geknipt in verschillende lengtes en op het spoor gelayerd en gestikt, vergelijkbaar met de methode van met de hand genaaide wefts.

Dat is ook wat ze zo uniek maakt en geschikt voor verschillende kapselbehoeften en kapseltypes. Laten we dieper ingaan op wat de platte weeft-extensies tot een uitstekende keuze maakt.

Ze bieden volledige bewegingsvrijheid.

De flat weft extensions bieden volledige en gemakkelijke bewegingsvrijheid. Of ze nu los of vast zitten, steil of krullend, deze extensies kunnen worden gedragen zoals jij dat wilt.

Ze zijn naadloos en comfortabel.

Het dragen van haarextensies moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Daarom zijn hybride weefts een uitstekende optie. Ze liggen plat op het hoofd en zorgen voor een perfecte natuurlijke blend.

Ze voegen veel volume toe.

Een andere belangrijke reden waarom vrouwen haarextensies kiezen, is vanwege het volume dat ze aan het haar toevoegen. Met de Flat Weft extensions krijg je niet alleen volume, maar ook weelderig volume.

Er is geen jeukende “baard” zoals bij met de hand genaaide extensies.

Een van de grootste klachten bij met de hand genaaide weefts zijn de korte haartjes bovenop die kunnen jeuken. De flat wefts zorgen voor een natuurlijkere en comfortabelere toepassing.

Hoe worden de hybride weeft-extensies geïnstalleerd?

De hybride haarextensies worden geïnstalleerd door een weeft van haar aan een spoor van siliconenkralen te naaien. Dit proces gebeurt zonder het gebruik van chemicaliën of lijm.

De applicatietijd van hybride weeft-extensies kan variëren van 30 minuten tot meer dan 3 uur, afhankelijk van het aantal rijen en de gewenste plaatsing en vaardigheid.

De hybride weeft-extensies worden beschouwd als een langdurige haarextensieoplossing, met een aanbevolen onderhoudsbeurt elke 6-8 weken.

Hoe zorg je op de juiste manier voor en onderhoud je je hybride haarextensies?

Het behoud van een goede en langdurige uitstraling van de hybride haarextensies hangt af van goed onderhoud en zorg. Hier zijn enkele nuttige tips om de weeft en het haar er mooi en gezond uit te laten zien:

  • Borstel de hybride weeft-haarextensies 2-3 keer per dag met een speciale extension borstel. Begin bij de punten en werk naar boven.
  • Was de hybride weeft-haarextensie een of twee keer per week met een sulfaatvrije shampoo.
  • Gebruik altijd een hittebeschermer.
  • Vermijd zout- en chloorwater, omdat dit de extensies kan beschadigen.
  • Slaap op een zijden kussensloop en draag het haar in een losse vlecht of paardenstaart.