Goedkope Hairextensions

Goedkope Hairextensions kopen bij Glamour Your Hair

Gefrustreerd sta je voor de spiegel. Terwijl jouw collega’s iedere dag met een frisse, volumineuze look op het werk verschijnen, oogt jouw haar futloos en weinig origineel. Iedere dag verschijn je met precies hetzelfde, saaie kapsel op de werkvloer. Je voelt je niet comfortabel en zou graag wat meer variatie in je look aanbrengen. Maar wat kun je doen om jouw korte lokken wat meer flair te geven? Met jouw kapsel zijn bijna geen variaties mogelijk en laten groeien kost zoveel tijd. Heb je al eens gedacht aan het gebruik van hairextensions?

Weg met de vooroordelen

Er bestaan veel vooroordelen over goedkope hairextensions. Zo zouden ze duur zijn, er nep uitzien en moeilijk te verbergen zijn tussen je eigen, natuurlijke haardos. Een aantal jaar geleden was dit zeker het geval. Echter, met de hairextensions van tegenwoordig ervaar je deze problemen niet meer. Zelfs bij de goedkopere extensions zijn zowel het haar als de clips dermate ontwikkeld dat ongemakken als een neppe uitstraling of zichtbare clips voorgoed verleden tijd zijn. Zo wordt inmiddels gebruikgemaakt van het zogenoemde ‘human hair’ materiaal dat niet te onderscheiden is van echt haar. Ook de clips zijn platter en gemaakt van een materiaal dat precies blijft zitten op de plaats waar jij het in je haar clipt.

Een ander, veel genoemd, probleem is de pijn die de clips veroorzaken op je hoofdhuid. Ook hierin zijn door de jaren heen veel ontwikkelingen doorgevoerd. Naast het nieuwe, geavanceerde materiaal waaruit clips tegenwoordig vervaardigd worden, is ook de vorm van de clips in positieve zin ontwikkeld. De clips zijn platter en passen zich zonder enige moeite aan op de curven van jouw hoofd. Door het zachtere materiaal zal je niet langer een trekkerig gevoel aan de haarwortels ervaren en blijven de clips toch perfect zitten onder jouw eigen haar.

goedkope-extensions-bestellen

Vele mogelijkheden

Met de verkoop van goedkopere extensions is er absoluut geen reden meer om de hairextension nog langer links te laten liggen! Een stukje nephaar klinkt in eerste instantie misschien niet aantrekkelijk, maar denk eens aan de oneindige mogelijkheden die extensions je geven. Een paardenstaart, een losse vlecht of een volumineuze knot zijn in een handomdraai gemaakt en makkelijk te fixeren. Kijk voor een goede finishing touch van je kapsel ook eens bij onze stylingproducten. Deze zijn geschikt voor gebruik in combinatie met extensions en zorgen ervoor dat al jouw zorgen over je kapsel verdwijnen.

Een goede keuze

Nog niet overtuigd? We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Hairextensions zijn tegenwoordig te verkrijgen tegen zeer betaalbare prijzen
  • Niet langer futloos, sluik haar, maar een volle bos natuurlijk ogend haar
  • Ontelbare mogelijkheden in variaties met je kapsel. Denk bijvoorbeeld aan een volle paardenstaart, een hippe vlecht of steek je haar eens op
  • Onze extensions zijn hittebestendig en geschikt voor styling met je föhn of je stijl- of krultang
  • De extensions zijn zelfs op onzichtbare wijze te bevestigen in kort haar
  • De geavanceerde clips zijn onzichtbaar onder je normale haar en doen geen pijn op je hoofdhuid

Voorkom frustraties in de toekomst en ga fris en vol zelfvertrouwen de straat op. Probeer eens een pakje goedkope extensions om de voordelen zelf te ervaren!

WhatsApp WhatsApp ons