Alleen de beste kwaliteit weaves!

Weaves wat met de juiste behandeling minimaal 1 jaar mee gaan!

probeer onze weaves
geen contract of minimale afname

Hoge kortingen!

Salons krijgen bij ons tot wel 40% korting!

Wij verkopen bundels van 50 gram en je kan deze per stuk bestellen. Wel zo makkelijk. Je hebt bij ons geen contract of verplichte afname. We weten dat onze kwaliteit zo goed is dat je niets anders meer wilt.

Na inschrijving krijg je van ons een inlog en dan kan je eenvoudig bestellen.

Schrijf je gratis in

Na jarenlang testen van verschillende weaves hebben we de beste leverancier gekozen. Dit haar is alleen voor salons beschikbaar. Gaat het na een paar maanden al klitten, dan krijg je het geld gewoon terug van ons!

aanmelden voor salons


  Wiil je als salon inkopen of zet je vanuit huis weaves?

  Als je kan aantonen dat je weaves plaats voor je werk, dan kan je bij ons al weaves inkopen. Wij werken niet met contracten of hele grote afnames.

  Stuur ons een bericht en vermeld daarin je bedrijfsnaam of socials en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  bekijk onze weaves

  Rechtreeks uit de fabriek!

  Bestel je bij ons, dan bestel je rechtstreeks uit de fabriek. Hierdoor kan jij ook bepalen wat je kan bestellen.
  Heb je een kleur die je graag na wilt laten maken, wil je liever vollere punten of extreem lang?
  Er is heel veel mogelijk:)

  Wat willen wij?

  Onze missie is om salons te voorzien van de allerbeste kwaliteit weaves, zodat u geen klachten (kosten) achteraf krijgt omdat het haar droog en pluizig is geworden, blijft klitten of misschien zelfs uitvalt. Wij kunnen u helpen dit allemaal te voorkomen door een TOP KWALITEIT weaves te leveren, zodat uw klanten tevreden zijn en blijven.

   

   

  De weave extensions van Glamour Your Hair bevatten INTACTE HAARSCHUBBEN welke zorgen voor de juiste bescherming van het haar. Door deze haarschubben werken verzorgingsproducten zoals maskers of serums zeer effectief, waardoor het haar niet uitdroogt en de kwaliteit behouden blijft.

  De beste kwaliteit human hair komt uit Vietnam

  omdat de structuur van dit haar het meest overéénkomt met dat van Westerse vrouwen. Overigens heeft het jaren lang geduurd voordat Glamour Your Hair een top kwaliteit extension aan het assortiment kon toevoegen. Proefpersonen hebben extensions van verschillende leveranciers langdurig gedragen, waarbij het haar aan extreme behandelingen is onderworpen en vele malen omhoog is gezet.

  Eén van de extensions in het bijzonder voelde na de test periode van een jaar nog steeds soepel aan en had dezelfde glans als toen de proefpersonen de extensions voor het eerst in lieten zetten. Vandaar dat wij voor deze kwaliteit uit Vietnam hebben gekozen, extensions uitsluitend gemaakt van 100% human hair met volle punten en wat gemakkelijk een jaar mee gaat

  Wij gaan voor kwaliteit!

  Wilt u meer informatie over onze hairextensions groothandel, neem dan gerust contact met ons op.

  Groothandel Hairextensions | Groothandel voor Salons | Hairextensions Groothandel