maak hieronder je keuze

PRO-LINE-WEAVE-HAIR
PRO-LINE-CLIP-IN-EXTENSIONS

aanmelden voor salons

Meld je aan om alle salon prijzen met korting te kunnen bekijken.

  Glamour Your Hair is de groothandel voor al uw hairextensions. Bij onze groothandel kunt u terecht voor Clip In Extensions, Clip In Ponytails, Weave Hair, Wire Extensions, Dip Dye extensions en nog veel meer. Het grootste aanbod in 100% Human Hair en Synthetische haren.
  Er is keuze uit meer dan 50 kleuren en 35 verschillende soorten haarverlengingen.

  Wanneer u bij ons geregistreerd staat als Salon ontvangt u een korting op uw bestelling. De hoeveelheid korting ligt aan de aantal afnames. Wilt u meer informatie ontvangen, dan kunt u ons een email sturen naar info@glamouryourhair.nl

  Wat zijn je voordelen!

  • Hoge kortingen op onze hairextensions
  • Persoonlijk contact en bijna altijd binnen 1 uur een reactie
  • Vermelding van je salon op onze website
  • Aparte inlog met alle kortingsprijzen direct zichtbaar
  • Snelle levering, meestal de volgende dag

  De kwaliteit van onze extensions

  De hairextensions van Glamour Your Hair bevatten intacte haarschubben welke zorgen voor de juiste bescherming van het haar. Door deze haarschubben werken verzorgingsproducten (zoals maskers en serums) direct, waardoor het haar niet uitdroogt. Deze intacte haarschubben zorgen ervoor dat onze hairextensions van de beste kwaliteit zijn.

  Haar uit India, de beste kwaliteit

  De Human Hair Extensions van Glamour Your Hair is niet zomaar tot stand gekomen. We zijn jaren bezig geweest met onderzoek en voorbereiding voordat we deze hoogwaardige kwaliteit konden gaan leveren salons.

  De hairextensions van Glamour Your Hair zijn uitsluitend gemaakt van 100% human hair. Onze hairextensions komen uit India, wat het meest overeenkomt met de haarstructuur van de westerse vrouw.
  Haar uit India staat bekend om de beste kwaliteit welke er te verkrijgen is en is dus ook de reden dat wij alleen dit haar aanbieden.

  Wij gaan voor kwaliteit!

  Wilt u meer informatie over onze hairextensions groothandel, neem dan gerust contact met ons op.

  Groothandel Hairextensions | Groothandel voor Salons | Hairextensions Groothandel