aanmelden voor salons

  Wiil je als salon inkopen of zet je vanuit huis weaves?

  Als je kan aantonen dat je weaves plaats voor je werk, dan kan je bij ons al weaves inkopen. Wij werken niet met contracten of hele grote afnames.

  Stuur ons een bericht en vermeld daarin je bedrijfsnaam of socials en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Rechtreeks uit de fabriek!

  Bestel je bij ons, dan bestel je rechtstreeks uit de fabriek. Hierdoor kan jij ook bepalen wat je kan bestellen.
  Heb je een kleur die je graag na wilt laten maken, wil je liever vollere punten of extreem lang?
  Er is heel veel mogelijk:)

  Alleen de beste kwaliteit haar!

  Haar wat ook echt 1 jaar of langer meegaat! Geen dure verpakkingen, maar gewoon het beste haar wat je salon helpt groeien.

  probeer onze weaves

  Na jarenlang testen van verschillende weaves hebben we de beste leverancier gekozen. Dit haar is alleen voor salons beschikbaar. Gaat het na een paar maanden al klitten, dan krijg je het geld gewoon terug van ons!

  Neem contact met ons op
  Quality over quantity

  Virgin of Remy?

  Welk haar hebben wij? Virgin hair, Remy hair of Huam hair? Zo zijn er nog heel veel verschillen gradaties van kwaliteit te vinden.

  Ons haar is gewoon echt haar. Niet gemixed of in de fabriek bewerkt zodat het langer of korter meegaat. Onze weaves gaan gemiddeld makkelijk 1 jaar mee.

  vraag een sample aan

  wat willen wij?

  Onze missie is salons te voorzien van de beste kwaliteit weaves! Op deze manier behouden jij je klanten en komen ze niet terug met klachten na een paar maanden dat het haar niet meer mooi is en nieuwe haar of geld terug willen. Dit kost gewoonweg teveel.

  Hierdoor kunnen wij jullie ook als klant behouden.

  More about us

  De hairextensions van Glamour Your Hair bevatten intacte haarschubben welke zorgen voor de juiste bescherming van het haar. Door deze haarschubben werken verzorgingsproducten (zoals maskers en serums) direct, waardoor het haar niet uitdroogt. Deze intacte haarschubben zorgen ervoor dat onze hairextensions van de beste kwaliteit zijn.

  Haar uit India, de beste kwaliteit

  De Human Hair Extensions van Glamour Your Hair is niet zomaar tot stand gekomen. We zijn jaren bezig geweest met onderzoek en voorbereiding voordat we deze hoogwaardige kwaliteit konden gaan leveren salons.

  De hairextensions van Glamour Your Hair zijn uitsluitend gemaakt van 100% human hair. Onze hairextensions komen uit India, wat het meest overeenkomt met de haarstructuur van de westerse vrouw.
  Haar uit India staat bekend om de beste kwaliteit welke er te verkrijgen is en is dus ook de reden dat wij alleen dit haar aanbieden.

  Wij gaan voor kwaliteit!

  Wilt u meer informatie over onze hairextensions groothandel, neem dan gerust contact met ons op.

  Groothandel Hairextensions | Groothandel voor Salons | Hairextensions Groothandel