Hallo Allemaal, leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn pagina.

Mijn naam is Emmely Makkinga sinds 01-09-2014 ben ik super trotse eigenaar van Hair By Emma.

hair-by-emma-hairextensions-before-after-2

hair-by-emma-hairextensions-before-after-3

hair-by-emma-hairextensions

Na mijn VMBO diploma gehaald te hebben was het voor mij al heel duidelijk dat ik kapster wilde gaan worden. Zo ben ik in 2008 gestart op de Hoepelman Kappers Academie. In 2010 heb ik mijn diploma allround kapster gehaald. Nog maandelijks volg ik trainingen in knippen, opsteken, kleuren en hair extensions zodat ik op de hoogte blijf van alle nieuwe trends en technieken.

September 2010 ben ik gestart als kapster bij Freestyle kappers hier heb ik 4 jaar met veel plezier gewerkt en ontzettend veel geleerd, je leert eenmaal het kappersvak goed onder de knie te krijgen als je zoveel mogelijk ervaring op doet.

Ik droomde al lang over een eigen onderneming, gaat dit wel? Verdien ik dan wel genoeg? Uiteindelijk heb ik het risico genomen en in 2014 is mijn droom uitgekomen!

Hair By Emma was een feit!

Een groot deel van mijn klanten draagt extensions of hair wave. De één voor langer haar, de ander voor voller haar. Ik vind dit super leuk om te doen en zie klanten met veel zelfvertrouwen de deur uitgaan. Ik plaats deze extensions d.m.v. microringetjes, dit omdat het makkelijk te verwijderen is en veel minder slecht voor je haar.

Ik werk met het merk Glamour your hair. Glamour your hair heeft mooie kwaliteit extensions voor een betaalbare prijs, dit maakt het toegankelijk voor iedereen.
Ik werk als ambulant kapster dat betekend dat ik aan huis kom, woon je te ver weg? Dan kun je altijd bij mij thuis komen.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw haren zijn? Neem vrijblijvend contact met mij op of kijk even op mijn facebook pagina facebook-hairextensions.

Liefs, Emmely Makkinga

hair by emma profiel