Hair Weaves laten zetten in Zwolle

Hair Weaves kun je op een aantal verschillende manieren laten plaatsen, de meest bekende zijn de microringen. Weaves zijn de ideale extensions, nooit meer gezeur met het plaatsen en verwijderen van je extensions voordat je naar bed gaat. Glamour Your Hair werkt uitsluitend met de beste kwaliteit haar.
Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het aller beste resultaat

Glamour Your Hair heeft een winkel in Berkel en Rodenrijs waar je uitsluitend op afspraak lnags kunt komen voor het beste advies. Zou je het haar willen voelen of passen, geen probleem. Niet alle extensions passen bij jou haar, ook daarom is het verstandig om wat advies aan een kenner te vragen. Verzorg je de haren netjes met een masker en de juiste shampoo en conditioner, dan gaat het haar ruim een jaar mee. Ook is het erg belangrijk om het haar even in te sprayen met een Heat Protector voor dat je de haren blood gaat stellen aan bepaalde temperaturen. Wij zullen jou hierover ook adviseren!

Het plaatsen van mijn Hair weaves in Zwolle

Glamour Your Hair werkt samen met een aantal salons in Zwolle. Deze salons kunnen die weaves voor jou plaatsen, verven en knippen. Op deze manier ben ja altijd verzekerd van een mooi resultaat.

Beste kwaliteit weave hair

Glamour Your Hair gebruikt uitsluitend 100% Human Hair van Remy kwaliteit. Dit houdt in dat alle haarschubben dezelfde kant op wijzen en het haar dus minder snel zal gaan klitten, en uiteindelijk dus langer mee gaat. Ons haar gaat ruim een jaar mee zolang je het goed verzorgd.  Woon je in Zwolle en wil je weave extensions laten zetten? Neem dan contact met ons op.

Wil jij vrijblijvend advies over onze hair weaves? Neem dan contact met ons op!

Gratis Hair weave advies

Hair weave Zwolle voor de mooiste hairextensions!