Hairtextensions AliExpress

Als je opzoek bent naar hairextensions dan ben je vast wel de hairextensions van AliExpress tegen gekomen. Dat ze vaak zo goedkoop zijn maakt het natuurlijk erg aantrekkelijk. Echter zit er veel verschil in de hairextensies van AliExpress of van Glamour Your Hair. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteit, uitstraling, service en prijs. Want niet alles wat goedkoop is heeft een goede kwaliteit.

 

Verschil in kwaliteit en uitstraling van de hairextensions van AliExpress en Glamour Your Hair

De extensions van AliExpress zien er heel anders uit en hebben een hele andere kwaliteit dan de hairextensies van Glamour Your Hair. Vaak zien de extensions van AliExpress er erg goedkoop en plastic achtig eruit. Dat wil je natuurlijk niet. Je wilt natuurlijk extensions waarvan niemand het opvalt dat het daadwerkelijk extensions zijn. Deze vaak voorkomende problemen ondervind je niet bij Glamour Your Hair. Daarbij kun je er van uit gaan dat de extensies van Glamour Your Hair de beste kwaliteit hebben op het gebied van synthetische hair extensies. De synthetische extensies zijn gemaakt van keratine geconditioneerde vezels waardoor het niet van human hair extensies te onderscheiden is! Ben je toch niet tevreden over het haar of is het niet de juiste kleur, dan mag je de extensies altijd omruilen of retour naar ons sturen. Let daarbij wel op de retourvoorwaarden

caramel-blonde-hairextensions

 

 

Verschil in service van AliExpress en Glamour Your Hair

 

Als je bij AliExpress besteld moet je maar hopen dat de extensies die je hebt besteld de goede kleur hebben en dat ze mooi zijn. Zijn ze dat niet, dat is het als het ware weggegooid geld. Het is namelijk een heel gedoe om je geld terug te krijgen via AliExpress of om de extensies retour te sturen. Via Glamour Your Hair gaat dat anders. Twijfel je over de kleur? Dan kan je altijd contact met ons opnemen voor kleuradvies. Aan de hand van foto’s van je eigen haar gaan wij kijken welke extensies of welke kleur nou het beste bij je past. Voor eventuele andere vragen kun je ons bereiken via Facebook, Instagram, e-mail of via telefonisch contact. Wij helpen je graag met al je vragen!

Verschil in prijs van de hairextensions van AliExpress en Glamour Your Hair

De prijzen van de extensions van AliExpress zijn vaak erg goedkoop. Denk aan bijvoorbeeld 10 euro. Extensions voor een hele goedkope prijs zijn natuurlijk erg aantrekkelijk. Maar alles wat goedkoop is heeft niet altijd de beste kwaliteit. Zeker niet bij extensions.  Er zijn dus veel belangrijke aspecten waar je op moet letten voordat je zomaar extensions besteld.