Hairextensions HaarlemHairextensions Haarlem

Bijna alle meiden hebben er wel een keer van gehoord, Hair extensions. Op dit moment zijn hairextensions erg populair! Wij bij Glamour your hair hebben een groot assortiment aan extensions. De extensions zijn verkrijgbaar via de site en zijn er in vele maten en soorten. Zo zou je kunnen kiezen uit clip in, weave, flip in en zelfs ponytails. Genoeg om uit te kiezen dus.  Zoek niet verder! Gemakkelijk vanaf je luie stoel de mooiste extensions bestellen. Extensions voor de laagste prijs in de Benelux!

Bestel hier je hairextensions

Glamour your hair in Haarlem

Wij mogen ons 1 van de grootste en voordeligste leveranciers in Hairextensions in de Benelux noemen. Mocht je niet weten waar je moet kijken of wat de juiste kleur zal zijn bij jou? Stuur ons vandaag dan nog een foto van je natuurlijke haarkleur genomen in het daglicht. Zo zouden wij samen met jou een kijkje kunnen nemen naar de Perfecte match! Het haar is van goede kwaliteit en het prijsje is bijna net zo mooi als het haar zelf. Bekijk voor alle kleurtjes en maten gauw op de website.
Dus twijfel niet langer en bestel jouw haarverlenging vandaag nog. Veilig en snel met je smartphone of tablet.

Niet goed?

Is het haar toch niet in de juiste haarkleur? Geen probleem! Stuur jouw bestelling naar ons terug en wij sturen jou kosteloos een andere juiste kleur toe! Mocht het haar niet iets voor jou zijn stuur het dan ook gemakkijk terug en krijg binnen 5 werkdagen de kosten weer op uw rekening. Kijk hiervoor wel even naar onze retoursvoorwaarden.

Je hebt dus niks te missen!

Hairextensions Haarlem | Extensions in Haarlem