Beste Hairextensions speciaal voor jou!!

Misschien heb je ook wel eens nagedacht over hairextensions. Misschien wel om je haar te verlengen of om je haar juist voller te maken. Als je stijl haar hebt of haar met een lichte slag, kun je hairextensions nemen. Die zijn er in veel soorten, maten, kwaliteit en kleuren. Het is vooral belangrijk dat je het niet meteen heel erg ziet zitten, ze fijn aanvoelen, mooi blijven en ze je eigen haar niet beschadigen.
Wat zijn de beste Hairextensions?

beste hairextensions CLIP-IN

beste CLIP-IN-EXTENSIONS

Eigen leverancier van de beste hairextensions

Glamour Your Hair werkt als groothandel in hairextensions en verkoop aan zowel particulieren als kapsalons in de hele Benelux.
Doordat we eigen leverancier zijn kunnen we precies de producten maken en leveren die we willen en zitten we niet vast aan lengtes of kleuren van bepaalde merken.

Kwaliteit is heel erg belangrijk!

Glamour Your Hair gaat alleen voor de beste kwaliteit en prijs verhouding. Door onze nauwe samenwerking met de fabriek waar alles wordt gemaakt komen alleen de beste hairextensions bij ons in de winkel terecht.
Wij leveren o.a. virgin en remy hairextensions voor de laagste prijzen:

  • Virgin Hair – Onbehandeld mensenhaar. Virgin haar is dus niet gepermanent, geblondeerd, geverfd of gebleekt. Bovendien komen alle haren van dezelfde donor, zijn de haarschubben intact en lopen alle haarschubben in dezelfde richting. Dit zorgt voor een mooie, gezonde look.
  • Remy Hair – Intacte haarschubben die allemaal in dezelfde richting lopen. Wel is het haar geverfd in de kleuren die we allemaal graag willen.

Vol haar, onder en boven!

Hairextensions kun je ook nog eens krijgen in Single Drawn en Double Drawn. Het grote verschil is dat single drawn veel minder haar heeft in de punten ten opzichte van double drawn.
Bij double drawn heb je dus veel meer volume aan de onderkant van je extensions.

Ons haar is allemaal Double Drawn, dus mooi vol onderin!

Voor de beste hairextensions bent u bij Glamour Your Hair aan het juiste adres!