Kan ik extensions dragen als ik zwanger ben of medicijnen gebruik?

Waar moet ik rekening mee houden?

Men moet er ten alle tijden rekening mee houden, dat tijdens de zwangerschap of de voedingsperiode er vanwege hormonale veranderingen er sprake kan zijn van meer haaruitval als normaal. Als dit dus het geval is, raden wij aan om de extensions te verwijderen omdat het eigen haar het gewicht van de extensions niet meer kan dragen.

Ook is het zo dat de draagtijd van de hairextensions veel korter is als normaal. Normaal zou dit namelijk 4-5 maanden zijn. Bij erg veel haaruitval bent u de hairextensions na gemiddeld 2 maanden al weer kwijt. Extensions zijn dus af te raden als u zwanger bent. Het is zonde van uw investering dus u kunt beter wachten tot na de zwangerschap!

Kan ik ook extensions laten plaatsen als ik medicijnen gebruik?

Kan-ik-hairextensions-dragen-tijdens-mijn-zwangerschap-of-met-het-gebruik-van-medicijnenVraag hiervoor altijd vooraf informatie aan uw behandelend arts. Het is vrijwel bij iedereen bekend dat bepaalde medicijnen, maar ook bijvoorbeeld chemokuren uw haar beschadigen en de structuur van uw haar beïnvloeden.

Ook is het zo dat de draagtijd van de hairextensions veel korter is als normaal. Normaal zou dit namelijk 4-5 maanden zijn. Bij erg veel haaruitval bent u de hairextensions na gemiddeld 2 maanden al weer kwijt. Extensions zijn dus af te raden wanneer u zware medicijnen gebruikt. Het is zonde van uw investering.