Hoe lang blijven extensions goed?

Hoe lang blijven Wefts goed?

Human Hair, Als je je wefts hebt gekocht is het erg belangrijk dat voordat je het haar gebruikt, je het wast met shampoo, en daarna goed uitspoelt met conditioner. Met de conditioner houdt je de wefts namelijk goed en zacht. Als je gaat slapen kun je ook het beste een vlecht maken in je wefts, dit voorkomt dat je haar gaat klitten. Voor het dagelijks gebruik hebben je wefts niet zoveel verzorging nodig. Zorg wel dat je absoluut NIET te veel olie en stylingproducten in je haar spuit. Hierdoor kan je haar er glanzend uit gaan zien of zelf aan elkaar gaan plakken. Daarnaast haal je op deze manier ook al het volume uit je haar. Uiteraard moet je om de 2 maanden naar de kapper om de wefts weer omhoog te plaatsen. Maar met goede verzorging gaan deze wefts zo’n 1 á 2 jaar mee!

Hoe lang blijft Human Hair goed?

Aangezien de extensions geen natuurlijke voeding krijgt is het uiteraard heel erg belangrijk dat u het haar, net zoals u eigen haar erg goed verzorgd. Gebruik dus een goede verzorgende shampoo en conditioner en was uw extensions zoals u dat gebruikelijk doet. Bij goede verzorging gaat het haar zo’n 1 á 2 jaar mee!

Hoe lang blijft Synthetisch haar goed?

Synthetische hairextensions zijn erg goedkoop maar het is wel wat lastig om de juiste haar kleur te vinden omdat deze kleuren iets kunnen afwijken. Helaas kun je het synthetisch haar ook niet verven. Ook kun je synthetisch haar niet te hoog verwarmen dus moet je uitkijken met je style tools. Synthetische hairextensions zijn ideaal voor een avondje stappen of andere tijdelijke gelegenheden. Maar als je ze elke dag wilt dragen kun je er ongeveer 2 á 3 maanden mee doen. Hoe-lang-blijven-extensions-goed

Ongeacht wat voor soort extensions je hebt is het erg belangrijk om je eigen haar goed te blijven verzorgen. Naast je haren regelmatig wassen, raden wij ook zeker aan om verzorgende stimulerende producten te gebruiken voor de groei van je haar. Daarnaast is ook de verzorging van je hoofdhuid erg belangrijk. Hiervoor kun je olie gebruiken, dit houdt de hoofdhuid gezond.