Hoeveel pakken weaves heb ik nodig?

Onze weaves zijn verkrijgbaar in pakken van 50 gram in 55 cm.
Het verschilt per persoon hoeveel pakken weave je nodig hebt. De belangrijkste vraag is waarvoor je het wilt gaan gebruiken.

Ga terug naar de weave extensions

Kort en standaard volume haar:

Heb je van jezelf kort haar en wil je puur verlenging, dan heb je ongeveer 2/3 pakken weaves nodig, dit is 100/150 gram.

Kort en dik haar:

Heb je van jezelf heel dik en kort haar, dan kom je al snel uit bij 4 pakken weaves, dit is 200 gram.

Volume:

Heb je van jezelf lang haar, maar wil je juist dat je wat meer volume hebt, dan heb je aan 1 pak weaves voldoende.

Ga terug naar de weave extensions

DE kapper:

Veel mensen denken dat wanneer ze lange haren willen hebben, extensions alleen het antwoord is. Helaas is dit verre van de waarheid. Het is namelijk erg belangrijk dat je het laat zetten bij een goede kapper, welke verstand heeft van het plaatsen van extensions, maar ook het snijden en het in model brengen ervan.

Wanneer je alleen de extensions plaatst zonder hier iets aan te doen, dan krijg je een lengte verschil van kort naar lang. Het haar moet dus altijd in lagen gesneden worden om een mooi effect te creƫren.

Het is beter om een pak te veel dan te weinig te bestellen. Wanneer je een pak over hebt mag je het haar altijd retour sturen. Let dan wel op dat het haar niet van het karton is los gehaald en dat het in de originele verpakking geretourneerd word.