Indian Human Hair Extensions

In dit stuk leggen we de verschillen uit tussen Indian Human hair en Chinees haar. Dit zijn de landen waar de meeste haardonaties vandaan komen waar extensions van gemaakt worden. Het Indian hair is dun en soepel en daardoor valt het veel zachter, soepeler en eenvoudiger te modelleren. Daarbij geldt dat hoe dikker het haar is, hoe stugger en lastiger het in model te brengen is. Indian hair lijkt qua structuur het meest op Europees haar en sluit daarom heel goed aan bij de meeste vrouwen die graag hairextensions willen.

Veel aanbieder verkopen (goedkoper) Aziatisch haar. Dit haar is stugger en dikker wat daardoor minder goed past bij Europese vrouwen. Het Aziatische haar is ook veel lastiger om te krullen omdat het zo stug is.

Bij Glamour your hair verkopen we Indian hair. Dit wordt bij ons steil verkocht maar je zult merken dat als je het wast dat het opdroogt in een slag. Dit komt omdat Indiaase vrouwen van zichzelf ook niet helemaal stijl haar hebben. Als je Aziatische extensions hebt zal je merken dat het haar steil opdroogt.  Ook is het Indian hair in vergelijking met Aziatisch haar veel zachter!

Ons human hair is volledig Remy hair. Dit wil zeggen dat het haar met de haarschubben allemaal dezelfde kant op staan. Op die manier zal het veel minder klitten en blijft het mooi soepel!