Mijn hairextensions beschermen tegen zon, zee en chloor.

Pas op met de zonnebrandcrème, blonde hairextensions kunnen namelijk verkleuren als het in contact komt zonnebrandcrème. Let dus even op als je van plan bent om een dagje lekker van de zon te gaan genieten. Zorg ervoor dat je hairextensions niet in contact komt met delen van je lichaam die je hebt ingesmeerd. Let dus ook op je handen! Sommige merken zonnebrandcrème bevatten een extra bruiner, als deze crème in aanraking komt met je extensions kunnen ze oranje gaan kleuren.

Bescherm je hairextensions.

Er zijn een aantal producten te verkrijgen met extra UV beschermer. Deze UV beschermer beschermd je haar tegen de felle zon, ook voorkomt dit eventuele uitdroging en verkleuring van je hairextensions. Ook wanneer je besluit te gaan zwemmen in zeewater en/of chloor kunnen je hairextensions heel droog worden en zelfs enorm gaan klitten. De aller beste bescherming is dus vooral je hairextensions en je eigen haar niet nat maken! Als je dit dus graag wel wilt zorg er dan voor dat je haar goed is uit geborsteld, olie in je haar hebt toegevoegd en het in een vlecht zit zodat je haar absoluut niet kan gaan klitten. Spoel ook je haar allen tijden uit met zoet water.

hairextensions beschermen tegen zon, zee en chloor

Een paar tips;

  • Draag ter bescherming een petje of hoed tijdens het zonnen.
  • Doe je haar niet in een rommel knotje als je besluit te gaan zwemmen en dus van plan bent je haar nat te maken in chloor of zeewater.
  • Gebruik altijd na het zonnen een masker speciaal voor jouw hairextensions.
  • Als je haar toch oranje uit is geslagen, probeer dan je haren erg voorzichtig te wassen met zilvershampoo.

Samengevat

Zorg dus dat ter alle tijden er geen zonnebrandcrème in aanraking komt met je blonde extensions! Ga niet zwemmen zonder bescherming en doe je haar absoluut niet in een rommel knot!

Geniet van het lekkere weer en je extensions!