Ben ik er dol op of trek ik ze er het liefste meteen weer uit?

Is het wennen?

De eerste dagen is het enorm wennen aan jouw nieuwe hairextensions, aan het idee dat je ineens lange haren hebt, en dat je ineens een flinke bos met haar hebt als je in de spiegel kijkt. Je moet wennen aan het idee dat je haar ineens langer is. Dit kost gewoon wat tijd, de eerste dagen zal het nooit prettig voelen.

Wefts

Waarschijnlijk moet je nog het allermeeste wennen aan de aanhechtingen van de extensions op je hoofd. Slapen zal in het begin wat lastig gaan. Waar moet je je haar laten en je voelt de plastic stukjes steeds. Dit is uiteraard alleen zo bij de Wefts. Maar je zal er op het begin wat pijn aan hebben. Vooral de extra kilo’s die ineens aan je hoofd hangen! Het zal hooguit een klein weekje duren voordat alles helemaal goed is.

Moet-je-wennen-aan-je-nieuwe-hairextensions

Clip In en Wire Hair extensions

Bij de Clip In en Wire extensions zal je geen last hebben met het slapen. Deze extensions haal je er voor het slapen namelijk net zo makkelijk uit! Op het begin zal het haar uiteraard wat wennen zijn. Je hebt ineens enorm veel gewicht aan/op je hoofd hangen. Dit zal een paar dagen wennen zijn maar hierna merk je er niets meer van!

Ook zal het op het begin aardig wennen zijn qua styling! Hoe kan je de extensions het mooist laten overlopen. Föhnen, stijlen of krullen? En wat doe ik met wassen? Het zal allemaal iets meer tijd kosten, en shampoo uiteraard.