Synthetische haar kopen, wel of niet doen?

Synthetisch haar kopen is geen probleem, zorg er wel voor dat je synthetische extensions van goede kwaliteit zijn. Ben je van plan de extensions niet dagelijks te dragen , dan zijn synthetische haar extensions een stuk voordeliger!
Draag je de extensions alleen af en toe in het weekend en stijl/krul je ze niet te vaak, dan kunnen de extensions 3 tot 4 maanden mee gaan.

Synthetisch haar koop je bij Glamour Your Hair!

Glamour your hair is de grootste leverancier in synthetische Hairextensions van de Benelux. Wij hebben een ruim assortiment van synthetische haar extensions in verschillende kleuren , maten en lengtes. Glamour Your Hair gaat alleen voor de beste kwaliteit en prijs verhouding. Door onze nauwe samenwerking met de fabriek waar alles wordt gemaakt komen alleen de beste haar extensions bij ons in de winkel terecht.

Lees hier reviews van klanten welke synthetisch haar hebben gekocht.

Wij krijgen maandelijks een paar honderd leuke reviews van tevreden klanten. Ook krijgen wij before & After foto’s binnen waarmee zij ook een goed beeld geven van de kwaliteit en kleur van de extensions.  Wanneer wij van jou een Before & After foto ontvangen, dan maak jij kans op maar liefst 15% korting op je volgende bestelling. Hier vind je de before & after foto’s van onze klanten : https://glamouryourhair.nl/fotos/

Is de kwaliteit wel goed van synthetisch haar?

Wij leveren de beste kwaliteit wat er verkrijgbaar is op het gebied van synthetische haar verlening. De Synthetische extensions zijn gemaakt van keratine geconditioneerde vezels waardoor het niet van human hair extensions te onderscheiden is! Natuurlijk is het van groot belang dat de extensions goed verzorgd worden zodat de extensions lang mee gaan en mooi blijven. Hier vind je meer informatie over het verzorgen van het synthetische haar : https://glamouryourhair.nl/wassen-van-je-extensions/

Synthetisch haar online bestellen is eenvoudig.

Haar extensions bestel je snel en gemakkelijk bij Glamour Your Hair. Pakketten van Glamour Your Hair met synthetisch haar passen makkelijk door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis op je pakketje te wachten!
Bij ons kun je betalen via iDeal, Paypal, Creditcards en overschrijving. Wanneer je via overschrijving betaalt, duurt het bij ons minimaal 2 werkdagen voordat het bedrag zichtbaar is op onze rekening. Zodra je betaling is ontvangen, versturen wij jouw bestelling dezelfde dag nog op.