Nieuw in ons assortiment, de nano ring extensions!

Veel dames zijn wax extensions gewend; wij werken niet (meer) met deze methode, omdat de extensions met hitte en lijm in je haar worden bevestigd en met chemicaliƫn weer worden verwijderd. Zoals je zult begrijpen is zowel het aanbrengen als het verwijderen een aanslag op je haar! Nanoringen zijn ook nog eens 75% kleiner dan microringen, waardoor je ze veel minder ziet en voelt.

Hoelang kan ik nanoring extensions gebruiken?

De nanoring extensions blijven 2-3 maanden goed zitten. Je eigen haar groeit en daarom groeien de ringen en de bevestiging van de extensions mee naar beneden. Na ongeveer 2-3 maanden moet je ze er laten uithalen en nieuwe plaatsen of omhoog laten plaatsen.

Hoeveel nanoring extensions heb ik nodig?

In 1 pak zit aan 50 gram nanoring extensions. Voor dun tot normaal haar heb je meestal 2 pakken nanoring extensions nodig. Heb je wat voller haar dan kan je beter 3 pakken nemen. Heb je echt veel en dik haar dan raden we altijd 4 pakken aan.

Niet schadelijk

Nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je eigen haar, mits ze professioneel geplaatst en verwijderd worden. Onze ervaring is dat je eigen haar juist beter, voller en sterker wordt van het dragen van extensions. Wij raden dan ook zeker aan om een goede salon te vinden die ervaring heeft met het plaatsen en verwijderen van Nanoring Hair Extensions.

Voordelen

Nanoring extensions hebben eigenlijk alleen maar voordelen. Hier de voordelen op een rijtje;

  • Minder zichtbaar en voelbaar dan microring extensions
  • Geen hitte of chemicaliĆ«n zoals bij wax
  • De extensions blijven goed zitten (mits je het door een professionele salon laat plaatsen)
  • De extensions zijn her te gebruiken (opnieuw terug te plaatsen)
  • Je eigen haar wordt sterker door het gebruik van de extensions