Wendy
eigenaresse

Samen met mijn partner ben ik eigenaar van GYH. Naast GYH ben ik moeder van 2 prachtige dochters en 2 drukke mini herders

Tom
Eigenaar

Ik ben mede-eigenaar van GYH. Naast vader zijn van 2 dochters vind ik het leuk om met vrienden weg te gaan en sport ik graag.

Lonneke
Allround medewerkster

Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij GYH. Mijn hobby’s zijn shoppen, sporten, lezen en met vriendinnen een hapje buiten de deur eten.

Lisa
Stagaire

Ik ben stagiaire bij Glamour Your Hair. Mijn hobby’s zijn het verzorgen van mijn eigen paard en leuke dingen doen met mijn vriend.

Romy
Stagaire

Ik loop stage bij GYH. Mijn hobby’s zijn sporten (bootcampen) en met vriendinnen weg gaan. Daarnaast werk ik parttime bij de AH.

Wie zijn wij?

Om daar antwoord op te geven is het handig om eerst mezelf voor te stellen. Mijn naam is Wendy Dovianus en ik ben geboren in 1983. Ik heb het geluk om mezelf moeder te mogen noemen van 2 prachtige dochters geboren  in 2015 en 2016.

5 jaar geleden (tot 2013) was ik werkzaam bij Rotterdam Airport als management assistent van de horeca. Ik heb er bijna 5 jaar met heel veel plezier gewerkt, maar op een gegeven moment werd het een sleur en ben ik daar gestopt.

Omdat mijn huidige partner webdesigner is, vroeg hij aan mij of ik het niet leuk vond om iets voor mezelf te gaan beginnen. Hij zou de webshop bouwen, maar in wat? Omdat ik altijd met mijn haren bezig was (ben), was dat antwoord vrij simpel! Ik ga een webshop beginnen in hairextensions in het kleinste kamertje (op het toilet na) van ons huis. Het moest een klein extraatje op gaan leveren, dus echt veel bestellingen, daar gingen wij niet van uit.

Doordat mijn Partner Tom erg handig is met SEO en gevonden worden in Google, hadden wij al vrij snel meer dan 5 bestelling op een dag! Dit hadden wij absoluut niet verwacht en al snel gingen we met GYH verhuizen naar de zolder. Ook ons assortiment van alleen synthetisch haar werd uitgebreid naar human hair.

Vrij snel werd ook de zolder te klein en omdat Tom op dat moment nog druk bezig was met zijn webdesignbureau, was het een logische stap om buitenshuis een kleine ruimte te gaan huren. Dit hadden wij vlakbij ons huis gevonden, namelijk een oud schoolgebouw waarin de lokalen zijn onder verdeeld in aparte bedrijfsruimtes. Wat waren wij trots om eindelijk GYH ook een gezicht te kunnen geven.

Omdat het werk te veel werd voor mij alleen, is Tom gestopt met zijn webdesignbureau om GYH Fulltime te komen ondersteunen. Aangezien ik kort hierna zwanger werd van onze 1e dochter, moest er een fulltimer bij komen! Lonneke kwam binnen lopen en het was gelijk liefde op het eerste gezicht! Zij snapte het product en had een heerlijk gezellige babbel!

De bestellingen bleven binnen komen en de vraag naar goed kwaliteit human hair was zo groot, dat wij half Azië zijn afgereisd om echt goed haar te vinden. Dit betekende wederom een grotere voorraad en dat wij meer ruimte nodig hadden om al onze producten kwijt te kunnen.

Er kwam een mooi ruim bedrijfspand vrij in Berkel en Rodenrijs. Echt een mega groot pand met beneden meer dan voldoende ruimte voor een ontvangstruimte en zelfs een salon! Boven was er plek voor 7 bureaus en al onze voorraad! Wederom liefde op het eerste gezicht. Hier zijn wij op dit moment nog steeds gevestigd met inmiddels ook al meerdere stagiaires, Tom, Lonneke en ik zelf. Tom is ook mede-eigenaar geworden, maar zo zien wij ons zelf helemaal niet. Zonder al deze geweldige meiden die hier werken zou GYH niet eens zo goed lopen!

Inmiddels zitten we op zo’n 70 pakketjes per dag wat wij verzenden binnen Nederland, maar ook naar België, Duitsland en zelfs Turkije!

Ons goal is om uiteindelijk de grootste extension-leverancier te worden van Europa!

Ons motto? GLAMOUR YOUR HAIR, START TODAY!