Clip in Ponytail Iformatie

Jaloers op dat buurmeisje met die mooie, lange en volle staart? Niet meer nodig! De clip in ponytail van GYH zorgen er niet alleen voor dat anderen nu jaloers op jou zijn, maar ook dat je zelf trots bent op je mooie paarden staart. Doormiddel van een extra haarstrook die aan de clip in ponytail vast zit, ziet niemand dat jou paardenstaart niet echt van jou is. Nadat je van je eigen haar een staart hebt gemaakt, draai je de extra haarstrook om je eigen staart heen en zo lijkt het net of de staart van jou zelf is. De staart is verkrijgbaar in 100% human hair en in synthetic hair. Beide exemplaren kan je zelf gemakkelijk krullen en stijlen.

De Clip in Ponytail voor een ultieme staart!

Heb jij ook altijd al gedroomd van een mooie en lange staart, maar groeit je eigen haar maar niet hard genoeg?! Dan is onze Clip in Ponytail misschien wel wat voor jou.
Binnen een letterlijke hand omdraai heb je een mooie, volle en lange staart.

Vroeger had je haarklemmen die je op je hoofd moest klemmen, maar behalve het feit dat dit pijn deed, zag het er ook erg nep uit. Onze Clip in Ponytail is niet van echt te onderscheiden! Dankzij het makkelijke bevestig systeem heb je binnen een paar tellen een lange ponytail!

Je maakt van je eigen haar een staart (ongeacht je eigen haar lang of kort is). Het kleine schuifje plaats je boven in je eigen staart. Het losse pluk haar aan de ponytail draai je om je elastiek en schuif je vervolgens tussen het inmiddels gedraaide pluk haar. En Voila… Klaar om te gaan!

clip in ponytails

 

Onze Clip in Ponytail is verkrijgbaar in zowel Wavy al Straight. Heb je van jezelf een slag of zelfs krullen, dan is de Wavy ponytail perfect voor jou! Heb je juist stijl haar, probeer dan is onze Clip in Ponytail Straight!

Is je eigen haar heel kort en wil je dat de Ponytail nog natuurlijker lijkt, dan raden wij aan om de Clip in Ponytail te laten snijden bij een kapper. Op deze manier valt de staart net wat mooier met je eigen staart.

Vind je het leuk om je Clip in Ponytail Straight een keer te krullen? Dat kan, lees op onze website onder kopje product info hoe je dit het beste kan doen. Voordat je de Ponytail Straight weer gaat stijlen, dien je de staart eerst te wassen.
Let wel op dat je de Wavy Ponytail niet kan stijlen. De originele krul verdwijnt en deze komt niet meer terug!

Glamour Your Hair, Start Today!