100% Remy Human hair is net als alle ander Human haren, gemaakt van echt mensen haar. Echter is Remy hair de beste kwaliteit in graden van echt mensen haar. Remy hair is dan ook het beste haar wat er gekocht kan worden.

Ook in Remy haar zijn verschillen graden verkrijgbaar. Zo is een A1 het laagste en een A5 het hoogste wat er is. Ons haar is aan grade A5, dit is dus  de beste kwaliteit dat er is. Een Grade A5 gaat het langst mee, namelijk met dagelijks gebruik 2 tot 3 jaar. Ook is A5 Virgin hair. Dit houd in dat het haar nog nooit geverfd of gepermanent is. Het haar is dus echt nog “maagd”. Remy hair is een term die verwijst naar menselijk haar, dat op een bepaalde manier geknipt word. Alle schubben staan in dezelfde richting als de haren ernaast. Dit haar is duidelijk voelbaar zachter en het haar klit haast niet. Omdat Remy haar het beste is wat er verkrijgbaar is op het gebied van haar, is de prijs dan ook een stuk duurder. Het haar gaat een stuk langer mee. De gemiddelde prijs van 120 gram, Double drawn en 60 cm ligt bij de concurrent rond de200 euro per pak.

Wat is goed Human Hair?

Je betaald een hoop geld voor je Human Hair Extensions, dus je wilt wel de beste kwaliteit voor je geld. Helaas geld over het algemeen bij human hair extensions, hoe duurder het haar, hoe beter de kwaliteit.

Je kan tegenwoordig vrijwel overal clip in extensions Human Hair kopen. Maar er is erg veel verschil in kwaliteit.

De originele hair extensions komen uit India en China. Dit haar is het meest te vergelijken met ons Europese haar. Deze extensions zijn te herkennen aan het 100 procent Remy keurmerk. (wat is Remy Hair) Indiase mensen stellen hun haar niet bloot aan chemische behandelingen, zoals verven of permanenten. Hierdoor is het haar onbeschadigd en gaat het erg lang mee.

Remy Hair is het beste haar wat er verkrijgbaar is. Ook met Remy haar zijn er grote verschillen. Met Remy Hair praten we over Grades. Zo is grade A1 het minst qua kwaliteit en gaat maar 2 tot 3 maanden mee met dagelijks gebruik.  A5 is het hoogste, dit haar gaat dan ook het langst mee, namelijk met de juiste verzorging 1 tot 2 jaar. Lees op onze website meer informatie over de verzorging van ons haar!

Bijna al het echte haar is voelbaar zacht, maar laat je niet misleiden!

Waar kan je op letten:

  • Minimaal 100 gram aan gewicht is
  • Het haar double drawn is (boven en onder goed vol)
  • Controleer op de verpakking of het haar Remy Hair is (minimaal Grade A4)
  • Minimaal 8 banen per pak
  • Voor 100% Remy Human Hair, 22 inch, Double Drawn, tussen de Grade A3-A5, 100 gram, betaal je gemiddeld €260,00 per pak.

Bij Glamour Your Hair betaal je €109,95 voor 100 gram haar, Double Drawn, 22 inch (+/- 60 cm) Grade A5 Remy Virgin Hair